Lebomló kutyakaki gyűjtő zacskó, újrahasznosított papírból - 25 db

Lebomló kutyakaki gyűjtő zacskó, újrahasznosított papírból - 25 dbLebomló kutyakaki gyűjtő zacskó, újrahasznosított papírból - 25 db

Újrahasznosított papírból készült zacskó és lapát kutyaürülék összeszedéséhez. 100% lebomló alternatívája a műanyag zacskóknak.

Környezetbarát és egyben higiénikus megoldás tudatos gazdiknak! :)
Származás: Csehország
Kiszerelés: 25 db/csomag
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Nem elérhető
Termékleírás

Az utcák és parkok tisztasága nem csak az önkormányzatok, de a kutyatartók közös felelőssége is. A FEDOG biológiailag lebomló kutyaürülékes zacskókkal és lapátokkal higiénikusan és gyorsan eltakaríthatod a piszkot kutyád után.

Minden kutyagumi-gyűjtő zacskóhoz jár egy darab kartonpapír, ami könnyedén lapáttá hajtogatható. A lapát segítségével érintkezés nélkül feltakaríthatsz a kutyád után. A kutyapiszok zacskó és a lapát újrahasznosított papírból készül, biológiailag lebomló, emellett vízálló, szakadásálló és átlátszatlan. Használata gyors és egyszerű!

 

Használata:

1. Vedd ki a karton lapátot a zacskóból!
2. Hajtsd össze a hajtások mentén, hogy lapát legyen belőle!
3. Miután használtad, higiénikusan dobd ki a zacskót, vagy komposztáld kerti komposztálóban!

 

Hogyan szolgálja a FEDOG® papírszett a környezetet?

Egy nemzet kulturáltsági színvonalát mi sem mutatja be jobban, mint annak a higiéniai és esztétikai szabályokhoz való viszonyulása!
Elég egy pillantást vetni az utcáinkra és azok azonnal megmutatják, valami nincs egészen rendben.
Napi viszonylatban csak Budapesten közel 40 tonna kutyaürülék keletkezik és a házi kedvencek száma országszerte évről-évre növekszik! Lássuk be, nincs az a köztisztasági vállalat, aki lépést tud tartani ennyi kutyával és azok végtermékeivel.
Ezért vár a feladat a kutyatartókra, hogy a problémát saját maguk oldják meg, és kutyáik után összegyűjtsék az „ottfelejtett” kutyapiszkot!
Erre a problémára dolgozták a FEDOG ® kutyaürülék gyűjtő papírzacskót, ami gyors, egyszerű, higiénikus és olcsó megoldást kínál. A terméket a Cseh Szabadalmi Hivatal 1994-ben jegyzete be, majd 1995-ben innovációs díjat kapott! 1998-ban a japán NICHIETSCU Co. (biotechnológiákkal foglalkozó vállalat) azt nyilatkozta a termékről, hogy egy ez komplett kidolgozott rendszer, ami tíz évvel megelőzte a korát!
A FEDOG ® parírszett nem terheli a környezetet, hiszen 100%-ban újrafeldolgozott papírból készül, így könnyen lebomlik szemben a hagyományos műanyag zacskókkal.
A szett egyszerűen, tisztán, könnyen használható! A benne lévő speciálisan kialakított lapát segítségével egyszerűen felszedjük a kutyaürüléket, majd a papírzacskóba tesszük és a szemetesbe dobjuk.
A szett 100 százalékban újra feldolgozott mérsékelten vízálló papírból és keménypapírból készült!

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Mérete:

Magassága: 28,5 cm
Szélessége: 12,5 cm
Mélysége kinyitva: 7 cm, az alja felé szűkülve

Környezeti információ

Csomagolása:
Csomagolásmentes. 25-ösével spárgával összefűzve.

Elsődleges környezeti előnye:
Lebomló alternatíva a műanyag kutyakakis zsákra.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Tényleg a lebomló műanyag lenne a megoldás?

Tényleg a lebomló műanyag lenne a megoldás?

Lebomló műanyag. Ugye milyen jól hangzik? De miről is van szó valójában? Időnként felmerül a kérdés, hogy miért nincs például lebomló szemeteszsákunk? Válaszolunk. :)