Magazin

Környezetvédelmi rajzpályázat - kiállítás

Az Enviroinvest Zrt. környezetvédelmi tanácsadás üzletága környezetvédelmi rajzpályázatot hirdetett alsó tagozatos általános iskolások részére. A jelentkezõ gyerekek rajzban fogalmazhatták meg, mit tudnak tenni környezetük védelme érdekében. A beérkezett pálymûvek kiállítás keretében tekinthetõk  meg.
A "Te mit tudsz tenni a környezetedért?" témakörben meghirdetett rajzpályázatra 105 db nagyon szép alkotás érkezett. A rajzpályázat ünnepélyes eredményhirdetése 2012. június 13-án megtörtént, az eredményhirdetéssel megnyitásra került a beérkezett rajzokból rendezett kiállítás is.

A beadott pályamûveket az Enviroinvest képgalériájában lehet megtekinteni.

A kiállítást az érdeklõdõk 2012. július 15-ig, munkanapokon 10-12 óra között tekinthetik meg, az
Enviroinvest Zrt. székhelyén.

A szakmai zsûri által választott nyertes és helyezett alkotók:

I. helyezett: Julin Karina (1. osztályos)
II. helyezett: Monostori Lili (3. osztályos)
III. helyezett: Pluhár Sára (1. osztályos) és Vukovics Eszter (3. osztályos)
IV. helyezett: Prehoffer Levente (1. osztályos), Ujhelyi Adrienn (2. osztályos) és Ácsbok Barnabás (3. osztályos)
V. helyezett: Hajtmann Tímea (2. osztályos), Plisz Balázs (1. osztályos), Törjéki Andrea (3. osztályos) és Orsós Ivett (3. osztályos)

Az I. helyezett nyereménye egy szuper roller az Enviroinvest Zrt. ajándékaként. A II. – V. helyezettek nyereménye egy-egy környezetvédelmi, természetvédelemi könyv az Alexandra Kiadó és Könyváruházak és Enviroinvest Zrt. ajándékaként.

A közönségdíjas alkotás készítõje: Gáspár Gréta, (3. osztályos)
Nyereménye csoportos belépõ (10+2 fõ) a Pécsi Állatkertbe vagy az Akvárium-Terráriumba

A legaktívabb alkotói csoport a Mezõszéli Utcai Általános Iskola 1/a osztálya (felkészítõ tanár: Balatonyi Gáborné) és a legkreatívabb alkotói csoport az Apácai Nevelési és Általános Mûvelõdési Központ 2. Számú Általános Iskola 3/a. osztálya (felkészítõ tanár: Molnár Andrea) volt.

Jutalmuk egy környezetvédelmi különóra az Enviroinvest Zrt. szervezésében és részvételével.

A környezetvédelmi rajzpályázat nem lett volna sikeres az aktív, környezettudatos pedagógusok és szülõk nélkül. A szervezõk ezúton is köszönjük segítségüket és elhivatottságukat.