Magazin

Veszprémi telephelyünk és boltunk megújult!

Talán sokan nem is tudják, hogy a tőlünk interneten megrendelt csomagjaitokat a kezdetektől, immár 10 éve veszprémi központunkban készítjük össze. A belénk vetett bizalmatoknak és a rendeléseiteknek hála telephelyünk és veszprémi boltunk bővült. Nézzétek meg, mi változott!

Központi telephelyünk és boltunk - hála Nektek és a zöld ügy iránti elkötelezettségetekne - növekszik! A veszprémi boltot, ahol a Zöldbolt elindult 2008-ban (budapesti boltunk pár évvel később csatlakozott), már jó ideje kinőttük.

Az üzlethelyiség mellett a háttérben intenzív csomagolómunka zajlik: az interneten megrendelt csomagok innen indulnak el a magyarországi és a külföldi címzettekhez veszprémi kollégáink szorgos kezei közül. Az eddigi területünknek egyre jobban feszegettük a határait.

Most szerencsére sikerült bővülnünk, és az épületen belül tudtunk terjeszkedni (gyakorlatilag mára teljesen elfoglalva azt), így a megszokott címen - egy nagyobb üzlethelyiségben várunk Benneteket! Veszprémi üzletünk az épület utcafronti, jóval tágasabb részébe költözött. Szemezgessétek a fotókat új üzletünkről, vagy keressetek fel minket személyesen!

A bolt mögötti parkolón sem kell többé osztoznia vendégeinknek és a beszállítóinknak így kényelmesebb lett a parkolás is.

A bővülésnek hála a csomagok összekészítése is jobban halad majd. A korábbi üzlethelyiség csomagösszekészítő-üzemmé alakul, így kollégáink munka közben végre kényelmesen elférnek. Mostantól gyorsabban, több kollégával, nagyobb hatékonysággal, de a régi örömmel és szeretettel készülnek a csomagjaitok!

Köszönjük a támogatásotokat és együttműködéseteket esetenként az elmúlt időszak fennakadásai miatt a megértéseteket!

Felsorakoztak a termékek és a matatófal (jobbra) is várja kis vendégeit! 

Hiszen új üzletünk is gyerek...

...és kutyabarát! :)

 Még soha nem fért el ennyi könyv a könyvespolcon! :)

A sok-sok finomság pedig itt kapott helyet.

Volt raktárhelyiségünk pedig csomagolóüzemmé alakult!

Szeretettel várunk Benneteket, nézzetek be hozzánk!

 

A fotókat készítette: Szabó Zsófia