Tóth-Zerényi Kata • 2021.01.14 csütörtök 00:00
7 tipp a gyors és gyengéd gyógyulásért
Tóth-Zerényi Kata • 2021.01.08 péntek 12:21
Hogyan őrizzük meg egészségünket és támogassuk immunrendszerünket természetes megoldásokkal? Milyen praktikái voltak akár már nagyszüleinknek is, melyekkel elkerülhetjük a betegségeket? Alábbi cikkünkben összegyűjtöttünk pár könnyen kivitelezhető ötletet.
Szirmay Katalin • 2019.02.12 kedd 09:00
Cukorbetegség, elhízás, rossz fogak... és ezért még fizetsz is?
Index • 2016.01.03 vasárnap 11:13
A "Házikó" a hazánkban ma már alig létező kisüzemi családi vállalkozásokat szeretné fellendíteni, olyan formában, hogy az ő termékeiket alapul véve, az utolsó gabonáig visszakövethető ételeket állítanak elő üzemükben. Interjú a vállakozás alapítóival.
Biokultúra • 2014.10.10 péntek 11:12
Egy a Newcastle University (UK) által vezetett nemzetközi szakértőkből álló csoport bebizonyította, hogy az ökotermelésből származó terményekben és az ökoterményekből készült élelmiszerekben 60%-kal magasabb az antioxidáns tartalom, mint a konvencionális gazdálkodásból származó termékekben.
Tudatos Vásárlók Egyesülete • 2013.11.05 kedd 08:34
Az elmúlt évtizedekben a szupermarketek élelmiszerpiaci részesedése egyre nőtt; mára kulcsszerepük van a fogyasztói igények alakításában. Vezető piaci helyzetük révén nagyban befolyásolják, hogy beszállítóik hogyan, milyen élelmiszereket termesztenek; hogyan dolgozzák fel, s csomagolják azokat.