Okos kertész társasjáték

Okos kertész társasjátékOkos kertész társasjáték

Elsősorban óvodásoknak és iskolásoknak szánt "kertészkedős" készségfejlesztő játék.

4 éves kortól, 1-12 játékossal játszható.

Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 5 490 Ft (4 323 Ft + áfa)
Egységár: 5 490 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Különleges logikai játékgyűjtemény, amely játszható egyedül és társasjátékként is. Különböző nehézségű játék variációk óvodásoknak, iskolásoknak. A feladat kezdetben egyszerű: virágokat kell elhelyezni a virágágyásba úgy, hogy a színek és formák jól illeszkedjenek.

Egyszerre rejt egyfős fejtörőket és társasjátékot az óvodásoknak, ugyanakkor komolyabb feladványokat iskolásoknak, és családi társasjátékokat is. A kedves virágok a könnyed kooperációs (együttműködős) játéktól a kemény logikai játékig több generáción keresztül elkísérhetik a játékosokat.

Játékidő: 20 - 20 perc

 

Fejlesztett készségek:

- Logika
- Együttműködés
- Forma- és színfelismerés
- Összeadás és kivonás fejben
- Koncentráció

 

Játékok:

- Ügyes manócsapat: Kooperációs (együttműködős) játék 1-5 óvodás korú játékosnak

- Vidám kertésziskola: Kooperációs (együttműködős) játék 1-5 játékosnak 7 éves kortól

- Szerencsés kertész: Kombinálós játék 1-5 játékosnak 7 éves kortól

- Gyors kertész: Logikai reakciójáték 7 éves kortól, akár 12 játékosnak is!

- Okos kertész: Ravasz kirakójáték 8 éves kortól, felnőtteknek is!

- Virágoskert fejtörő: Egyszemélyes játék 8 éves kortól, felnőtteknek is!

 

Kertészkedni télen? Tetriszt játszani társasjátékként? Nem lehetetlen!
A Gémklubnál bizony már hagyománynak számít a hazai játékfejlesztők ötleteinek kreatív és színvonalas megvalósítása, az Okos kertész pedig ezek közül is kiemelkedik sokoldalúságával. Óvodások és iskolások kedvence, játszható egyedül és többen, egymással versenyezve és kooperatívan is, fejleszti többek közt a térlátást, a logikát és kombinációs készséget, sőt, még egy kis számolásról is lehet szó, ha épp arra szottyan kedvünk! Mindez együtt, egy dobozban, egy elragadó kert üde virágai közt! Ami persze máris nem lesz olyan hívogató, amikor szembesülünk vele, mennyi munkával is jár rendben tartani azt.
A számtalan szabályvariánsnak ugyanaz az alapja.
A különböző színű és méretű virágcsoportokat úgy kell elhelyezni a pályán, hogy sehol se maradjon üres hely, de ne is lógjon le semmi a tábláról. Ez eddig könnyűnek hangozhat, de a játék lelke valójában a kijátszható elemek lerakásának különböző szabályaiban rejlik. Mi van, ha a soron következő játékos csak egyel több virágból álló elemet tehet le, mint az előtte lévő? És ha a fűben éhes bogarak lapulnak, akiket nem szabad a saját színükkel megegyező virággal letakarni, mert megenné azt? És ha a dobókocka értékével megegyező számú elemekkel kellene minél inkább megtölteni a táblát? Számtalan variáció létezik, amelyeket egymással is kiválóan kombinálhatunk, a végeredmény pedig egy igazi, hamisítatlan logikai társasjáték, amit a szülők sem unnak meg!
Persze, előfordulhat, hogy épp nincs kivel játszani, de sebaj! Az Okos kertész a legmodernebb trendeknek megfelelően saját, egyedül játszható feladványos szabályvariációt is tartalmaz, ötven fokozatosan nehezedő feladvánnyal, négy nehézségi szinten.
Hiába, ha valamitől, hát akkor ettől aztán virágos jókedve lesz az embernek!

 

Nézd meg, hogy kell játszani az Okos kertész társasjátékkal!

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Szerző és illusztrátor: Zubály Sándor

Gyártja és forgalmazza: Gém Klub Kft.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
8 zöld gyermekkönyv karácsonyra

8 zöld gyermekkönyv karácsonyra

A könyv klasszikus karácsonyi ajándék. Ha idén szeretnél egy kicsit más megközelítés szerint választani, nézz körül a környezet- és természetvédelmi témájú gyermekkönyvek között!
Télváró ruhacserebere

Télváró ruhacserebere

Nem fér már a szekrénybe? Felesleges? Ne dobd ki, inkább add tovább! Vegyél részt a HellóAnyu novemberi cserebere börzéjén! Felnőtt és gyerekruhák, mesekönyvek, játékok... próbáld ki Te is!