"Simple" öv újrahasznosított bicikligumiból - 25 mm / 2. csat

"Simple" öv újrahasznosított bicikligumiból - 25 mm / 2. csat"Simple" öv újrahasznosított bicikligumiból - 25 mm / 2. csat
"Simple" öv újrahasznosított bicikligumiból - 25 mm / 2. csat"Simple" öv újrahasznosított bicikligumiból - 25 mm / 2. csat"Simple" öv újrahasznosított bicikligumiból - 25 mm / 2. csat"Simple" öv újrahasznosított bicikligumiból - 25 mm / 2. csat"Simple" öv újrahasznosított bicikligumiból - 25 mm / 2. csat"Simple" öv újrahasznosított bicikligumiból - 25 mm / 2. csat"Simple" öv újrahasznosított bicikligumiból - 25 mm / 2. csat

Külső kerékpárgumiból készült öv, újrahasznosított, fenntartható, öko és vega! Ingyen tokkal, ideális mindenkinek aki öko-tudatos!

A bicikligumi új élete :)

Gyártó: Felvarrom
Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 8 490 Ft (6 685 Ft + áfa)
Egységár: 8 490 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Gondoltál már arra, mi lesz a lyukas bicikligumikkal, rossz alkatrészekkel?

A Felvarrom műhelyében egyedi és stílusos övek, pénztárcák, aprótartók formájában kapnak új életet!

Kerékpárkülső öv, újrahasznosított bicikligumiból - öko, vega, egyedi és fenntartható nadrágszíj! Mountain bike gumiból készült tokkal! Bringásoknak ideális ajándék!

Univerzális méret, szükség esetén rövedebbre vágható, és 95 cm-es méretig kellő számú lyukkal el vannak látva.

Gumi felülete és a bújtató színe a termék jellegéből adódóan a képtől eltérően változó színű!

Szélesség:  40 mm / 25 mm

Hosszúság: egyedileg, illetve 135 cm

Súly:  kb 250 g, a kerékpárgumi vastagságától függően

"Minden kerékpárkülsőből készített övünket egyedileg válogatott, legjobb minőségű, újrahsznosított külsőből gyártjuk.

Minden újrahasznosított alapanyagot saját magunk ellenőrzünk és tisztítunk, de a termék jellegénél fogva apró karcok, kopások lesznek a felületén.

Az öv belső oldalára egy apró zászlót helyezünk, amin a szériaszám és a logónk van. Minden külsőből készült övet egyedileg gyártunk, mindnek szériaszámot adunk, nem Kínai tömegtermelt a termék.

Egy mountain bike gumiból készült, INGYENES tok is van az árban, ami használható pl napszemüvegtartónak, zsepkendő tartónak, pip toknak.

Az övcsat nikkelezett vas.

Budapesten, kézzel készítve."

Mielőtt bicikli külsőből készült övet veszel tőlünk kérlek vedd figyelembe, hogy az újrahasznosított alapanyag miatt minden termékünk egyedi, így az öv mintája eltér(het) a képen láthatótól!

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Nyúlik az öv?

Attól függ milyen vastag. A vastagabbak semennyit, a vékonyabbak nyúlhatnak egy pár mm-t, de a használhatóságot ez nem befolyásolja.

Összekeni a nadrágomat?

Nem. Minden külsőt alaposan megtisztítunk.

Mire jó ez a tok?

Eredetileg az öv tokja. de az emberek mindenfélére használják: például szerszám vagy zsepitartónak.

Környezeti információ

Csomagolása:

Bicikligumiból készült tok.

Elsődleges környezeti előnye:

A Felvarrom 2008-as alapítása óta a gyűjti a további használatra nem alkalmas bicikli alkatrészeket, kézzel tisztítják, szortírozzák és új formára alakítják őket. Ennek eredményeképp 2008 és 2015 között a Felvarrom 24.768 darab belső gumit, 19.399 darab külső gumit és 18.738 kg fémalkatrészt hasznosított újra. Az általuk fel nem használt, illetve tovább nem használható kerékpáralkatrészeket a megfelelő újrahasznosító telephelyre viszik.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Így építs fel egy kapszula ruhatárat

Így építs fel egy kapszula ruhatárat

A nők zömének általában több ruhája van, mint amennyire szüksége van. A nem szükségleteken, hanem impulzusokon alapuló vásárlások nemcsak pénztárcánkat, de környezetünket is terhelik, hiszen az új holmik előállítása és utaztatása komoly környezeti károkat okoz. Erre a probléma kínál megoldást a "kapszula" ruhatár.
Újrahasználati Központban jártunk

Újrahasználati Központban jártunk

Tetszett előző cikkünk a Szemléletformáló és Újrahasználati Központokról? Kíváncsi vagy, hogyan működnek a gyakorlatban? Képes élménybeszámolónkból kiderül!
Fél év ruhavásárlás nélkül, avagy a divat és ami mögötte van

Fél év ruhavásárlás nélkül, avagy a divat és ami mögötte van

Egy fiatal, magyar újságírónő 2016 októberében elhatározta, hogy december 31-ig nem vásárol ruhát és kiegészítőt. Ekkor még nem tekintett kihívásként a dologra, ám decemberben jött az ötlet és az újabb határidő: immáron áprilisig - kereken fél évig - tartja magát fogadalmához. A miértekről, hogyanokról olvasmányos blogot vezet. 
Javítsuk meg, cseréljük el, adományozzuk el felesleges dolgainkat!

Javítsuk meg, cseréljük el, adományozzuk el felesleges dolgainkat!

Az elhasznált, megunt holmik újrafelhasználásával sokat tehetünk azért, hogy minél kevesebb hulladék keletkezzen a hétköznapok során. Javítsuk meg, cseréljük el, adományozzuk oda a felesleges dolgainkat! Az ilyen tudatos cselekedetekkel hozzájárulhatunk környezetünk védelméhez.
Teherbiciklis központ nyílt Budapesten

Teherbiciklis központ nyílt Budapesten

A Cargonomia Budapest első teherbiciklis központja, ahol kipróbálhatsz és kibérelhetsz mindenféle kerékpáros szállítóeszközt. Sőt! Biozöldség-átvevő pontként is üzemel, és szövetkezeti biopékség kenyerét szállítja házhoz.
Őszinte beszéd: Brüsszeli iroda helyett kétkezi újrahasznosítás

Őszinte beszéd: Brüsszeli iroda helyett kétkezi újrahasznosítás

"Sacival még jó pár évvel ezelőtt találkoztunk, ha jól emlékszem Gömörszőlősön. Akkor még a Gyulai Iván által alapított CEEweb csapatát erősítette. Tudása és látásmódja már akkor lenyűgözött, nem is lepődtem meg később, amikor megtudtam, hogy Brüsszelben dolgozik a Környezetvédelmi Bizottságban."
Februártól a H&M beveszi a megunt ruhákat

Februártól a H&M beveszi a megunt ruhákat

A svéd H&M márka elsőként a divatcégek közül bevezeti minden piacon, ahol jelen van, hogy visszaveszi a vásárlók használt, megunt ruháit. A használt ruhákat újra feldolgozzák, s ezáltal újrahasznosítják. De azért figyelem...