Magazin

Kispesti Gyerek Bolhapiac januárban

"Ami neked lom, másnak lehet, hogy kincs!" mottóval hirdették meg a szervezők 2013 októberében az első "Kincses Sziget" Kispesti Gyerek Bolhapiacot. A nagy sikerre való tekinettel 2014-ben is megszervezik a bolhanapokat, az elsőt mindjárt január 25-én. Cserére fel!

Ismét gyerek bolhapiac várja az érdeklődőket Kispesten, ezúttal a Városháza nagytermében.

A bolhapiacot azért szervezték, hogy lehetőséget teremtsenek arra, hogy a gyerekek kulturált körülmények között, biztonságban, jó hangulatban kínálhassák fel másoknak azokat a könyveiket, játékaikat, sportszereiket, stb., melyekre ilyen-olyan oknál fogva már nincs szükségük. Ez a programlehetőség többek közt környezettudatoságra is nevel, hiszen a feleslegessé vált tárgyak így nem a kukába kerülnek.

 

 

A tavaly októberben indult kezdeményezés sikerére való tekinettel újabb bolhanapot szerveznek 2014. január 25-én, vasárnap, 9.00 - 13.00 óra között a Városházán.

Várják azokat a 6 - 18 év közötti gyerkeket (igény szerint szülői felügyelettel), akik - vásár vagy cserealapon - továbbadnák feleslegessé vált játékaikat, hogy helyettük szintén használt, de jó állapotú, érdekes darabokkal térjenek haza.

Asztalokat korlátozott mennyiségben biztosítanak, erre az igényeket a kincseszszigetkispest@gmail.com címen lehet jelezni.

Képek az első Kispesti Gyerek Bolhapiacról ITT találhatók.