Magazin

Megújultunk!

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Zöldbolt.hu! 2008-ban indult webáruházunk immár harmadik generációját használhatjátok. Az új dizájn mellett sok-sok kényelmi funkció, törzsvásárlói program, könnyebb keresés, és még több információ vár titeket. Böngésszetek és fedezzétek fel az újdonságokat!

Törzsvásárlói program visszamenőleg is!

Igen! Az új oldallal együtt debütál törzsvásárlói programunk is amely az elmúlt öt évben leadott rendeléseid alapján számítja jelenlegi kedvezményedet! Hogyan működik? 2012 júliusa óta leadott rendeléseidből automatikusan kiszámoljuk, mekkora értékben vásároltál nálunk. Ezen összegekhez pedig sávos kedvezményeket rendeltünk. Új regisztrálóként törzsvásárlói kedvezménnyel már a második vásárlás során élhetsz, így még könnyebb lesz elköteleződnöd a zöld életmód mellett! A pontos értékhatárokról és szabályokról itt tudhatsz meg többet. 

Ökocímkék

Zöld termékpalettánknak rengeteg arca van. Minden termékünk környezetbarát, de  különböző környezeti előnyökkel bírnak. A célunk, hogy minden rendelkezésre álló információt megosszunk termékeinkről. A könnyebb átláthatóság érdekében ezeket a tulajdonságokat ökocímkékkel jelezzük nektek. Ezen piktogramok egy része széles körben elfogadott független minősítési rendszerek szimbóluma, másik részét mi hoztuk létre, mivel nem állt rendelkezésre hivatalos minősítés ezeknek a fontos tulajdonságoknak a jelzésére. Lényeges számodra, hogy ne legyen pálmaolaj a mosószeredben, vagy hogy állatkísérlet-mentes, vegán kozmetikumot használj, esetleg hulladékmentes életmódra törekszel? A címkék segítségével egy kattintással kilistázhatod ezen termékeket!

Könnyebb keresés

A termékek között böngészve baloldalt részletes keresősávot találsz. Válaszd ki az igényeidnek megfelelő változatokat! A címkék különböző funkciókra osztják az azonos kategórián belüli termékeket, így például könnyen kilistázható a különböző bőrtípusokra szánt kozmetikum, a színes és a fehér ruhákra ajánlott mosószer, vagy egy kattintással kiválaszthatod az összes vízkőloldót, súrolószert is. Ugye mennyivel könnyebb? Kiválaszthatod ezek mellett az árkategóriát, a származási országot illetve a fent részletezett ökocímkéket is.

30 napos pénzvisszafizetési garancia

Az általános elállási jog törvényben kötelezett 14 napon belüli gyakorlását webáruházunkban 30 napra meghosszabbítottuk. A pénzvisszafizetési garancia feltételei megegyeznek az elállási joggal. Az elállási jog gyakorlásának feltételeit és kivételeit az Általános Szerződési Feltételeinkben részleteztük, kérjük ezt vedd figyelembe. A pénzvisszafizetési garancia segít neked, hogy sose érezd azt, hogy egy terméket feleslegesen vásároltál meg.

Megújult Zöldbolt Magazin

A Zöldbolt Magazin évek óta szolgálja azt a célt, hogy a zöld életmódhoz kapcsolódó tudást és információkat elérhetővé tegyük. Indulásunk óta több száz értékes általunk írt, vagy más megbízható forrásból átvett cikket osztottunk meg veletek itt. A megújult oldalon még könnyebben igazodhattok el az írások között! A jobboldali keresősávban a címkék segítségével böngészhettek a témák szerint.

Áttekinthetőbb kategóriák

A kategóriákat szintén átrendeztük, hogy gördülékenyebben találjátok meg a termékeket. Több alkategóriát hoztunk létre, hogy az azonos típusú termékeket lásd egyszerre kilistázva, ha azokat szeretnéd összehasonlítani. A főkategóriák fölé húzva a kurzort azonnal áttekintheted az összes alkategóriát, kevesebb kattintással lelhetsz rá arra, amit keresel.

Aktuális raktárkészlet és szállítási információ

Termékeink 99%-át folyamatosan raktáron tartjuk, de ezentúl nem kell bizonytalankodnod rendelés vagy boltba indulás előtt, hogy az áhított termék az 1%-ba tartozik-e: az aktuális raktárkészlet információt megtalálhatod a termékek adatlapján. Ráadásul becsült szállítási határidőket is találsz emellett. A honlapon megtalálható raktárinformáció tájékoztató adat, ettől való eltérések esetenként előfordulhatnak.

Bejelentkezés Facebook azonosítóval

A bejelentkezés és regisztráció sosem volt egyszerűbb! Immár Facebook azonosítóddal is bejelentkezhetsz és regisztrálhatsz, ami gyorsabb, kényelmesebb megoldást jelent a hagyományos bejelentkezéshez képest. Néhány adattal kevesebbet kell kitölteni, és amikor be vagy jelentkezve a Facebookra a böngészőben, automatikusan a Zöldboltba is egy kattintással belépsz.