Magazin

Ingyenes szállítás és további újdonságok

Egyszerűbbé és átláthatóbbá tettük díjrendszerünket, bevezetünk egy új futárcéget, és lecsökkentettük az ingyenes szállítás értékhatárát! A részletekért olvass tovább!

Észrevételeiteknek és visszajelzéseiteknek megfelelően számos változást vezetünk be szállítási rendszerünkbe. Mint mindig, most is a ti vásárlói élményetek javítása lebegett szemünk előtt, miközben azt is fontosnak tartottuk, hogy a díjszabás egyszerűsödjön, és átláthatóbbá váljon. Célunk, hogy még könnyebben juthassatok a környezetbarát háztartás alapelemeihez!

 

Ingyenes szállítás a Sprinterrel

Lecsökkentettük az ingyenes szállítás értékhatárát! Immár minden 20 000 forint feletti értékű, és 30 kilogrammnál könnyebb csomagot ingyen szállítunk a Sprinterrel! 

Új futárcég opció: GLS

Sokan jeleztétek, hogy örülnétek, ha több futárcég közül választhatnátok. Ezért a Sprinter mellett elérhetővé tettünk egy emelt szintű, prémium szolgáltatást is, egy igazán megbízható cégtől: a GLS-től. De miért is érdemes a GLS-t választanod? Például azért, mert rugalmasabb kiszállításra ad lehetőséget. Ha te is küzdöttél már azzal, hogy a futárcég kiszámíthatatlan időpontban szállította a megrendelésed, miközben nem tudtál egész nap otthon ülni, akkor ez neked szól!  A feladást követően egy webes felületen választhatsz új kézbesítési dátumot, vagy éppen esti, 17-20 óra közötti kiszállítást jelent, ha napközben mégsem tudnál a címen tartózkodni. 

 

GLS csomagpontok

Hosszas tárgyalásaink ellenére sajnos a PostaPontok díjai megemelkedtek. Mi azonban továbbra is fontosnak tartottuk, hogy legyen egy elérhetőbb árú kiszállítási opció, ami országszerte választható. A GLS csomagpontok tökéletes megoldást nyújtanak erre. Ha a GLS Csomagpont mellett döntesz, több mint 650 átvevőpont közül választhatsz!

 

Szállítási módjainkról és azok díjairól részletesen olvashatsz itt.