Magazin

Ökokörök indulnak országszerte!

Könnyed és sikeres életmódzöldítés közösségben! Az érdeklődők öt-tizenkét fős csoportokba járnak össze 2-3 hónapig, hogy hétről-hétre különböző környezettudatos fortélyokat tanuljanak meg, próbáljanak ki, adjanak tovább.

A Tudatos Vásárlók Egyesületet idén ősszel is meghirdeti sikeres Ökokörök című programját. 2014 őszén az ország számos pontján indulnak Ökokörök; csoportvezető képzést tartanak Veszprémben és Miskolcon is. Minden érdeklődőt – csoportvezetőt és lelkes tagot - szeretettel várnak!

A kezdeményezés célja a háztartások környezeti terheinek csökkentése, társadalmi részvételük fejlesztése gyakorlati segítségnyújtással. A résztvevők egyszerű lépésekkel tehetik fenntarthatóbbá fogyasztási és életmódbeli szokásaikat, ami már néhány hónap alatt mérhető változást eredményez.

 

 

Kik vehetnek részt?

Az Ökokörökbe olyan érdeklődőket várunk, akik nyitottak és elkötelezettek az életmódjuk zöldítésére, és van beleszólásuk a háztartásuk vezetésébe.

1. CSOPORTVEZETŐ KÉPZÉS

  • Időpont: 2014. szeptember 26-27 (péntek délelőttől szombat délutánig).
  • Helyszín: Veszprém (részletekről a jelentkezőket külön e-mailben tájékoztatják)

2. CSOPORTVEZETŐ KÉPZÉS

  • Időpont: 2014. október 10-11. (péntek délelőttől szombat délutánig).
  • Helyszín: Miskolc (részletekről a jelentkezőket külön e-mailben tájékoztatják)

Részvételi díj: 5.000 Ft

Amit a TVE nyújt: képzés nemzetközileg tesztelt módszertan alapján; munkafüzet a csoportod indulásához; segédanyagok, mentorálás a csoportvezetés során. A képzés két napja alatt étkezést biztosítanak.

Amit tőled várnak: elkötelezettség a környezettudatos életmód és a kisközösségben való tanulás iránt, jó hangulat.

 

További részletek és információk a Tudatos Vásárló honlapján olvashatók.