Suromin súrolópor

Népszerű
Suromin súrolóporSuromin súrolópor

Ásványi alapú súrolópor fürdőszobai, konyhai felületek tisztításához. Biológiailag lebomló anyagokat tartalmaz.

Natúr, illatosítás nélkül.

Gyártó: Geoproduct
Származás: Magyarország
Kiszerelés: 200 ml
Értékelések: 5/5   1 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron

Megvásárolható az alábbi üzletekben

  • Webáruház
  • Budapest
  • Veszprém
kedvencekhez
Ár: 799 Ft (629 Ft + áfa)
Egységár: 4 Ft/1 ml
kosárba
Termékleírás

A hagyományos súrolóporokhoz hasonló, azzal a különbséggel, hogy a zománcot és a mázas felületeket nem karcolja (Mohs-keménysége: max. 2-3), és maró anyagokat sem tartalmaz. Inox felületekhez is ajánlott.

Összetevői: zeolit ásványőrlemény, biológiailag lebomló tenzid, citromsav.

Értékelések (11)
Edit - 2020.05.08. 13:42
Nagyon jó maximálisan elégedett vagyok vele.
Anett - 2019.11.12. 12:20
Nekem maximálisan bejött. A tűzhelyen még az odaégett foltokat is simán leszedte.
Katalin - 2015.09.21. 08:09
Nekem e termék nagyon bejött. Pillanatok alatt leszed minden piszkot a fürdőszobában a kádról, csapról. A WC hófehér! Az edény karcolás mentesen tiszta. Bátran ajánlom én is.
Tímea - 2013.11.13. 16:45
Nekem nagyon bejött!
fd - 2012.12.05. 15:43
Tényleg egy csodaszer, másodpercek alatt lehet vele a fürdőkádat, mosdót takarítani, csak rászórom, és már látom is, ahogy oldja le a piszkot.
Zöldbolt vásárló - 2011.03.31. 22:51
Én évekig külföldön a takaritó bizniszben dolgoztam, mindent kipróbáltam,még sok olyat is, ami nálunk még nincs. Ez a por tényleg isteni és rendkivül olcsó!! Mindenhez lehet használni, bár én igyekszem minél kevesebb kemikáliát otthon tartani,mert tanulva az évek tapasztalatából, felesleges.Legyen mosogatószered, és mindent megoldasz. Helyette akár ez a por is használható, ugyanolyan jó! Rékával teljesen egyetértek!! Magyar termék, olcsó, és jól tisztit, és környezetbarát. Mi kell még?
Zöldbolt vásárló - 2010.09.27. 10:29
Én is beállok az elégedett vásárlók, felhasználók sorába. Ami nekem mindig a legnagyobb problémát okozta, az az inox fõzõlapom tisztítása. Az eredmény minden várakozásomat felülmúlta. Rászórtam a felületre, nedves szivaccsal áttöröltem, majd lemostam és szárazra töröltem. Csillog az egész fõzõlap.
Zöldbolt vásárló - 2010.08.07. 22:46
Azt lehet tudni, hogy pontosan mi az összetétele?
Zöldbolt vásárló - 2009.09.04. 00:08
Hasonlóan elégedett vagyok, az ablaktisztításon és a padlófelmosáson kívûl minden lakásban található tisztítást ki tudok váltani vele. S amiket Renka és Réka is ír elöttem: környezetvédõ, elfogadható árú, gazdaságos és nagyon jól tisztít, ha valakit nem zavar, hogy por és nem divvatosan folyékony állagú.
Zöldbolt vásárló - 2009.08.14. 15:40
Még csak pár alkalommal használtam a súrolóport, fõleg kád és mosdókagyló tisztítására, de nagyon szuper!!! Sokkal jobb, mint a méreg drága tisztítószerek. Szintén ajánlani tudom mindenkinek.
Zöldbolt vásárló - 2008.10.17. 07:44
Még csak most kezdtem ezt a súrolóport használni de teljes szívembõl tudom ajánlani mindenkinek akit kicsit is érdekli a környezete. Nagyon könnyen és jól lehoz minden piszkot. Én eddig a kád, mosdókagyló és wc tisztítására használtam. Azóta nem kell vennem minden féle csilli villi (persze mindenhez más kell a reklám szerint) szuper erõs csak egy törlés és csillog minden típusú szereket. Mivel ezzel is csak egy törlés és csillog minden így helyet (nem kell 5 féle flakont tárolnom), pénzt is spórolok. Ami még lényeges a környezetemet is óvom és ne feledjük MAGYAR TERMÉKrõl van szó.
Bővebb leírás

Összetétele: 95% zeolit, 3% nátrium-lauril-szulfát, 2% citromsav.

Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosítható PP műanyag doboz. Kérjük használat után dobd a szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Magyarországon készült, ásványi alapú, biológiailag könnyen lebomló környezetbarát súrolószer, mellyel kiválthatja a hagyományos, ártalmas vegyszereket.

Címkék
Súrolás
Ajánljuk még Neked
Zeolit – Egy sokoldalú megoldás az élet szinte minden területén

Zeolit – Egy sokoldalú megoldás az élet szinte minden területén

Gondoltad volna, hogy ugyanazzal az ásvánnyal fogat moshatsz, javíthatod a talaj minőségét, megtisztíthatod a használt étolajat, csúszásmentesítheted télen az utakat és enyhítheted az emésztőrendszeri panaszaidat? A sornak pedig még nincs vége! Olvass tovább, ha kíváncsi vagy mire képes még ez a teljesen természetes és környezetbarát, hazai alapanyag!