Magazin

Öko-mesekuckó - Báb, mese és kézművesség újrahasznosan

Idén tavasszal Mimó és Csipek, a kedves és környezetvédelmi témákban igencsak jártas mesefigurák, bábozással és mesével várják a gyerekeket Óbudán. Az ingyenes, "zöld" előadások után a gyerekprogramok a témához kapcsolódó kézműves foglalkozással zárulnak.

Az INGYENES programok helyszíne: Civil Ház, Óbuda, Kolosy tér 2.

Időpontjai:

2016. február 13. szombat 11.00 óra

Potyka, a béka úszni indult ma reggel de aztán bajba keveredett. Tudod-e hogy a fogmosópoharaddal is segíthetsz neki? Potyka elmeséli hogyan, te meg segíts neki kiszabadulni, hiszen nagy ​szüksége van a gyerekekre​. Aztán alkoss velünk horgászós játékot és mutasd meg holnap a barátaidnak is!

2016. március 5. szombat 11.00 óra

Kupacs süni folyton matat az erdőben. Hogy mit? Mindent amit mások ottfelejtettek, mert nem szereti ha a tüskéibe beleakad a sok szemét. Ő a hulladékgyűjtés elkötelezett híve, aki újrahasznos ötleteit szívesen megosztja veletek is a mesével egybekötött foglalkozáson szórakoztatóan, érthetően, játékos formában. Szelektálj velünk és vigyél haza egy sünicsaládot!

2016. április 23. szombat 11.00 óra

Ünnepeld Mimóékkal a Föld Napját! Ma Ficak kutyus is megjelenik a színen és segít Cserkének elkapni a fürge energiamanókat. Kiállítás az Öko-kuckón készült műremekekből, Öko-tombola Mimó és Csipek ajándékaival.