Magazin

Tennél valamit a természetért?

Itt a remek alkalom! Önkéntest keres az Észt Természetvédelmi Alap, hogy - a nemzetközi táborozókkal közösen - "megújítsa" Észtország természeti szépségeit. Gyakorlati természetvédelem, más nemzetiségűekkel közösen, fél évig egy gyönyörű országban! Hazai közvetítő szervezet várja a jelentkezést.

A budapesti Messzelátó Egyesület fél éves, külföldi természetvédelmi projektre keres önkéntest.

Egy igazán különleges munkában vehetsz részt ha az Észt Természetvédelmi Alaphoz jelentkezel önkéntesnek. Ebben az EVS (Európai Önkéntes Szolgálat) projektben helyi és más nemzetközi önkéntesekkel kell együtt dolgoznod - táborok során közösen "építitek újjá" Észtország természeti szépségeit. Ez a mozgalom Észtországban több ezer ember részvételével zajlik és önkéntesként nemcsak az országszerte - tengerparton, erdőkben, mocsarakban - zajló táborokban, hanem azoknak megszervezésben, az események kommunikációjában, koordinálásában is részt vehetsz. Ezen kívül lehetőséged lesz egy-egy természeti kutatócsoport munkájába is bepillantani.

 

 

Mikor?

2015.05.01.-2015.10.31.

Ki?

Nagyon örülnének egy olyan önkéntesnek, akinek eddig még nincs professzionális tapasztalata természetvédelmi témában (még nem dolgozott ilyen területen és nem is tanulta), mert szeretnének minél több "kezdőt" bevonni.

Pontosan hová is?

További információkat a projektről és a fogadó szervezetről itt találsz.

Egy kis kedvcsináló videót egy korábbi táborról pedig itt.

Ezen kívül jó, ha elolvasod ezt a tájékoztatót is az EVS-ről.

Jelentkezési határidő

Legkésőbb 2015. február 28. De nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni a jelentkezést, mert amint megtalálták a megfelelő önkéntest, nem válogatnak tovább.

További részletek a Messzelátó Egyesület honlapján.