Ecoizm Vízátfolyás csökkentő zuhanyfejhez

Ecoizm Vízátfolyás csökkentő zuhanyfejhezEcoizm Vízátfolyás csökkentő zuhanyfejhez
Ecoizm Vízátfolyás csökkentő zuhanyfejhezEcoizm Vízátfolyás csökkentő zuhanyfejhez

A vízátfolyás-csökkentőt a gégecső és a csap közé kell beépíteni. Segítségével az átlagos zuhanyfejek 12-16 liter/perces maximális vízátfolyása jelentősen csökkenthető.

1/2"-os menettel.

Gyártó: Ecoizm
Származás: Olaszország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Termékváltozatok
10 liter/perc4 liter/perc6 liter/perc8 liter/perc
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 990 Ft (780 Ft + áfa)
Egységár: 990 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

A vízellátás problémáira válaszul egyre több helyen használnak ma már különböző szűkítőket, amelyekkel a vízátfolyás és ezen keresztül a víz felmelegítéséhez szükséges energia is jelentősen csökkenthető. Olyan országokban, ahol a vízellátás már komolyabb problémát okoz, sok esetben teljes lépcsőházak vízátfolyását csökkentik központilag.

A hagyományos zuhanyfejeken percenként 12-16 liter víz áramlik keresztül (amikor a csapot maximálisan kinyitjuk). Ezek a szűkítők ezt a maximális vízátfolyást csökkentik 4, 6, 8 vagy 10 liter/percre.

A beszerelés egyszerű:

1, tekerje le a gégecsövet a csap csatlakozásáról,
2, csavarja rá a csap menetes csatlakozására az áramláscsökkentőt,
3, csavarja rá gégecsövet.

Az adott átfolyású szűkítők belső, jelölő színei:

4 liter/perc - sárga
6 liter/perc - zöld
8 liter/perc - fehér
10 liter/perc - kék

Értékelések (2)
Zöldbolt vásárló - 2012.06.12. 18:36
Én is szeretnék egyet! Mikor lehet rendelni?
Zöldbolt vásárló - 2012.03.12. 15:31
Mikor lesz kapható?
Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosítható papír. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Használatával csökkenthető a vízfogyasztás, fűtési energia takarítható meg, valamint így a széndioxid kibocsátás is csökkenthető.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Vízmentő ötletek! 5+5 pont mit tehetsz érte...

Vízmentő ötletek! 5+5 pont mit tehetsz érte...

Talán nem kell ahhoz földművesnek lenni, hogy lásd az elmúlt hetekben drámai szárazság pusztít Magyarországon. Mi viszont nem végletekig elkeseredni és klímaszorongani szeretnénk, hanem tippeket adni ahhoz, hogy mi mindent tehettek egyénileg azért, hogy ne érezzétek olyan tehetetlennek, kiszolgáltatottnak magatokat ebben a helyzetben. Lesznek elég meghökkentő ötleteink is, szóval kérünk bennetek fogadjátok nyitottsággal ezeket is.
Víztakarékosság

Víztakarékosság

Századunkban a víz egyre nagyobb kinccsé válik; igen fontos tehát, hogy megfontoltan, tudatosan használjuk. Otthonainkban is sokat tehetünk a víztakarékosságért, íme néhány egyszerű, de hatékony megoldás. Kezdjük rögtön a zuhanyozással.
Százezer forintot folyatunk el évente

Százezer forintot folyatunk el évente

Mennyi vizet pazarol el egy magyar háztartás, és mennyit takaríthat meg? Mennyit fizetünk azért, mert ivóvízzel öblítjük a vécét? Víztakarékosság a filléres megoldásoktól a több tízezer forintos beruházásig.
Víz, a folyékony arany

Víz, a folyékony arany

Pazarlás. A mai kor embere – a világ legtöbb pontján - egészen magas szinten mûveli ezt a tevékenységet. Ott van példának okáért a víz. Sokak számára teljesen természetes, hogy bárhol, bármikor, bármekkora mennyiségben hozzájuthat, s meg sem fordul a fejében, hogy ez nem lesz mindig így. A „folyékony aranyként” is emlegetett természeti erõforrás rögzült beidegzõdésünk ellenére igenis véges, s ennek megfelelõen kellene bánnunk vele.