Magazin

Sok kicsi sokra megy! Légy te is a részese egy zöldebb 2019-nek!

A Gyüttment Fesztivál szervezői egész éves kihívásra invitálnak. Egy év alatt 52 kihívást teljesíthetnek a résztvevők - ha sokan beszállunk és megosztjuk, 2019 valóban egy környezettudatos fordulat éve lehet!

Tettekre fel, egész éves kihívásra indulunk! Hétről hétre újabb kihívás elé állunk, hogy környezettudatosabb életet éljünk! - írja a Gyüttment.hu.

 

52 héten át 52 kihívás következik 

A lényeg, hogy minden héten teszünk egy kis lépést a környezettudatosság felé, hogy az az életünk részévé váljon.

Ez segít felismerni, hogy az egyéni tetteinknek valódi hatása van és, az életünk apró döntései is nagy jelentőséggel bírnak. Megtapasztaljuk, hogy felelősek vagyunk azért, hogy tudatosabb életet éljünk.

Ha környezettudatosan élünk, azzal nemcsak a természetre figyelünk oda, hanem tiszteletben tartjuk saját magunkat, a többi embert és a jövő generációit is. Elképzelhető, hogy már sok mindenre odafigyelsz a környezettudatosság jegyében, de lehet, hogy van olyan, amibe még nem mertél belevágni.

Forrás

Együtt sokkal könnyebb elindulni ezen az úton! Csatlakozzunk minél többen!

Némelyik kihívás egyszerűbb lesz, másik nehezebb. Lesz, amit könnyen veszünk, lesz, ami csak sokadjára sikerül vagy talán egyáltalán nem. Egy biztos, a kihívások terjesztésével inspiráljuk azokat, akik most indulnak el ezen az úton!

 

Hogyan tudsz csatlakozni?

Minden hétfőn érkezik az adott hétre szóló kihívást. Követheted ezeket a Gyüttment Fesztivál Facebook oldalán, de ha biztosra akarsz menni (és kevesebbet facebookozni!), akkor iratkozz fel az értesítésre, így e-mailben fogod megkapni az aktuális kihívást hétről hétről.

Feliratkozásért és részeletekért itt találod az eredeti felhívást! Az első kihívás már elkezdődött!

Kalandra fel!