Magazin

Te hogyan véded a környezetet? - Gyermeknapi rajzpályázat!

Gyermeknapra készülve rajzpályázatot hirdetünk! Rajzolj nekünk, mutasd meg Te hogyan véded a környezetet! Minden egyes alkotástért ajándékot adunk!

A rajzokat várjuk:
- Boltjainkban
- Postai úton vagy e-mailben

A boltjainkba behozott rajzokért helyben, a postai úton vagy e-mailben küldött rajzokért rendelésetekkel együtt küldjük el az ajándékot.
(Amennyiben rajzot küldtél nekünk, rendelésed megjegyzésébe írd bele, hogy "gyermeknapi rajzpályázat"!)

A rajzot beküldők ezen felül részt vesznek egy sorsoláson, ahol 3 db Zöldboltos ajándékcsomagot sorsolunk ki.

 

Alábbi címeinkre várjuk rajzaitokat:

- Levélben: Zöldbolt - 8200 Veszprém, Budapest út 58.
- E-mailben: info@zoldbolt.hu
- Boltjainkban: Budapest, Kiss János altábornagy utca 35., Veszprém, Budapest út 58.


Mindezeken felül Gyermeknap alkalmából Játékainkat és Gyermekkönyveinket is leakcióztuk, május 29-ig 10% kedvezménnyel vásárolhatjátok meg ezeket!

Érdemes körülnézni az alábbi termékeink között! :)

Játékok:
http://www.zoldbolt.hu/jatekok

Gyermekkönyvek:
http://www.zoldbolt.hu/zold-konyvtar/gyermekkonyvek

 

Köszönjük a Magosfa Alapítvány támogatását a rajzpályázathoz felajánlott ajándékok kapcsán!

Kapcsolódó cikkek
Tavaszi alkotói pályázat kicsiknek és nagyoknak

Tavaszi alkotói pályázat kicsiknek és nagyoknak

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület alkotói pályázatot hirdet „Költésre készülődő madaraink” címmel. Ha Te is fontosnak tartod a természet védelmét, a gyerekek szemléletformálását, most itt a nagyszerű alkalom! Kicsik és nagyok: induljatok a pályázaton!
Tanszergyűjtés rászoruló családoknak

Tanszergyűjtés rászoruló családoknak

A Magyar Református Szeretetszolgálat idén is tanszergyűjtést indított. A leadott iskolatáskákat és egyéb felszereléseket rászoruló családokhoz juttatják el, megkönnyítve számukra a tanévkezdést. A felesleges holmik továbbadása környezetvédelmi szempontból is hasznos.
Kimutatható-e ólom a zsírkrétában?

Kimutatható-e ólom a zsírkrétában?

A Tudatos Vásárlók Egyesülete 20 csomag zsírkréta ólomtartalmát és használhatóságát vizsgálta meg. Vajon kimutatható az ólom a termékekben? Az ólom számos élettani folyamat működését akadályozó nehézfém. Hosszabb távon felhalmozódik testünkben, így hosszú időn át észrevétlenül fejti ki mérgező hatását.

Környezetvédelmi rajzpályázat - kiállítás

Az Enviroinvest Zrt. környezetvédelmi tanácsadás üzletága környezetvédelmi rajzpályázatot hirdetett alsó tagozatos általános iskolások részére. A jelentkezõ gyerekek rajzban fogalmazhatták meg, mit tudnak tenni környezetük védelme érdekében. A beérkezett pálymûvek kiállítás keretében tekinthetõk  meg.

Mozdulj a jó irányba! – kreatív pályázat

Családi kreatív pályázat került meghirdetésre az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap alkalmából. A pályázaton a „Mozdulj a jó irányba!” jelmondathoz kapcsolódó alkotásokkal lehet részt venni.

5. Gyerek Arc - Varázsrajz a jövõrõl

Varázsrajz a jövõrõl címmel 5. alkalommal hirdetik meg a gyerek ARC pályázatot, amelyre 6-9, valamint 10-14 év közötti gyerekek alkotásait várják. Olyan rajzokkal lehet pályázni, amelyeken a pályázók megmutatják a jövõ embereit, állatait, növényeit, gépeit, utcáit, világát.