Magazin

Tapasztalatok a permakultúráról - előadás a Zöldboltban

Baji Béla, a nagy sikerű Permakultúra és önellátó biogazdálkodás című könyv szerzője előadást tart a budapesti Zöldboltban a mű második, bővített és átdolgozott kiadásának alkalmából.

„A permakultúra feltalálója, Bill Mollison Tasmánia hegyei között a természetet megfigyelve, egy élet tapasztalatai során jutott el egy alapgondolathoz, amelynek lényege, hogy létre lehetne hozni az ember számára hasznos fajokból a természetes életközösségekhez hasonlóan működő ökológiai rendszereket, és ezáltal drasztikusan csökkenteni az emberi szükségletek megteremtésének ipari háttér- és energiaigényét, környezetromboló hatásait, ily módon az emberi tevékenységet éppen javító hatásúvá lehetne fordítani. Ezt az alapgondolatot nevezte el permakultúrának.” - olvasható a Magyar Permakultúra Szövetség honlapján.

A Magyarországon is egyre nagyobb érdeklődésnek örvendő gazdálkodási forma egyik jeles szakértője, Baji Béla tart előadást a budapesti Zöldboltban (Kiss János altábornagy u. 35. MEGKÖZELÍTÉS) 2013. július 4.-én, 17.30 órától.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt!

Részletek a bolt Facebook oldalán.