Magazin

Adománybolt fogad feleslegessé vált holmikat

Az adományboltot nyitó egyesület a felajánlott tárgyak értékesítésébõl befolyó összeget a Bakonybéli Oktatási és Rehabilitációs Központ építéséhez és üzemeltetéséhez használja fel. A számunkra már feleslegessé vált használati eszközök ne váljanak szemétté; itt az alkalom, hogy újrahasznosuljanak!

Az Országos Szövetség a Daganatos és Leukémiás Gyermekekért Egyesület hamarosan megnyíló adományboltjába köszönettel fogad tárgyi felajánlásokat.

Elsõsorban jó állapotban lévõ gyerekruhákat, játékokat, könyveket, mesekönyveket, dísztárgyakat, kisebb lakberendezési tárgyakat, de tartós élelmiszereket is szívesen vesznek.

Itt van tehát a nagyszerû alkalom arra, hogy körülnézzünk odahaza és a felesleges, használaton kívüli tárgyakat - újrahasználatra - továbbadjuk!

Kisebb terjedelmû adományt, központi irodájukban (1094 Budapest, Tûzoltó utca 7-9.) elõzetes egyeztetés után lehet leadni, nagyobb mennyiségû felajánlás esetében vállalják, hogy Budapest területérõl - elõzetesen egyeztetve - elszállítják az adományt.

Nagyobb mennyiségû adománnyal kapcsolatban keresse a Szövetség elnökét; Magyari Beck Eduárdot, a 06-30-416-60-94-es számon vagy az info@szovetsegunk.hu email címen.

A felajánlásokhoz adománygyûjtõ zsákok is igényelhetõk.

Az országos szövetség a felajánlásokból befolyt összeget, a Bakonybéli Oktatási és Rehabilitációs Központ építéséhez és üzemeltetéséhez használja fel.


Bõvebb információ:
info@szovetseg, www.szovetsegunk.hu
Cím: 1094.Budapest Tûzoltó utca 7-9.
Telefon: 210-49-80 vagy 06/30-416-6094

Az akció facebook oldala részletekkel.