"Punctured" öv újrahasznosított bicikligumiból - fekete - fekete

"Punctured" öv újrahasznosított bicikligumiból - fekete - fekete"Punctured" öv újrahasznosított bicikligumiból - fekete - fekete
"Punctured" öv újrahasznosított bicikligumiból - fekete - fekete"Punctured" öv újrahasznosított bicikligumiból - fekete - fekete"Punctured" öv újrahasznosított bicikligumiból - fekete - fekete"Punctured" öv újrahasznosított bicikligumiból - fekete - fekete"Punctured" öv újrahasznosított bicikligumiból - fekete - fekete"Punctured" öv újrahasznosított bicikligumiból - fekete - fekete"Punctured" öv újrahasznosított bicikligumiból - fekete - fekete

Kerékpár belső öv, újrahasznosított bicikligumiból, varrott, színes szalagokkal az oldalán.

Defektjavító folttal vagy gyártói szöveggel.

A bicikligumi új élete :)

Gyártó: Felvarrom
Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 8 490 Ft (6 685 Ft + áfa)
Egységár: 8 490 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Gondoltál már arra, mi lesz a lyukas bicikligumikkal, rossz alkatrészekkel?

A Felvarrom műhelyében egyedi és stílusos övek, pénztárcák, aprótartók formájában kapnak új életet!

Kerékpárgumi belső öv - újrahasznosított gumiból, kézzel varrott és egyedi hosszúságú. Különleges ajándék a család férfitagjainak vagy egy barátodnak!

Univerzális méretű, módosítható hosszú. (Szükség esetén rövedebbre vághatóak és a csat áthelyezhető rajta.)

Szélesség: kb 40 mm

Hosszúság: egyedileg, illetve 135 cm

Súly:  kb 250 g, a kerékpárgumi vastagságától függően


"Minden kerékpárgumi belső övünket kézzel válogatott, újrahasznosított bicikli belsőből készítünk. Saját magunk varrjuk őket, egyedileg.
Minden öv felületén vagy defektjavításból származó folt, vagy gyártói szöveg van, így minden öv különleges és egyedi.  
Amellett, hogy extra tartósak, ezek az övek nagyon puhák és nem nyúlnak.

Az alapanyagnak használt, újrahasznosított kerékpárgumik tisztítottak, nem fognak, nem kennek össze semmit. A fémrészek vasból vannak, az övcsat bármilyen hosszra állítható, nem kellenek neki lyukak. A "harapócsat" fogai tompák, így nem sérti sem a szalagokat a széleken, sem a biciklibelső felületét.

Bicikligumiból készült tokban kapod, amiben tarthatsz napszemüveget, szerszámokat, papírzsepit, vagy bármi mást.

Az öv végére Felvarrom logót varrunk.

Budapesten, kézzel készítve."

Mielőtt "Punctured" bicikligumi belső övet veszel tőlünk kérlek vedd figyelembe, hogy az újrahasznosított alapanyag miatt minden termék egyedi, így a képeken látható folt vagy minta helye változhat!

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Nyúlik az öv?
Nem, belül is vannak varrások, valamint a szélére varrott szalag is erősíti.

Összekoszolja a nadrágomat?
Minden újrahasznosított kerékpárbelsőt tisztítunk, szóval nem koszol össze semmit.

Várjál, hol vannak a lyukak az övről?
Az övcsat "ráharap" az övre, nem kellenek neki lyukak.

Oké, de a harapócsat szétszedi az övet!
Nem, mert a csat "fogai" tompák.

Ez a tok akkor mire is való?
Eredetileg az öv tokja, de az élelmesek elkezdték napszemüvegtartónak / szerszámtartónak / zsebkendő tartónak használni. 

Környezeti információ

Csomagolása:

Bicikligumiból készült tok.

Elsődleges környezeti előnye:

A Felvarrom 2008-as alapítása óta a gyűjti a további használatra nem alkalmas bicikli alkatrészeket, kézzel tisztítják, szortírozzák és új formára alakítják őket. Ennek eredményeképp 2008 és 2015 között a Felvarrom 24.768 darab belső gumit, 19.399 darab külső gumit és 18.738 kg fémalkatrészt hasznosított újra. Az általuk fel nem használt, illetve tovább nem használható kerékpáralkatrészeket a megfelelő újrahasznosító telephelyre viszik.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Textil-újrahasznosító workshop Budapesten

Textil-újrahasznosító workshop Budapesten

Akadnak a Te otthonodban is kimustrált, színes pólók? Ki ne dobd, mert hasznos alapanyagnak számítanak! Egy budapesti workshopon most megtudhatod, hogyan készülhet belőlük látványos pamutékszer!
Műanyagok nélkül egy hónapig – neked is menne?

Műanyagok nélkül egy hónapig – neked is menne?

Szerinted is probléma, hogy mennyi szemetet termelünk? Hallottál a tengerekben úszó szemétszigetekről? Úgy véled, hogy egyszer használatos tárgyakat készíteni véges energiaforrásból pazarlás? Akkor idén csatlakozz Te is a "Műanyagmentes Július" kampányhoz!
Bringázzunk együtt Európa városaival!

Bringázzunk együtt Európa városaival!

2017-ben Budapest is csatlakozott a European Cycling Challenge-hez, az európai városok közötti legnagyobb kerékpáros versenyhez. A május 1. és 31. közötti kihíváson a főváros más európai városokkal mérheti össze magát kerékpáros közlekedésben. A versenyhez bárki csatlakozhat. 
Így építs fel egy kapszula ruhatárat

Így építs fel egy kapszula ruhatárat

A nők zömének általában több ruhája van, mint amennyire szüksége van. A nem szükségleteken, hanem impulzusokon alapuló vásárlások nemcsak pénztárcánkat, de környezetünket is terhelik, hiszen az új holmik előállítása és utaztatása komoly környezeti károkat okoz. Erre a probléma kínál megoldást a "kapszula" ruhatár.
Javítsuk meg, cseréljük el, adományozzuk el felesleges dolgainkat!

Javítsuk meg, cseréljük el, adományozzuk el felesleges dolgainkat!

Az elhasznált, megunt holmik újrafelhasználásával sokat tehetünk azért, hogy minél kevesebb hulladék keletkezzen a hétköznapok során. Javítsuk meg, cseréljük el, adományozzuk oda a felesleges dolgainkat! Az ilyen tudatos cselekedetekkel hozzájárulhatunk környezetünk védelméhez.
Teherbiciklis központ nyílt Budapesten

Teherbiciklis központ nyílt Budapesten

A Cargonomia Budapest első teherbiciklis központja, ahol kipróbálhatsz és kibérelhetsz mindenféle kerékpáros szállítóeszközt. Sőt! Biozöldség-átvevő pontként is üzemel, és szövetkezeti biopékség kenyerét szállítja házhoz.
Februártól a H&M beveszi a megunt ruhákat

Februártól a H&M beveszi a megunt ruhákat

A svéd H&M márka elsőként a divatcégek közül bevezeti minden piacon, ahol jelen van, hogy visszaveszi a vásárlók használt, megunt ruháit. A használt ruhákat újra feldolgozzák, s ezáltal újrahasznosítják. De azért figyelem...
Újrahasznosító mûhely-bolt nyílt Budapesten

Újrahasznosító mûhely-bolt nyílt Budapesten

A Medence Csoport megnyitotta budapesti mûhely-boltját a kreatív újrahasznosítás jegyében. Az alkotócsoport - többek közt - olyan termékek elkészítésével is foglalatoskodik, melynek alapanyagai egyébként a kukában végeznék. Egyedi, színes, környezetkímélõ táskák és számos egyéb használati tárgy kerül ki mûhelyükbõl. Az elkészítésben a vásárlók is részt vehetnek!