A Cajun konyha varázsa
A Karib tenger népeinek egyik keverék konyhája a Cajun, amit a francia telepesek és a helyi lakosság alakított az évszázadok alatt. A Louisiana állambeli francia bevándorlók hal ételek, tenger gyümölcseiből összeállított fogások és a magukkal hozott, jól ismert fűszerekből alakították ki a Cajun konyha ízvilágát.
A Cajun ételek
A Cajun ételek egzotikus fűszerezéssel készült laktató egytálételek.
Összetevők:
só, fűszerpaprika, kakukkfű , fokhagyma, feketebors, római kömény, fűszerkömény, roppantott feketebors, oregánó, koriander, édeskömény, mustármag, chilipor.
Felhasználási ajánlás:
Húsok, halak és grill ételek, egzotikus mártások fűszerezéséhez ajánljuk.
Tárolás:
Száraz, hűvös helyen.
Tudj meg többet a ökotudatos élelmiszerekről!
Felfedeznéd a húsmentes étkezés sokszínűségét és megtudnád, hogyan adhatsz új esélyt a lejárt élelmiszereknek? A Zöldbolt két friss cikkében mindenre választ kapsz! Az "A húsmentesség színei" cikk gazdag ízvilágot és egészséges alternatívákat kínál a húsmentes étkezéshez, miközben az "Adj még egy esélyt a lejárt élelmiszereknek" cikk praktikus tanácsokkal szolgál arra, hogy hogyan csökkentheted a konyhai pazarlást, újrahasznosítva még a lejárt szavatosságú termékeket is. Ezek a cikkek nemcsak a környezettudatosságra ösztönöznek, de új perspektívát is nyújtanak az étkezési szokásainkra nézve.
100% válogatott ÖKO termékek
3000+ termék azonnal, raktárról
Segítünk eligazodni a zöld életmódban!