Ecoizm Víztakarékos zuhanyfej

Ecoizm Víztakarékos zuhanyfejEcoizm Víztakarékos zuhanyfej
Ecoizm Víztakarékos zuhanyfejEcoizm Víztakarékos zuhanyfej

A turbulens áramlás elvét használó víztakarékos zuhanyfej. A használatával 40-60 % vízmegtakarítás érhető el a hagyományos zuhanyfejekhez képest.

Európai, norvég gyártmány.

3 év törés elleni garanciával!

Gyártó: Ecoizm
Származás: Norvégia
Értékelések: 5/5   4 értékelés alapján »
Nem elérhető
Termékleírás

Az Ecoizm víztakarékos zuhanyfejet használva észrevétlenül csökkenthetjük a vízfogyasztásunkat, mivel kialakítása révén kevesebb vízzel ugyan azt a zuhanyzási érzetet nyújtja, mint amit a hagyományos zuhanyfejek jelentősen nagyobb mennyiségű víz átfolyása mellett.

Mit kell tudni az Ecoizm víztakarékos zuhanyfejről?

Az Ecoizm víztakarékos zuhanyfej a turbulens áramlás elvén működik, amely percenként 8 millió vízseppet eredményez, ezáltal több víz érzetét kelti. 4-8 liter vizet enged át percenként, ami 40-60% vízmegtakarítást jelent a hagyományos zuhanyfejekhez képest.

A vízkőképződést gátolja.

A zuhanyfej a közforgalomban kapható szabványos méretű gégecsövekhez csatlakoztatható. A menet mérete: 1/2"

A zuhanyfejre törés esetére 3 év garanciát adunk!

Az eszköz segítségével nemcsak vizet, hanem áramot és/vagy gázt is spórolunk (a melegvíz előállításához szükséges mennyiség csökkenése, valamint a vízellátás jelentős, a vízműnél jelentkező áramfogyasztása miatt)!

 

Videó a zuhanyfejről:

 

Figyelem: Átfolyós gázbojlereknél (régebbi típusok) érdemes ellenőrizni, hogy az 4-8 liter/perc átfolyás esetén nem áll-e le a kazán (egyes kazánok csak bizonyos átfolyási sebesség felett kapcsolnak be).

Értékelések (17)
Szilvia - 2018.02.12. 18:21
Nagyon elégedett vagyok vele! Ahhoz képest, hogy mennyivel kevesebb vizet használ, nem kisebb a nyomás, nem venni észre a különbséget zuhanyzáskor, csak a számlán! :)
Csenge & Zsolti - 2015.10.14. 20:53
Szerintünk nagyon szuper! 1-2 hónapja használjuk és biztosak vagyunk benne, hogy a vízfogyasztás nagyon lecsökkent mióta ezt használjuk. Nekünk kifejezetten fontos a víztakarékosság, mivel külterületen lakunk és nincs vezetékes víz a házban,a falukútról kell hoznunk és ciszternából szivattyúzzuk a házba. Éppen ezért a vízzel nagyon spórolunk, hiszen nem könnyűek a kannák :) Mióta ezt használjuk egy zuhanyzáskor csak 1-szer kapcsol be a szivattyú (korábban 2-3-szor legalább bekapcsolt). És nem változtak a zuhanyzási szokásaink :) Úgyhogy nagyon örülünk neki, csak ajánlani tudjuk! :)
Tamás - 2015.09.23. 15:51
Használom rendszeresen, és én is nagyon meg vagyok vele elégedve-tényleg , ha minden háztartásban lenne és csak ezt használnánk, sokat spórolnánk vele:)
Gábor - 2015.01.08. 09:14
Első tusolásom az új zuhanyfejjel egy álom volt! Megszoktam már, hogy a hagyományos fejjel is csak alig engedem meg a vizet, de úgy épphogy van ereje a sugárnak. Ennél jóval erősebben jön, habár ugyanannyira van megnyitva a csap, úgyhogy nagyon meg vagyok vele elégedve. Minden háztartásba kéne ilyen!
Ferenc - 2013.06.03. 15:43
Bátran ajánlom mindenkinek. Én az Ecoizm Víztakarékos zuhanyfej mellé még vettem 1db 1,7 liter/perc perleátort a fürdőszobai mosdóhoz és 1db 3 liter/perc perleátort a konyhába. Pick Pack Ponton vettem át. Fizettem érte 4 660 Ft-ot, de már az első két hónap elteltével 6500 Ft-tal kevesebbet fizettem vízdíjat. Ehhez még jön valamennyi áram megtakarítás, mert villanybojlerrel melegítjük a vizet. Én úgy gondolom, hogy havonta nekünk ( 2 felnőtt, 2 gyerek(7 és 13 éves)) kb. 3500-4000 Ft-tal kevesebbet kel költeni. Nagyon jó befektetés volt. Viszont ajánlom az uraknak, ha meglepetésnek szánják, akkor a hölgyek miatt (mivel nagyon megnyomja a nyomást)vegyenek fürdősapkát is hozzá, mer a feleségemnek néhány napon keresztül a haját kellet szárítania minden fürdés után. Csupán néhány forint és a kedves párjuk valószínűleg értékelni fogja, hogy milyen figyelmesek voltak velük. (100 Ft-os boltokban kapható)
Katalin - 2013.02.03. 18:57
Egyszerűen szuper! Elég félig megnyitni és ugyanaz az élmény, mint a régivel, sőt jobb, mert a nagyobb nyomás könnyebben leviszi a szappant meg a tusfürdőt. Én sem gondoltam volna, hogy a kevesebb víz több is lehet! A zuhanytálcán alig van víz, régen pedig úszhattam volna még abban is. További szép napot kívánok mindenkinek! Kata Óbánya
Zöldike - 2013.01.09. 16:46
Nekem is jók a tapasztalataim a zuhanyfejjel. Láthatóan kevesebb víz fogy, miközben a megszokott ideig zuhanyzunk. Tisztítani is könnyű, mert a zuhanyfej vége kitekerhető, így egy kis pohár citromsavas vízben lehet vízkőmentesíteni. Szerintem hamar, maximum néhány hónap alatt behozza az árát a vízfogyasztástól függően.
Sándor - 2012.12.10. 22:23
2 hónappal ezelőtt találtam meg ezt az oldalt és meggyőztek az akkori hozzászólások, hogy vegyek egy ilyen zuhanyfejet. Most csak azért regisztráltam, hogy elmondjam megérte. Havonta 1 köbméter meleg vizet spórolok mióta felszereltem. Nálunk ház központi kazán állítja elő a meleg vizet a társasházban, amiért 1.525,- Ft kérnek köbméterenként. Ehhez jön még hozzá a normál víz díj 244,- Ft/köbméter + a csatornázási díj 417,- Ft/köbméter. Tehát 1 köbméter meleg víz összesen 2.186,- Ft-ba kerül. Könnyű kiszámolni, hogy már a második hónap után nyereséget termelt ez az ötletes eszköz. Ehhez hozzá kell tennem, hogy a zuhanyzási élmény, nem hogy rosszabb lenne, de még javult is, mivel nagyobb nyomással jön a víz és sokkal jobb a tisztító hatása. Könnyeben leviszi a tusfürdőt, sampont. Nem is értem, hogy új építésű házakba, miért nem eleve ilyen energia takarékos zuhanyt szerelnek fel. Csak ajánlani tudom másoknak is, akik szeretnének megspórolni néhány ezer Forintot a rezsi költségen. Ennél gyorsabb megtérülési rátával rendelkező energia takarékos eszközről még nem halottam.
Tóth Balázs - ZÖLDBOLT - 2012.10.31. 12:41
Kedves Zsuzsanna! Saját tapasztalatom alapján, a zuhanyfej különleges kialakítása és a turbulens áramlás eredményeképpen gyakorlatilag nem vízkövesedik. A zuhanyfej külsején ki tud csapódni a vízkő, azt viszont vízben feloldott citromsavval könnyen lehet tisztítani. Veszprémben élek, mifelénk is elég kemény egyébként a víz. üdvözlettel: Tóth Balázs
Zsuzsanna - 2012.10.30. 16:29
Érdeklődni szeretnék. Felénk 22-es keménységi fokú a víz, így mennyire gyorsan vízkövesedik el a zuhanyfej és tisztítható-e.
Zöldbolt vásárló - 2012.03.26. 02:08
Én a gyorszuhanyzó típus vagyok, mert alapjáraton unom a dolgot. Vettem egyet, lemértem a fogyasztást. Egészen elképesztõ: zuhanytálca lemosása elõtte és utána, all-in-one-zuhany, hajmosás, és 10 liter a vége. Nem vicc. És van nyomás is. NAGYON javallott!
Zöldbolt vásárló - 2012.01.05. 21:21
Ez egy nagyon szuper cucc! A csapot, amit eddig teljesen meg kellett nyitni, most fele annyira sem kell! Mindenkinek csak ajánlani tudom, köszönjük!
Zöldbolt vásárló - 2011.11.22. 19:58
Fél éve használom, és tökéletesen meg vagyok vele elégedve, sõt meglepõdve tapasztaltam. Családommal is kipróbáltattam, ahol átfolyós kazán van, ott is tökéletesen mûködik. Tehát mindenkit csak biztatni tudok, érdemes beruházni .
Zöldbolt vásárló - 2011.03.21. 01:10
Hagyományos zuhanyfejünk volt. E használatával: 1. csökkent a vízfogyasztás kb. 40-50%-al 2. csökken a csatornadíj is 3. a bojlernek kevesebb vizet kell felfûtenie, ezáltal kevesebb áram fogy Baromira megéri mindenféle szempontból!!!
Zöldbolt vásárló - 2011.02.20. 18:16
Kedves Zandie! Alapesetben az átfolyós kazánoknál is jól kell mûködjön, nálunk is ilyennel használjuk legnagyobb megelégedésünkre. Azt gondolom csak régi nagyon korszerûtlen kazánnál fordulhat az elõ amit Ön ír, ha tényleg úgy ítéli meg hogy nem tudja használni akkor visszacseréljük. Írjon nekünk: info@zoldbolt.hu
Zöldbolt vásárló - 2010.11.14. 10:25
Az biztos, hogy vizet takarít meg, mert jóval kevesebb víz van a lábam alatt zuhanyzás után (mert a lefolyónk nem a legjobb), viszont gázos vízmelegítõnk van, s hát jó idõ mire beállítom a megfelelõ hõfokot. Az a gond, hogy sok idõ mire beáll, addig meg vagy leforrázz, vagy csak hideg jön, mert leállítja a gázkazánt, szóval nem egyszerû, de ez saját tapasztalat. Szerintem villanybojlereseknek megfelelõ, nálunk kicsit körülményes.
Zöldbolt vásárló - 2010.10.05. 17:41
Nekem nagyon jó tapasztalatom van ezzel a zuhanyfejjel. Úgy van kialakítva, hogy a kevesebb víz olyan sugárban jön, hogy nagyon jól leviszi a szappant az ember bõrérõl akkor is, ha nem olyan erõsen nyitja meg, hogy már szinte fáj. Féltem tõle, hogy majd olyan kevés víz jön, hogy nem lehet vele jól zuhanyozni, de nincs semmi gond vele, örömmel használom, és sokkal jobb érzés úgy zuhanyozni, hogy nem pazalom a vizet és a gázt. Mindenkinek tudom ajánlani.
Környezeti információ

Csomagolása:

Papír karton. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Használatával csökkenthető a vízfogyasztás, fűtési energia takarítható meg, valamint így a széndioxid kibocsátás is csökkenthető.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Hűtőszekrény, autógumi, ceruzaelem - idén is volt mitől megtisztítani az Ipolyt

Hűtőszekrény, autógumi, ceruzaelem - idén is volt mitől megtisztítani az Ipolyt

Elképesztő mennyiségű és összetételű szemét jut a folyókba...
A jólét a legnagyobb környezetszennyező

A jólét a legnagyobb környezetszennyező

Gondoltad volna, hogy a világon a negyedik legnagyobb ökológiai lábnyoma a zöld Dániának van?
Hogyan óvhatod Te is bolygónk vízkészleteit?

Hogyan óvhatod Te is bolygónk vízkészleteit?

Akár csapból folyik, akár természetes ökoszisztémák formájában találkozunk vele, a víz olyan kincs, ami egyre inkább aranyat ér. Íme néhány tipp, hogyan vigyázhatsz rá Te is!
Víztakarékos dalok zuhanyozáshoz

Víztakarékos dalok zuhanyozáshoz

Zuhanyozás közbeni éneklésre buzdítja ügyfeleit egy brit vízmû – a cél a vízfogyasztás visszafogása. A Thames Water cég rövid, "víztakarékos" dalokat szorgalmaz, mindenekelõtt Beatles-slágereket, merthogy azok kellõen kurták, nem hosszabbak a zuhanyozás optimálisnak tartott 4 perces idejénél.