Ecoizm Vízátfolyás csökkentő zuhanyfejhez

Ecoizm Vízátfolyás csökkentő zuhanyfejhezEcoizm Vízátfolyás csökkentő zuhanyfejhez
Ecoizm Vízátfolyás csökkentő zuhanyfejhezEcoizm Vízátfolyás csökkentő zuhanyfejhez

A vízátfolyás-csökkentőt a gégecső és a csap közé kell beépíteni. Segítségével az átlagos zuhanyfejek 12-16 liter/perces maximális vízátfolyása jelentősen csökkenthető.

1/2"-os menettel.

Gyártó: Ecoizm
Származás: Olaszország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Termékváltozatok
10 liter/perc4 liter/perc6 liter/perc8 liter/perc
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 990 Ft (780 Ft + áfa)
Egységár: 990 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

A vízellátás problémáira válaszul egyre több helyen használnak ma már különböző szűkítőket, amelyekkel a vízátfolyás és ezen keresztül a víz felmelegítéséhez szükséges energia is jelentősen csökkenthető. Olyan országokban, ahol a vízellátás már komolyabb problémát okoz, sok esetben teljes lépcsőházak vízátfolyását csökkentik központilag.

A hagyományos zuhanyfejeken percenként 12-16 liter víz áramlik keresztül (amikor a csapot maximálisan kinyitjuk). Ezek a szűkítők ezt a maximális vízátfolyást csökkentik 4, 6, 8 vagy 10 liter/percre.

A beszerelés egyszerű:

1, tekerje le a gégecsövet a csap csatlakozásáról,
2, csavarja rá a csap menetes csatlakozására az áramláscsökkentőt,
3, csavarja rá gégecsövet.

Az adott átfolyású szűkítők belső, jelölő színei:

4 liter/perc - sárga
6 liter/perc - zöld
8 liter/perc - fehér
10 liter/perc - kék

Értékelések (2)
Zöldbolt vásárló - 2012.06.12. 18:36
Én is szeretnék egyet! Mikor lehet rendelni?
Zöldbolt vásárló - 2012.03.12. 15:31
Mikor lesz kapható?
Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosítható papír. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Használatával csökkenthető a vízfogyasztás, fűtési energia takarítható meg, valamint így a széndioxid kibocsátás is csökkenthető.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Víztakarékosság

Víztakarékosság

Századunkban a víz egyre nagyobb kinccsé válik; igen fontos tehát, hogy megfontoltan, tudatosan használjuk. Otthonainkban is sokat tehetünk a víztakarékosságért, íme néhány egyszerű, de hatékony megoldás. Kezdjük rögtön a zuhanyozással.
Százezer forintot folyatunk el évente

Százezer forintot folyatunk el évente

Mennyi vizet pazarol el egy magyar háztartás, és mennyit takaríthat meg? Mennyit fizetünk azért, mert ivóvízzel öblítjük a vécét? Víztakarékosság a filléres megoldásoktól a több tízezer forintos beruházásig.
Víztakarékos dalok zuhanyozáshoz

Víztakarékos dalok zuhanyozáshoz

Zuhanyozás közbeni éneklésre buzdítja ügyfeleit egy brit vízmû – a cél a vízfogyasztás visszafogása. A Thames Water cég rövid, "víztakarékos" dalokat szorgalmaz, mindenekelõtt Beatles-slágereket, merthogy azok kellõen kurták, nem hosszabbak a zuhanyozás optimálisnak tartott 4 perces idejénél.
Víz, a folyékony arany

Víz, a folyékony arany

Pazarlás. A mai kor embere – a világ legtöbb pontján - egészen magas szinten mûveli ezt a tevékenységet. Ott van példának okáért a víz. Sokak számára teljesen természetes, hogy bárhol, bármikor, bármekkora mennyiségben hozzájuthat, s meg sem fordul a fejében, hogy ez nem lesz mindig így. A „folyékony aranyként” is emlegetett természeti erõforrás rögzült beidegzõdésünk ellenére igenis véges, s ennek megfelelõen kellene bánnunk vele.