Vízelzáró csappöcök

- 51
Vízelzáró csappöcökVízelzáró csappöcök

Segítségével a folyó víznél történő fogmosás, mosogatás, borotválkozás vízigényét lehet jelentősen csökkenteni, hiszen mindaddig amíg nem nyomjuk meg (nem érünk hozzá) a kifolyó közepén lévő pöcökhöz, addig elzárja a vizet.

Felszerelése nagyon egyszerű, hiszen a régi perlátor helyére becsavarható.

Külső (24X1-es) és belső menetes (22X1-es) csapokhoz egyaránt használható, mivel a csomag egy átalakítót is tartalmaz.

Származás: Németország
Értékelések: 5/5   1 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 490 Ft (386 Ft + áfa)
Eredeti ár: 990 Ft Egységár: 490 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Tekintse meg a termékről készült videónkat, amelynek az elkészítését ezúton is köszönjük a Tótvázsonyi Ifjúsági Egyesületnek:

 

Értékelések (3)
Endre - 2016.11.26. 00:45
Sajnos gagyi műanyagból van, így nem is mertem víznyomás alatt hagyni.
Krisztina - 2016.11.12. 14:15
Nagyon jó ötletnek tűnt , és hasznos dolognak tartom . Sajnos lakótelepi panel lakásban nem működik; mert nem egyforma a hideg és meleg víz nyomása. Ezért a melegvíz visszafolyik a hidegvizes csőbe , ha nyomás alatt van a rendszer - tehát , ha a csap meg van nyitva , de a pöcök zárva. Javasolnám , hogy ezt tüntessék fel a termékleírásban!
Gabriella - 2014.03.27. 08:09
Már több mint egy éve használom és nagyon meg vagyok elégedve vele. Kb. fele mennyiségű vízzel elmosogatok, mint ezelőtt. Annak ellenére, hogy nagyon olcsó, egy megbízható jó termék.
Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosítható papír. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Használatával csökkenthető a vízfogyasztás, fűtési energia takarítható meg, valamint így a széndioxid kibocsátás is csökkenthető.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Egy egzotikus finomság lesz a mikroműanyag ellenszere?

Egy egzotikus finomság lesz a mikroműanyag ellenszere?

A mikroműanyag ott van a levegőben, a tányérunkon és a vízben is. Sokat olvashattatok már erről. Most viszont örömhírről szeretnénk beszámolni. Ugyanis a texasi egyetemen kísérletező tudósok felfedezték, hogy az okra nevű növény segítségével meg lehet tisztítani a mikroműanyaggal szennyezettt vizeinket.
Víztakarékosság

Víztakarékosság

Századunkban a víz egyre nagyobb kinccsé válik; igen fontos tehát, hogy megfontoltan, tudatosan használjuk. Otthonainkban is sokat tehetünk a víztakarékosságért, íme néhány egyszerű, de hatékony megoldás. Kezdjük rögtön a zuhanyozással.
Százezer forintot folyatunk el évente

Százezer forintot folyatunk el évente

Mennyi vizet pazarol el egy magyar háztartás, és mennyit takaríthat meg? Mennyit fizetünk azért, mert ivóvízzel öblítjük a vécét? Víztakarékosság a filléres megoldásoktól a több tízezer forintos beruházásig.
Víz, a folyékony arany

Víz, a folyékony arany

Pazarlás. A mai kor embere – a világ legtöbb pontján - egészen magas szinten mûveli ezt a tevékenységet. Ott van példának okáért a víz. Sokak számára teljesen természetes, hogy bárhol, bármikor, bármekkora mennyiségben hozzájuthat, s meg sem fordul a fejében, hogy ez nem lesz mindig így. A „folyékony aranyként” is emlegetett természeti erõforrás rögzült beidegzõdésünk ellenére igenis véges, s ennek megfelelõen kellene bánnunk vele.