Tudatos Vásárló Kedvezménykártya

Támogasd tagságoddal a Tudatos Vásárlók Egyesületét és cserébe kedvezményt adunk vásárlásodra!

2014 óta a Zöldbolt is tagja a Tudatos Vásárló Kedvezménykártya programnak. A kártyát a Tudatos Vásárlók Egyesületének támogató tagjai, éves tagdíjuk fejében kapják meg. Így amellett, hogy a tudatos vásárlás ügyét is támogatod, kedvezményesen zöldítheted az életmódod.

A kártyával és a hozzá kapcsolódó tevékenységekkel a TVE összekapcsolja a tudatos vásárlókat a helyi, bio, öko, fair trade boltokkal, kisvállalkozásokkal, ezáltal is segítve

  • a fogyasztók életmódjának fenntarthatóbbá tételét, és
  • az etikus és zöld kisvállalkozások sikerét és fejlődését, piacuk bővülését.

Emellett nem titkolt és fontos cél, hogy a TVE számára független bevételt generáljon, és végre olyan projekteket is indíthassanak, amelyek fontosak, de nincs rájuk pályázati forrás.


A TVE kedvezmény igénybevétele webáruházunkban:

A kedvezményt regisztrált vásárlóink tudják igénybe venni webáruházunkban. Feltétele, hogy webáruházunkban és a TVE-nél is ugyanazzal az e-mail címmel legyél regisztrálva. Az érvényes tagságot oldalunk automatikusan ellenőrzi a rendelés leadás folyamatának 1. lépésénél, a személyes adatok megadásánál a "Tudatos Vásárló Kártya ellenőrzése" gombbal. A gomb megnyomása után a kedvezményt automatikusan érvényesíti webáruházunk a termékek árában.

A TVE kedvezmény igénybevétele boltjainkban:

Budapesti és veszprémi boltunkban a kártya felmutatásával veheted igénybe a kedvezményt.

Nem összevonható:

A Tudatos Vásárló Kedvezménykártya kedvezménye más kedvezmény-rendszerekkel és törzsvásárlói kedvezményünkkel nem összevonható. A Tudatos Vásárló Kedvezménykártya kedvezménye nem vonható össze viszonteladói árainkkal!