Magazin

Victoria Boutenko: A nyers étel csodája

Hallott-e már olyanról, hogy inzulint igénylõ, gyerekkori cukorbetegség magától meggyógyul? Vagy arról, hogy visszanõnek a korábban eltávolított mandulák, vakbelek, sõt akár epehólyagok is? A természetes, élõ táplálékot fogyasztók között ilyen és ehhez hasonló „csodák” történnek. Kivételes jelentõségû könyv, mely elképesztõ mértékben változtathatja meg az életét. Kiadó: Bioenergetic Kft. (2011)
A szerzõ két könyve található egy kötetben: A nyers család (Raw Family) az orosz származású Boutenko családról szól, akik 1990-ben emigráltak az USA-ba. Évekig a szokványos amerikai ételeket ették, aminek az lett a következménye, hogy mindannyian megbetegedtek. A végsõ rúgást az adta, amikor Viktória megtudta, hogy 9 éves fiának gyógyíthatatlan gyermekkori cukorbetegsége van, és élete végéig inzulin injekciókat kell kapnia. Kétségbeesve kereste az alternatív megoldást. Elkezdte megfigyelni az egészségesen kinézõ embereket, és gátlásosságát legyõzve, megszólította õket. Egy nap meglátott egy sugárzó arcú, boldog hölgyet egy bankban, és tõle is megkérdezte, hogy ismeri-e a cukorbetegség alternatív gyógymódját. A hölgy története, hogy sikerült meggyógyulnia egy béldaganatból mégpedig 100%-osan élõ, nyers ételek fogyasztásával megdöbbentõ volt Viktória számára, de a szíve azt súgta, hogy az õ családja számára is ez lesz a helyes út. A könyvben mind a négy családtag a saját szemszögébõl mondja el, hogyan változott meg örökre az élete...

Az Életet adó zöldek-ben (Green for Life), mely néhány évvel késõbb íródott, Viktória a zöld levelekrõl és a belõlük készült turmixokról közöl meghökkentõ információkat. Új nézõpontból közelíti az emberi táplálkozást, összehasonlítva csimpánzok és az emberek étrendjét. A Roseburgi kísérlet, melyet Viktória és Dr. Fieber végeztek el, feltárja a zöld turmix-ivás egészségre gyakorolt jótékony hatásait..


Megrendelés >>




Kapcsolódó cikkek
Klímabarát és felelős élelmiszerfogyasztás

Klímabarát és felelős élelmiszerfogyasztás

Hogyan zöldíthejük étkezési szokásainkat? Mi köze az élelmiszernek a környezetvédelemhez? Hogyan tarhatjuk szem előtt az energiatudatosságot és a társadalmilag felelős hozzáállást az asztalnál is? Ötletek és tanácsok a GreenDependent Egyesülettől.

Joan van Rooijen: Napeledel

Napeledel - A nyers, élõ ételek szakácskönyve! A sütés-fõzés nélküli ételkészítés hozzásegít, hogy megszeressük az Élõ Ételek természetes, ínycsiklandó ízét és illatát. Kiadja: Napeledel Könyvkiadó (2010)
Vegán étkezés és életmód I.

Vegán étkezés és életmód I.

Töltsd fel magad enzimdús ételekkel, és életenergiával! Mi is az a vegán étkezés? Mitõl más, mint a hagyományos táplálkozás? Mitõl adhat többet?
Kapcsolódó termékek
- 16Victoria Boutenko: A nyers étel csodájaVictoria Boutenko: A nyers étel csodája
készleten
2 600 Ft2 190 Ft 2 190 Ft/1 db
kosárba