Magazin

"Enyém a legszebb kert!" pályázat

A Nők Lapja kiadója újra meghirdette pályázatát: idén is keresik a legszebb kertet és balkont! Két kategóriában várják a magánszemélyek jelentkezését 2016. szeptember 23-ig. A nyerteseket egyenként 50.000 Ft értékű kertészeti vásárlási utalvánnyal jutalmazzák.

A Pályázat kiírója

Central Médiacsoport Zrt.

Pályázók, kategóriák

A Pályázat csak belföldi természetes személyek vehetnek részt az alábbi két kategóriában:

  • Nyaralunk a kertben - Növények, kerti bútorok, árnyékolás teraszon vagy kertben
  • Kert és víz - Csobogó, szökőkút, medence és kertkapcsolat

 

 

Fotókat és a fenti szempontok szerinti leírást, kertgondozási tippeket „Enyém a legszebb kert” jeligével 2016. szeptember 23-ig a következő e-mail címre küldhetik be:olvasok.noklapja@centralmediacsoport.hu

Pályázók tudomásul veszik, és kifejezetten hozzájárulnak, hogy a pályázatra beküldött anyagot részben, teljes egészében, vagy szerkesztett formában a Pályázat kiírója felhasználhatja, kiadványaiban közölheti. Pályázó a Pályázatra kizárólag saját szellemi termékkel pályázhat, pályázati anyagával szerzői jogot nem sérthet.

Nyeremények

A pályázat két nyertese fejenként 50.000 Ft értékű kertészeti utalványt kap. A győztes pályázók nevét a Nők Lapja 2016/42. heti lapszámában közlik.

A kiválasztás menete

A Central Médiacsoport Zrt. a pályázat időtartamának végén a beérkezett pályázatokból 2016. szeptember 30-ig választja ki az két első helyezettet. A pályamunkák közül szakértő zsűri dönt a megadott szempontok alapján.

További részletek és információk ITT olvashatók.

Kerti, kertészeti szakirodalom és felszerelések a Zöldbolt kínálatában is megtalálhatók.

Kapcsolódó cikkek
Tündérek kertje

Tündérek kertje

Hogyan vigyük közel a mai – szobában és városban túlságosan sok időt töltő - gyerekeket a természet világához? Érdekes, izgalmas és újszerű ötlet lehet egy saját készítésű „tündérkert” megalkotása; otthon, az oviban vagy alsós osztályokban egyaránt.

Legszebb konyhakertek versenye 2016

Idén is meghirdetik „A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertje" elnevezésű országos programot. Az otthoni kertgazdálkodást és önellátást népszerűsítő karcagi kezdeményezésre 2016. február 29-ig lehet jelentkezni.

A legszebb konyhakertek versenye 2015

Negyedik alkalommal hirdetik meg „A legszebb konyhakertek – Magyarország legszebb konyhakertje" elnevezésű országos programot, mely az otthoni kertgazdálkodást népszerűsíti. A jelentkezéseket 2015. február 28-ig várják.

Kertész leszek!

Veszprémi civil szervezet előadásain a vegyszermentes kertészkedés alapismereteit sajátíthatják el az érdeklődők; az on-line tanulni vágyók pedig a "Kertész Suli" hírlevelére jelentkezhetnek. Tavasszal már a télen tanult környezetkímélő ismeretek birtokában vághatunk neki a konyhakert művelésének.

A Föld kertjei és kertészei - ingyenes filmvetítés

A "Nehogy az ördög ülve találjon" c. dokumentumfilm történelmi kitekintést tesz Budapest világháború előtti és alatti, helyi élelmiszer termelésére, s arra keresi a választ, hogy 10-30 év múlva hol és kik fogják megtermelni élelmiszereinket. Távoli kontinenseken vagy lakóhelyeink közelében?