Magazin

Jótett helyébe kedvezmény jár - Tudatos Vásárló Kedvezménykártya beváltása

Örömmel értesítünk, hogy a Zöldbolt is csatlakozott a Tudatos Vásárló Kedvezménykártya programhoz, mely 2014. január 2-án indult. Velünk együtt már 42 "jófej" helyen vásárolhatsz kedvezményesen cserébe azért, hogy a Tudatos Vásárlók Egyesületének munkáját segíted.

A kártyát a Tudatos Vásárlók Egyesületének támogató tagjai kapják meg. Az éves tagdíj összege 2500 forint. Így amellett, hogy a tudatos vásárlás ügyét is támogatod, kedvezményesen zöldítheted az életmódod.

A kártyával és a hozzá kapcsolódó tevékenységekkel a TVE összekapcsolja a tudatos vásárlókat a helyi, bio, öko, fair trade boltokkal, kisvállalkozásokkal, ezáltal is segítve

  • a fogyasztók életmódjának fenntarthatóbbá tételét, és
  • az etikus és zöld kisvállalkozások sikerét és fejlődését, piacuk bővülését.

Emellett nem titkolt és fontos cél, hogy a TVE számára független bevételt generáljon, és végre olyan projekteket is indíthassanak, amelyek fontosak, de nincs rájuk pályázati forrás.


A kedvezmény igénybevétele boltjainkban:

Budapesti és veszprémi boltunkban a kártya felmutatásával veheted igénybe a kedvezményt.


A kedvezmény igénybevétele webáruházunkban:


A kedvezményt regisztrált vásárlóink tudják igénybe venni webáruházunkban. Feltétele, hogy webáruházunkban és a TVE-nél is ugyanazzal az e-mail címmel legyél regisztrálva. Az érvényes tagságot oldalunk automatikusan ellenőrzi a rendelés leadás folyamatának 1. lépésénél, a személyes adatok megadásánál a "Tudatos Vásárló Kártya ellenőrzése" gombbal. A gomb megnyomása után a kedvezményt automatikusan érvényesíti webáruházunk a termékek árában.

 

A Tudatos Vásárló Kedvezménykártya kedvezménye más kedvezmény-rendszerekkel és törzsvásárlói kedvezményünkkel nem összevonható.

A Tudatos Vásárló Kedvezménykártya kedvezménye nem vonható össze viszonteladói árainkkal!

Kapcsolódó cikkek
Itt az első Tudatos Vásárló Piaci Jelentés

Itt az első Tudatos Vásárló Piaci Jelentés

Itt a bizonyíték, hogy a pénzünk szavazat. A 2017-ben először megjelenő Európában egyedülálló Tudatos Vásárló Piaci Jelentés azoknak a naponta meghozott vásárlói döntéseknek a piaci értékét becsüli meg, amelyekkel a fogyasztók egy fenntarthatóbb és méltányosabb világra szavaznak.
Gulyás Emese: Tudatos Vásárlók Könyve

Gulyás Emese: Tudatos Vásárlók Könyve

A Tudatos vásárlók könyve a 2004 óta megjelenõ Tudatos Vásárló magazin elsõ tizenhárom számából tartalmaz némileg átdolgozott, bõvített és felfrissített válogatásokat a vízfogyasztás, a zöldségek és gyümölcsök, a húsfogyasztás, az energia, a vegyi anyagok, a közlekedés, valamint az utazás témakörében. Provokatív kérdések, elgondolkodtató tények és adatok, hasznos tanácsok - mindez egy kötetben. Kiadja: Tudatos Vásárlók Egyesülete - Ursus Libris (2008)