"PenTube" tolltartó újrahasznosított bicikligumiból - zöld cipzár

"PenTube" tolltartó újrahasznosított bicikligumiból - zöld cipzár"PenTube" tolltartó újrahasznosított bicikligumiból - zöld cipzár
"PenTube" tolltartó újrahasznosított bicikligumiból - zöld cipzár"PenTube" tolltartó újrahasznosított bicikligumiból - zöld cipzár"PenTube" tolltartó újrahasznosított bicikligumiból - zöld cipzár

"PenTube" tolltartó. A külseje újrahasznosított kerékpárgumi belső, a belseje puha és könnyű szövet.

A cipzár húzója tisztított, újrahasznosított gumibelső szelep.

Gyártó: Felvarrom
Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Nem elérhető
Termékleírás

Szélesség: kb 22 cm 

Magasság: kb 9 cm 

Súly: kb 65 g, a gumibelső vastagságától függően

“PenTube” tolltartó kerékpárgumiból - kézzel varrva a gondosan válogatott,  legjobb minőségű és újrahasznosított kerékpár belső gumikból!

Kényelmesen belefér minimum 10 toll, ceruza és filctoll, de használhatod aprótartónak, rakhatsz bele papírpénzt, kulcsot, a bankkártyádat vagy akár zsebkendőt is!

A külsejének használt, újrahasznosított kerékpárgumik tisztítottak, nem fognak, nem kennek össze semmit. A belső szövet fekete, hogy az ceruzák és tollak ne színezze el a szövetet.

Cseppálló!

Egy Felvarrom logót varrunk rá, illetve van egy akasztója hogy fel tudd lógatni.

A cipzár húzóka kézzel tisztított, újrahasznosított gumibelső szelep.

A “PenTube” aprótartót kézzel mosd, 30°C-on! 

Budapesten, kézzel készítve.

Mielőtt "PenTube" aprótartót veszel tőlünk kérlek vedd figyelembe, hogy az újrahasznosított alapanyag miatt minden termékünk egyedi, így a képeken látható folt vagy minta helye változhat!

A tollak, ceruzék vagy filcek nem képezi a termék részét, kizárólag illusztrációk!

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Környezeti információ

Csomagolása:

Csomagolás nélküli termék.

Elsődleges környezeti előnye:

A Felvarrom 2008-as alapítása óta a gyűjti a további használatra nem alkalmas bicikli alkatrészeket, kézzel tisztítják, szortírozzák és új formára alakítják őket. Ennek eredményeképp 2008 és 2015 között a Felvarrom 24.768 darab belső gumit, 19.399 darab külső gumit és 18.738 kg fémalkatrészt hasznosított újra. Az általuk fel nem használt, illetve tovább nem használható kerékpáralkatrészeket a megfelelő újrahasznosító telephelyre viszik.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Zöld gyerekjátékok ajándékba

Zöld gyerekjátékok ajándékba

Ha szeretnéd olyan ajándékkal meglepni a gyereket, mely kicsit közelebb viszi őt a környezet és a természet védelméhez, számos tematikus játék közül választhatsz!