Ecoizm Víztakarékos wc tartály és kézmosó

- 17
Ecoizm Víztakarékos wc tartály és kézmosóEcoizm Víztakarékos wc tartály és kézmosó

Az Ecoizm Víztakakrékos wc tartály és kézmosó segítségével a kézmosásnál használt víz wc öblítő vízként hasznosul, így a kézmosásra használt víz 100%-a megtakarítható!

Beszerelése nem igényel komolyabb átalakítást, a falon kívüli wc tartály lecserélésével beszerelhető.

Segítségével a kézmosó nélküli mellékhelyiségekbe vízvezeték szerelés nélkül kézmosási lehetőség biztosítható.

Gyártó: Ecoizm
Származás: Kína
Értékelések: 4/5   1 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
Házhozszállítás
szállítás 1-2 nap
Csomagpont
szállítás 1-3 nap
Budapesti bolt
átvehető
Veszprémi bolt
átvehető
kedvencekhez
Ár: 24 990 Ft (19 677 Ft + áfa)
Eredeti ár: 29 990 Ft Egységár: 24 990 Ft/db
kosárba
Termékleírás

Hogyan működik?

1, Ha le akarod húzni a wc-t, nyomd meg a mosdótál közepén található fél- vagy teljes öblítés gombot!

2, A tartály ürülésével a tartály feltöltése is elindul, amely a wc tartályon belül és a tartály felett található csapon keresztül is történik. A vízcsap úgy van kialakítva, hogy a víz nem fröcsög ki a mosódtálból.

3, Amíg a tartály tölt, a kézmosónál megmoshatod a kezed. A rozsdamentes csapon keresztül a víz automatikusan elzáródik, amennyiben a tartály megtelt vízzel. Ez alatt az idő alatt tudod megmosni a kezedet.

4, A kézmosásnál használt víz belefolyik a tartályba, amely így a következő wc öblítés során mint öblítővíz hasznosul.

Az Ecoizm Víztakarékos wc tartály és kézmosó megtekinthető és kipróbálható budapesti üzletünkben. A szerelésről és a tartály működéséről készült videó itt tekinthető meg:

Technikai jellemzők

Fél- vagy teljes öblítési lehetőség (gyári beállítás: 3 vagy 6 literes öblítés)

A wc tartály feltöltési (és egyben kézmosási ideje) 20 vagy 32 másodperc (fél- és teljes öblítés esetén)

Öblítésenként a kézmosás hosszától függően átlagosan  2 - 4 dl víz takarítható meg az eszköz segítségével

A tartály maximális kapacitása: 9 liter

A vízbekötés a tartály bal oldalán történik

Hátsó és alsó kifolyású WC kagyló esetén is használható

A tartály méretei:

Mélysége: 18 cm, szélessége: 38 cm, magassága: 39 cm

Csap magassága:16,5 cm

Csomag tartalma

WC tartály

Mosdó tál

Rozsdamentes cső (csap)

2 db 25 cm-es, 5 cm átmérőjű egyenes hosszabbító cső

1 db hajlított öblítő cső

2 db csavar és tipli

1 db WC öblítő gyűrű

1 db szűrős vízbefolyó cső csatlakozó

 

A használati utasítás innen letölthető!

Értékelések (2)
Zelenák Adrián - ZÖLDBOLT - 2015.10.16. 13:13
Kedves Lajos! A termékkel kapcsolatban nekünk a következő tapasztalatunk van: a tartály felszerelése körülményes volt, a vízszerelő nem szerette, de amikor felkerül, funkcionálisan mi elégedettek voltunk vele, s a meghibásodásnak egyenlőre semmi jele. A gyenge vízfolyás jogos kritika, jelenleg ebben a nagyságrendi árban ez az egyetlen ilyen elérhető wc-tartály. Aki szeretné víztakarékos módon megoldani a wc öblítést, annak mi tudjuk ajánljuk ezt a terméket.
Lajos - 2015.10.14. 14:12
Közel 2 hónapos használat után írom jelen sorokat. Zöld embernek tartom magam, de ez még nekem is túl zöld dolog. Alapvetően jó dolog, de kicsit döcögős. Gondolok itt arra, hogy nem lehet a víz erejét növelni (de ha nektek sikerült örömmel veszem hogyan lehet megoldani), annyira lassú a víz csorgása azon a vékony kifolyón, hogy körülményes. Ha erősebb lenne a vízsugár nem lenne gondom. A takarítása körülményes, a lehúzó gombok tövét elölről törölni még megy is, de a hátsó részhez körülményes hozzáférni. Kicsi a tálca rész, szóval szinte elkerülhetetlen, hogy ne pocsolj kicsit körbe a wc-ben, s még a gyerekről nem is beszéltem, bár élvezte a wc-re állva a kézmosást. Későbbiekben kérdés, vajon a lemosódó szappan fog e valami gondot okozni, valamiféle dugulást valahol. Szóval klassz, és környezettudatos dolog, próbálok is vele megbarátkozni, mert megspórol az ember egy mosdókagylót, csaptelepet, de azért nem mindenáron. Azoknak javaslom, akik nagyon zöldek, s ezek a dolgok nem zavarják, vagy épp ha tehetik előtte próbálják ki valakinél, ami elég nehéz dolog, mert szinte sehol se láttam eddig, csak itt a webshopon. Kíváncsi lennék őszinte észrevételetekre amit a boltba felszereltetek.
Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosítható műanyag fóliába és kartondobozba csomagolva. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Segítségével közvetlenül a wc használat utáni kézmosás vízigénye megsprórolható, mivel az később a wc öblítésére hasznosul. A wc tartály teljes és fél öblítési lehetőséggel rendelkezik.

Címkék
Vécéhez
Ajánljuk még Neked
Víztakarékosság

Víztakarékosság

Századunkban a víz egyre nagyobb kinccsé válik; igen fontos tehát, hogy megfontoltan, tudatosan használjuk. Otthonainkban is sokat tehetünk a víztakarékosságért, íme néhány egyszerű, de hatékony megoldás. Kezdjük rögtön a zuhanyozással.
Százezer forintot folyatunk el évente

Százezer forintot folyatunk el évente

Mennyi vizet pazarol el egy magyar háztartás, és mennyit takaríthat meg? Mennyit fizetünk azért, mert ivóvízzel öblítjük a vécét? Víztakarékosság a filléres megoldásoktól a több tízezer forintos beruházásig.
Víz, a folyékony arany

Víz, a folyékony arany

Pazarlás. A mai kor embere – a világ legtöbb pontján - egészen magas szinten mûveli ezt a tevékenységet. Ott van példának okáért a víz. Sokak számára teljesen természetes, hogy bárhol, bármikor, bármekkora mennyiségben hozzájuthat, s meg sem fordul a fejében, hogy ez nem lesz mindig így. A „folyékony aranyként” is emlegetett természeti erõforrás rögzült beidegzõdésünk ellenére igenis véges, s ennek megfelelõen kellene bánnunk vele.