Magazin

Szakmai műhelymunka a közösségi mezőgazdálkodás érintettjeinek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete idén ősszel újra lehetőséget kapott egy fórum megszervezésére azoknak a gazdálkodóknak és közösségszervezőknek, akik a közösség által támogatott mezőgazdálkodással foglalkoznak. Az ingyenes műhelymunkára jelentkezőket várnak!

A TVE által szervezetett előző találkozókon egyértelműen felmerült az igény, hogy egymás megismerésén túl a résztvevők közösen gondolkodjanak el azon, mi köti össze a hazai kezdeményezéseket. Ezért a műhelymunkán ezúttal az lesz a cél, hogy a résztvevők aktív közreműködésével meghatározzák, miben segítené a közösségi mezőgazdálkodással foglalkozó kezdeményezések munkáját egy közös hálózat.

Emellett szeretnének egy olyan Chartát megfogalmazni - a francia AMAP Chartát alapul véve - amely a magyar sajátosságokhoz illeszkedő működési elveket foglalja össze.

 

 

A szervezők nagyon örülnének, ha a műhelymunkára minél többen el tudnának menni! Jelentkezni október 3-ig lehet a Tudatos Vásárló honlapján.

A rendezvény ingyenes, a kávé- és ebédszünetre a résztvevők a szervezők vendégei. A rendezvény lebonyolításában közreműködő partnerek az ESSRG és az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet.

 

Időpont: 2013. október 08., 09.30 — 16:00

Helyszín: DocuArt (Budapest IX. Ráday u. 18. - Erkel u. 15.)

Információ: 0630/8525214, zsofi@tve.hu

 

További részletek és jelentkezés a TVE-nél.