Magazin

Dr. Robert S. Mendelsohn: Gyermekorvos nélkül

Gyermekgyógyászati tanácsadó szülõknek. Kiadja: Kétezeregy Kiadó (2008)

A könyv gyakorlati gyermekgyógyászati tanácsadó szülõk és leendõ szülõk részére. A szerzõ több mint 30 éves gyermekorvosi tapasztalata alapján adja közre a szükséges információkat diagnosztikáról és kezelésrõl, amelyek segítségével a szülõk maguk is egyértelmûen meg tudják állapítani, mikor van szükség orvosi segítségre és mikor nincs. Dr. Mendelsohn ismert kritikusa az orvosi szakmának. Véleménye szerint egészségünket legjobban a minket kezelõ orvosok veszélyeztetik, mivel a modern orvostudomány módszerei csak ritkán mûködnek, és gyakran sokkal veszélyesebbek, mint azok a betegségek, amelyeket állítólag diagnosztizáltak és kezelni akarnak.

Megrendelés>>

Kapcsolódó cikkek
Ekcéma ellen természetesen

Ekcéma ellen természetesen

Egyre többen fordulnak a természetes anyagok felé az ekcéma tüneteit felfedezve. Sok vásárlónk jön hozzánk azzal a kérdéssel, hogy mit ajánlanánk ekcéma kezelésére és megelőzésére. Cikkünkben összefoglaljuk mi mindent érdemes lecserélni a háztartásunkban a tünetek felmerülése ellen.
Új tanulmány igazolja a biotermények magasabb beltartalmi értékeit

Új tanulmány igazolja a biotermények magasabb beltartalmi értékeit

Egy a Newcastle University (UK) által vezetett nemzetközi szakértőkből álló csoport bebizonyította, hogy az ökotermelésből származó terményekben és az ökoterményekből készült élelmiszerekben 60%-kal magasabb az antioxidáns tartalom, mint a konvencionális gazdálkodásból származó termékekben.
A sziget, ahol az emberek elfelejtettek meghalni

A sziget, ahol az emberek elfelejtettek meghalni

Ikaria görög sziget. Lakosai hosszabb ideig élnek és tovább maradnak egészségesek, mint más országok lakói. Vajon mit csinálnak másként, mint mi?
Hulda Regehr Clark: Meggyógyulhatsz 1-2.

Hulda Regehr Clark: Meggyógyulhatsz 1-2.

A betegségek valódi okai és gyógymódjai. (3. kiadás) Az amerikai biofizikusnõ, Hulda R. Clark több évtizedes kutatásai során arra a következtetésre jutott, hogy betegségeinknek két fõ okozója van: a körülöttünk hemzsegõ élõsködõk és a szervezetünkbe jutó szennyezõanyagok. Kiadja: Leviter Kiadó (2008)
Kapcsolódó termékek
- 15Josette Rousselet-Blanc: Nagyanyáink házipatikájábólJosette Rousselet-Blanc: Nagyanyáink házipatikájából
nem rendelhető
1 480 Ft1 258 Ft 1 258 Ft/1 db