Natúr bajuszkefe

Natúr bajuszkefeNatúr bajuszkefe

Bajuszkefe sörtével

Tartós használati eszköz

Származás: Magyarország
Értékelések: 5/5   1 értékelés alapján »
Termékváltozatok
sertéssörte (világos)vaddisznósörte (sötét)
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 1 890 Ft (1 488 Ft + áfa)
Egységár: 1 890 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Méretei: 7 cm hosszú, 2,5 cm széles és 3 cm magas

Értékelések (1)
Cintia - 2019.10.18. 06:37
Én két okból vettem meg. Egyrészt táskában levő hajkefének, mert ideális rá a pici mérete miatt. Másrészt kipróbálni, hogy milyen a sörtéje, mielőtt többet költök a nagyobbra. Sokat gondolkodtam, hogy a sertés vagy a vaddisznó sörtéset vegyem, végül az előző mellett döntöttem mert féltem hogy az utóbbi túl durva lenne. Tévedtem, a sertés nagyon puha és ha hosszabb lesz a hajam (jelenleg váll alá ér), mindenképp meg kell vennem a vaddisznósat. (+Sikerült döntenem, hogy a nagyból vaddisznósörtéset vegyek.) A reggel kimaradt hajfésülést ezzel nem lehet bepótolni, mert a nagy gubancokkal mérete (de gyanítom hogy leginkább a sertéssörték puhasága miatt) nem bír el, de arra tökéletes hogy a kissé szélfútta, kesze-kusza frizurát ráncbaszedjük vele. És én pont erre kerestem alternatívát az összecsukható műanyag helyett, aminek még a gondolatától is fáj a fejbőröm. Összefoglalva: ha zsebhajkefét keresel, akkor jó helyen jársz :) Férfiaknak nem tudok mit tanácsolni, de szerintem megér egy próbát, legfeljebb az asszony táskájában landol ;)
Környezeti információ

Csomagolása:

Csomagolás nélküli termék.

Elsődleges környezeti előnye:

Magyarországon készült természetes alapanyagú termék, környezetbarát és lebomló alternatívája a műanyagból készült keféknek.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
50 hulladékmentes ajándékötlet - nem csak karácsonyra!

50 hulladékmentes ajándékötlet - nem csak karácsonyra!

A kívül-belül hulladékmentes ajándékokkal nem csak a szeretteidet örvendeztetheted meg, de hozzájárulhatsz ahhoz is, hogy Földünk tisztább hely legyen!