Magazin

WWF Magyarország a zöldebb cégekért

A WWF Magyarország 2011 második félévében indította el Green Business Network szolgáltatását, amely a környezetbarát és költséghatékony mûködést teszi lehetõvé cégek számára. Hogyan mûködtetheti irodája, üzlete épületét fenntarthatóbb módon, és hogyan takaríthat meg több pénzt mindezzel?

A szolgáltatás tulajdonképpen egy energiahatékonysági felmérés, amely során a WWF Magyarország és az Ecowizer szakértõi felmérik a vállalat épületének energiafogyasztását és károsanyag kibocsátását, majd javaslatot tesznek ezek csökkentésére, és a környezetbarát mûködés megvalósítására. A felmérés során egy megtakarítási riport is készül, mely a környezetbarát módszerek alkalmazása esetén kimutatható, várható megtakarításokat tünteti fel.

A WWF Magyarország a riport mellé egy gyakorlati cselekvési tervet is készít, amely segítségével könnyen integrálhatóak a "zöld" megoldások az épületüzemeltetés folyamatába. A szolgáltatás elõnye, hogy a szakemberek csak olyan környezetbarát megoldásokat építenek a javaslatok közé, amelyek alkalmazásával a befektetett költségek egy év alatt megtérülnek.Ha érdekli, hogyan mûködtetheti irodája, üzlete épületét fenntarthatóbb módon, és hogyan takaríthat meg több pénzt mindezzel, vegye fel kapcsolatot kollégáinkkal, akik egy Green Business Találkozó keretein belül ismertetik bõvebben a szolgáltatást.

Vállalati projekt menedzsereink:

Baji Éva: eva.baji@wwf.hu 0630/294-5705

Oravecz Ágnes: agnes.oravecz@wwf.hu 0630/595-1443