Zuhany stop

- 19
Zuhany stopZuhany stop

1/2" króm színű zuhany elzáró szerelvény. Segítségével a zuhanyzás közben egy mozdulattal elzárható a víz, így nem kell a melegvizet újra beállítani ha egy rövid időre elzárnánk azt.

Származás: Németország
Értékelések: 2/5   3 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
Házhozszállítás
szállítás 2-3 nap
Csomagpont
szállítás 3-4 nap
Budapesti bolt
átvehető
Veszprémi bolt
átvehető
kedvencekhez
Ár: 799 Ft (629 Ft + áfa)
Eredeti ár: 990 Ft Egységár: 799 Ft/db
kosárba
Termékleírás

Beszerelhető a gégecső és a zuhanyfej, vagy a csap és a gégecső közé.

Figyelem: a zuhany stop nem a csap kiváltására szolgál, hanem a zuhany ideiglenes elzárására, amíg például szappanozzuk magunkat. Ennek megfelelően a zuhany stop esetében némi csöpögés a zuhanynál előfordulhat. 

Kivitel: krómozott műanyag.

Értékelések (6)
Tóth Balázs - ZÖLDBOLT - 2016.05.13. 11:23
Kedves Tamás! Ezek szerint valamiért kimaradhatott a rendeléséből az a tömítés, amit minden alkalommal adunk a termék mellé. Küldünk egy ilyet Önnek, felvesszük a kapcsolatot emiatt Önnel! Amennyiben hibás a termék természetesen cseréljük!
Tamás - 2016.05.12. 15:12
Nem tudja teljesen elzárni a vizet, olvasva mások tapasztalatát gyártási hibás termékek! A zuhany stop és a rózsa közé gumitömítést kellett tennem, ami persze nem járt hozzá... ha véletlenül nincs itthon szaladgálhattam volna pluszba emiatt!!
Tóth Balázs - ZÖLDBOLT - 2016.04.06. 14:50
Kedves János, biztos, hogy ütközésig átnyomta a fekete műanyagot? Abban az állapotában teljesen zár a saját tapasztalatunk szerint. Hozza vissza a kifogásolt terméket és cseréljük Önnek egy másikra boltunkban!
János - 2016.04.05. 20:11
Személyesen mentem el a zuhanystopot meg venni a budapesti üzletbe meg is vetem .Sajnos beszerelés után csalódtam mert a csap csak lassítja a nyomást nem zár.kissé csalódtam.
Zsófia - 2015.02.04. 09:46
Amikor kezembe vettem éreztem hogy túl könnyű, műanyag az egész. Utólag láttam, hogy le van ez írva, de a képen fémnek tűnik. Szívás, de hát magamat okolhatom csak. A záráskor a nyomás hamar tönkreteszi szeirntem. Fel se merem tenni, mert ha elfelejtem elzárni a csapot, akkor félek kiveti. Fémnél ilyen tuti nem lenne. Kibontáskor nem tudtam benyomni a gombot. Szorult nem mozdult. Aztán a férjem erővel feszegetni kezdte, fordítgatta, és csak utána kezdett működni. Furcsa volt, hogy csomagolás nélkül érkezett, mintha kibontották volna, és úgy küldték volna el. A használatáról, származásáról így nulla infó.
Katalin - 2013.01.29. 18:31
Könnyen felszerelhető, szerintem minden háztartásba kéne egy, így könnyebb a lustább családtagokat is rávenni a víztakarékosabb fürdésre :) Mégis csalódtam a termékben. A szelep nem zár tökéletesen, a zuhanyrózsából zárt helyzetben is csorog a víz. És sajnos csak itthon vettem észre hogy a krómozás egy részen sérült. Mindezek mellett hasznosnak tartom, és nem bántam meg hogy megvettem.
Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosítható papír zacskó. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Használatával csökkenthető a vízfogyasztás, fűtési energia takarítható meg, aminek eredményeképpen csökkenthető a széndioxid kibocsátás is.

Címkék
Zuhanyhoz
Ajánljuk még Neked
Víztakarékos dalok zuhanyozáshoz

Víztakarékos dalok zuhanyozáshoz

Zuhanyozás közbeni éneklésre buzdítja ügyfeleit egy brit vízmû – a cél a vízfogyasztás visszafogása. A Thames Water cég rövid, "víztakarékos" dalokat szorgalmaz, mindenekelõtt Beatles-slágereket, merthogy azok kellõen kurták, nem hosszabbak a zuhanyozás optimálisnak tartott 4 perces idejénél.