Hol tart a rendelésem?

Regisztrált felhasználóink folyamatosan nyomon követhetik rendelésük feldolgozottsági állapotát a "Korábbi rendelések" menüpontban. Figyelem: ez a menüpont csak akkor jelenik meg Önnek, ha bejelentkezik oldalunkon! Ezen menüpont alatt a következő rendelési státuszokat láthatja:


Új rendelés: Rendelésed beérkezett hozzánk, csomagod éppen összekészítés alatt van. Hamarosan elindítjuk a kiválasztott szállítási módnak megfelelően.

Utalási információk elküldve: Előreutalásos fizetési mód választása esetén. Csomagodat összekészítettük és e-mailben tájékoztattunk az utaláshoz szükséges információkról. A rendelés ellenértékének beérkezésekor azonnal indítjuk a csomagot.

Rendelés ellenértéke megérkezett: Előreutalásos fizetési mód választása esetén. Átutalásod megérkezett, ezt követően a csomagot elindítjuk a megadott címre.

Beszerzés alatt:
Amennyiben a rendelésedben valamely termék beszerzése szükséges, erről e-mailt kapsz.

Futárszolgálatnak átadva: Csomagodat átadtuk a házhozszállítást végző cég futárának.

Pick Pack Pontra elindítva: Csomagodat átadtuk a Lapker Zrt. munkatársának, az 4 munkanapon belül megérkezik a kiválasztott átvevőhelyre. Amint csomagod átvehető, további e-mailes értesítést fogsz kapni a Lapker Zrt.-től.

Posta Pontra elindítva: Csomagodat átadtuk a Magyar Posta Zrt. munkatársának, az 1 munkanapon belül megérkezik a kiválasztott átvevőhelyre. Amint csomagod átvehető, további e-mailes értesítést fogsz kapni a Postától.

Rendelés szállításhoz előkészítve: Összeállítottuk rendelésedet és előkészítettük azt az ingyenes átvételi pontunkra történő kiszállításhoz. Amint csomagod megérkezik a kiválaszott átvételi pontra, újabb e-mailben fogunk értesíteni!

Személyesen átvehető Budapesten: Rendelésedet összekészítettük, és az átvehető budapesti boltunkban.

Személyesen átvehető Veszprémben: Rendelésedet összekészítettük, és az átvehető veszprémi boltunkban.

Személyesen átvehető Székesfehérváron: Rendelésedet összekészítettük, és az átvehető székesfehérvári partnerünknél.

Személyesen átvehető a Zöld Zugban: Rendelésedet összekészítettük, és az átvehető a budapesti Zöld Zugban.

Teljesített rendelés: Csomagodat átvetted, a rendelési folyamat sikeresen lezárult.

Törölt rendelés: Rendelésedet kérésednek megfelelően töröltük.

Sikertelen rendelés: Csomagodat nem vetted át, az visszaérkezett hozzánk.