A szirupgyártás folyamata:
A gabonát lisztté őrlik. Víz és génmanipuláció mentes enzimek hozzáadása után adott hőmérsékleten elkeverik. Az enzimek a hosszú keményítőmolekulákat kisebbekre bontják. Mechanikus szűrés során a nedvet elválasztják az oldhatatlan anyagoktól, majd melegítéssel sűrítik a szirupot, mely így kerül a flakonokba.
Felhasználása:
Cukor és méz helyettesítésére. Tea és kávé valamint sütemények, szószok, szörpök, italok édesítéséhez. Tejtermékek és gabona alapú, növényi tejitalok, növényi tejdesszertek ízesítésére is alkalmas.
Összetevők:
Rizsliszt*, víz
* Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból származó bio termék.
Száraz, hűvös helyen tartandó.
Tudj meg többet a ökotudatos élelmiszerekről!
Felfedeznéd a húsmentes étkezés sokszínűségét és megtudnád, hogyan adhatsz új esélyt a lejárt élelmiszereknek? A Zöldbolt két friss cikkében mindenre választ kapsz! Az "A húsmentesség színei" cikk gazdag ízvilágot és egészséges alternatívákat kínál a húsmentes étkezéshez, miközben az "Adj még egy esélyt a lejárt élelmiszereknek" cikk praktikus tanácsokkal szolgál arra, hogy hogyan csökkentheted a konyhai pazarlást, újrahasznosítva még a lejárt szavatosságú termékeket is. Ezek a cikkek nemcsak a környezettudatosságra ösztönöznek, de új perspektívát is nyújtanak az étkezési szokásainkra nézve.
100% válogatott ÖKO termékek
3000+ termék azonnal, raktárról
Segítünk eligazodni a zöld életmódban!