Magazin

Indul a „Bringázz a munkába!” kampány

Szeretnél - munkába tekeréssel - értékes nyereményeket nyerni? Akkor nincs más teendőd, mint részt venni a Bringázz a munkába! kampány 2013-as őszi fordulójában, szeptember 23. és október 25. között...

A hétköznapi környezetvédelem egyszerű, bárhol kivitelezhető "ágazata" a kerékpározás. Ráadásul a nyilvánvaló környezeti hasznon túl, egészségvédelmi szerepet is betölt.

2013. szeptember 23-án, hétfőn indul a 2013-as őszi Bam! kampány! Ahhoz, hogy teljesítsd a kampányt és részt vehess az ajándéksorsoláson, nincs más teendőd, mint 8 alkalommal bringával mennni munkába és a megtett kilométereket rögzíteni a közlekedési naplódban!

 

 

A szervezők minden eddiginél több - összesen 566 - ajándékot sorsolnak idén!!! Bringák, múzeumi belépők, szállás a Balaton-felvidéken, csoportos Segway túrák Budapesten, szoknya- és nadrágvédők, babzsákfotelek, profi lámpák, stb. stb...Tovább>>

Munkahelyeden, iskoládban vedd rá kollégáidat, hogy csatlakozzanak és legyen munkahelyetek, iskolátok 2013. őszén a legkerékpárosabb cég vagy intézmény!

Hogyan csatlakozhatsz? Tovább>>

Október 3-án országszerte ismét Bringás Reggeliket szerveznek. Hogy időben értesülj róla, hol lesznek a pontos helyszínek, figyeld a szervezők honlapján az újonnan létrehozott "Bringás reggeli" menüpontot vagy kövessd az eseményt a Bam! kampány facebook oldalán.

Vegyél részt a Mobile2020 és a Magyar Kerékpárosklub közös VIDEOPÁLYÁZATán, ahol szakamai zsűri bírálja el a beküldött videókat, ahol szintén értékes nyeremények kerülnek kisorsolásra!

További részletek a Magyar Kerékpárosklub honlapján.