Magazin

Új személyes átvételi helyek a ZöldBoltban!

Mostantól webáruházunkban is elérhetõ a Pick Pack Pont szolgáltalás, melynek segítségével termékeinket az ország több, mint 220 pontján veheti át.

Mi az a Pick Pack Pont?

Az ország 87 városában megtalálható 224 Pick Pack Pont segítségével Ön személyesen is átveheti az interneten megrendelt csomagot. A Pick Pack Pontok olyan

és hírlapüzletek, melyek frekventált helyeken találhatóak meg.

A Relay üzletek közlekedési csomópontoknál (MÁV, BKV, FKF, Volán társaságok, Budapest Airport) míg az Inmedio üzletek pedig bevásárló központokban, hipermarketekben, nagyvárosok sétálóutcáin, fõutcáin találhatóak meg, hogy Önnek ne jelentsen gondot a csomag átvétele.

A megrendelt áru Pick Pack Pont átvevõhelyre történõ megérkezésekor e-mailben értesítjük önt, melyet követõen csomagját azonnal átveheti. Az értesítést követõen 5 munkanapon keresztül mehet a csomagjáért az üzletek nyitva tartási ideje alatt, amely átlagosan hétfõtõl-vasárnapig 08.00 - 20.00 tart.


Mikor válassza a csomagpontot?

Ha Önnek a futárral történõ kézbesítés túl költséges, vagy nem tud a megadott idõben a szállítási címen lenni, vagy szeretne a szabadidejével saját maga gazdálkodni, akkor mindenképpen válassza a kényelmi, személyes csomagátvételi lehetõséget. 

Milyen elõnyökkel jár a személyes átvétel?

Honlapunkon a megrendelés leadásakor az üzletlistából kiválaszthatja az Önhöz legközelebb esõ Pick Pack Pontot. A küldeményt az általunk küldött visszaigazoló e-mailben szereplõ a rendelés azonosító számának megadásával veheti át.

Mikor veheti igénybe a Pick Pack Pont szolgáltatást?

Amennyiben rendelésének tömege nem haladja meg a 20 kg-ot.