6 az 1-ben napelemes játékszett

6 az 1-ben napelemes játékszett6 az 1-ben napelemes játékszett
6 az 1-ben napelemes játékszett6 az 1-ben napelemes játékszett

Napelemmel működő játékkészlet, amelyből 6 különböző játék szerelhető össze: autó, repülő, kiskutya, szélgenerátor, hajó, légcsavaros repülő.

Szemléletformáló és készségfejlesztő játék.

Származás: Taiwan
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
Házhozszállítás
szállítás 2-4 nap
Csomagpont
szállítás 3-5 nap
Budapesti bolt
átvehető
Veszprémi bolt
átvehető
kedvencekhez
Ár: 4 990 Ft (3 929 Ft + áfa)
Egységár: 4 990 Ft/db
kosárba
Termékleírás
A napelem  a jövő áramforrása, itt az ideje, hogy a fiatal generáció is megismerje. A modellkészletből több különböző játék szerelhető össze: autó, repülő, szélgenerátor, kiskutya. A játékokat a napsütés működteti.

6-8 éves kor felett ajánljuk, az összeszereléshez szülői segítség szükséges!


Használati utasítás

Értékelések (2)
Zöldbolt vásárló - 2011.12.06. 10:02
Kedves Géza! Mi is összeraktuk már a játékot itt is van a boltban (Veszprém) és tökéletesen mûködik. Valóban nem volt egyszerû összerakni. Elsõre nekünk az volt a baj, hogy összecseréltük a két csatlakozót és ezért nekünk sem ment. Azt kell még tudni, hogy nyári napsütésen szuperül megy a kisautó télen nem elég neki a napfény, viszont ha közvetlenül lámpa alá tesszük az is meghajtja a motort. Mondom mindezt úgy, hogy ha nem sikerül ezek után sem, akkor az a legtermészetesebb, hogy visszavesszük a kisautót, vagy adunk helyette egy másikat, ha tényleg valami rosszul mûködne benne... ZÖLDBOLT csapat
Zöldbolt vásárló - 2011.12.06. 09:49
Én vásároltam ezt a játékot Mikulásra, elég körülményes volt összerakni. A vezetékek csatlakozása a rugókra kifejezetten örjitõek. Nem értem, hogy miért nem lehetett gyorscsatlakoztatót használni ? De a legnagyobb problémám az, hogy a mini motor a napelemre nem indul el, magyarul a játék nem müködik. Megpróbálom szakemberrel kiméretni a motort mert lehet, hogy eleve rossz. Nekünk a játék bukta, eddig. Budai Géza
Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosítható műanyag és papír. Kérjük használat után dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Szemléletformáló játék, ami az alternatív, megújuló energiaforrásokra hívja fel a figyelmet.

Ajánljuk még Neked
8 zöld gyermekkönyv karácsonyra

8 zöld gyermekkönyv karácsonyra

A könyv klasszikus karácsonyi ajándék. Ha idén szeretnél egy kicsit más megközelítés szerint választani, nézz körül a környezet- és természetvédelmi témájú gyermekkönyvek között!
Megújuló energiával működünk!

Megújuló energiával működünk!

2017. január 1-től üzleteink és honlapunk 100%-ban megújuló energiával előállított árammal üzemel. Az elektromos áramot az első hazai, Kulcson található szélerőműtől vásároljuk. Ez nekünk is jó érzés, de Neked is az lehet, hiszen tudhatod, hogy nálunk nem csak a termékek zöldek, hanem az egész működésünk.
Bogárháton - gyerekfoglalkozások

Bogárháton - gyerekfoglalkozások

Játékosan ismerkedni az élővilággal? Ez a program biztosan elvarázsolja az óvodás és kisiskolás korosztály! Ajánljátok Ti is a gyerek ovijában, iskolájában!