Khadi növényi hajápoló kúra – Senna/Cassia

- 10
Khadi növényi hajápoló kúra – Senna/CassiaKhadi növényi hajápoló kúra – Senna/Cassia

Természetes kondicionálás, tartás és fény egyetlen lépésben.

Hajkondicionáló por minden hajszínre és hajtípusra, nem rendelkezik színező hatással. Erősíti és rugalmassá teszi a hajat, megőrzi a fejbőr egészségét. Már egyetlen használattal láthatóan dúsabbá, fényesebbé és életerősebbé teszi a hajat. A szőke hajnak aranyló fényt ad, két hajfestés közti alkalmazása pedig meghosszabbítja a színezés hatását.

Mentes mindennemű kémiai adaléktól, nem tartalmaz veszélyes vegyi összetevőket. Terhes nők, kismamák is bátran használhatják!

BDIH tanúsított natúrkozmetikum!

Gyártó: Khadi
Származás: India
Kiszerelés: 100 g
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
Házhozszállítás
szállítás 1-2 nap
Csomagpont
szállítás 1-3 nap
Budapesti bolt
átvehető
Veszprémi bolt
átvehető
kedvencekhez
Ár: 2 160 Ft (1 701 Ft + áfa)
Eredeti ár: 2 399 Ft Egységár: 21,6 Ft/1 g
kosárba
Termékleírás

Kérjük feltétlenül tartsa be a részletes használati utasítást.

Alakítsa ki saját, egyedi hajszínét, keverje bátran a Khadi hajfestékek különböző árnyalatait! A Senna/Cassia problémamentesen keverhető a Khadi festékek valamennyi árnyalatával. Ha például bármelyik barna árnyalathoz Senna/Cassia hajápolót keverünk, egy könnyedebb barna árnyalatot kapunk, ami világos haj esetében jól használható. Ha a hajápoló port indigó tartalmú színárnyalattal keverjük, a folyadék hőmérséklete legyen 50°C-os.

Fontos: A készítmény kizárólag ép bőrön alkalmazható. Ügyeljen, hogy a bekeveréskor keletkező port ne lélegezze be, mert az arra érzékeny embereknél allergiás reakciót okozhat. Kerülje a szemmel, textíliával való érintkezést.

Mentes mindennemű kémiai adaléktól, nem tartalmaz veszélyes vegyi összetevőket. Terhes nők, kismamák is bátran használhatják!

Speciális utasítások a Senna/Cassia hajápoló kúra alkalmazására, szőke haj esetén

Ez egy ápoló hajkondicionáló por, mely minden típusú hajon alkalmazható. Erősíti és rugalmassá teszi a hajat, megőrzi a fejbőr egészségét. Alapvetően nem eredményez színváltozást, de használatával a természetes szőke haj aranyló fényt kap. Két hajfestés közti alkalmazása a hajat dússá, fényessé teszi, meghosszabbítja a színezés hatását. Már egyetlen használattal láthatóan fényesebbé és életerősebbé teszi a hajat.

A színtelen hajkondicionáló nagyon világos, szőke és kémiailag szőkített haj esetén is használható, de feltétlenül fontos a speciális utasítások betartása. Festett haj (különösen vegyileg szőkített) esetében rendkívül fontos, hogy a haj reakcióit mutató próbafestést elvégezze.

Nagyon ritkán – főként súlyosan sérült, kémiailag szőkített haj esetében, és túl hosszú hatóidő esetén – enyhe zöldes árnyalat jelenhet meg, ami néhány hajmosás során eltűnik. A nem kívánt színárnyalatok elkerülése érdekében első használat előtt mindig tegyen próbát egy tincsen, és vegyileg szőkített haj esetében a hatóidő kezdetben maximum 15 perc legyen. Ebből kiderül a haj reakciója, a hatóidő csökkentésével elkerülhető a nem kívánt árnyalatok kialakulása.

A színváltozást nem eredményező Khadi Senna/Cassia hajkúra alapvetően bármeddig fennmaradhat az egészséges hajon. Kivételt jelenthet ez alól a vegyi kezelések miatt roncsolt szerkezetű haj, ami enyhe zöldes árnyalatot kaphat egy túl hosszú hatóidő során. Kezdetben érdemes 15-30 perccel indítani, majd fokozatosan emelni a hatóidőt.

Ha zöldes szín alakult ki, kevés samponnal mossa ki, és a legközelebbi alkalommal feltétlenül csökkentse a hatóidőt.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Összetétel (INCI): Cassia Obovata (szenna/színtelen henna) levelek.

Környezeti információ

Csomagolása:

Csak vegyesen gyűjthető fém-műanyag zacskó és újrahasznosítható papír doboz. Kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe a papír dobozt!

Elsődleges környezeti előnye:

Tisztán növényi összetételű BDIH által minősített natúrkozmetikum. Mentes mindennemű kémiai adaléktól, nem tartalmaz veszélyes vegyi összetevőket.

Címkék
Hajápoló porok
Ajánljuk még Neked
Mennyire természetesek a natúrkozmetikumok?

Mennyire természetesek a natúrkozmetikumok?

A környezetpusztítás kritikáját és a természetvédelem igenlését zászlajára tûzõ mozgalom a szépségipart sem hagyta érintetlenül: évrõl évre folyamatosan nõ az érdeklõdés a természetes anyagokat tartalmazó natúr- vagy biokozmeti