Tulasi SLAS mentes samponok

Tulasi SLAS mentes samponokTulasi SLAS mentes samponok

Minden hajtípusra ajánlott.

Természetes citromfű és teafa illóolajjal.

Gyártó: Tulasi
Származás: Magyarország
Kiszerelés: 250 ml
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Termékváltozatok
250 ml - citromfű250 ml - teafa500 ml - citromfű500 ml - teafa
Raktárinformáció
Raktáron
Házhozszállítás
szállítás 1 nap
Csomagpont
szállítás 1-3 nap
Budapesti bolt
átvehető
Veszprémi bolt
átvehető
kedvencekhez
Ár: 790 Ft (622 Ft + áfa)
Egységár: 3,2 Ft/1 ml
kosárba
Termékleírás

- Könnymentes
- pH-ja enyhén lúgos
- Színezékeket nem tartalmaz
- Biológiailag 100%-ig lebomló

 

Mi az az SLAS?

Az SLAS (Sodium Laureth Sulfate) az egyik legelterjedtebb tisztító hatású, felületaktív anyag. Olcsó és hatékony, ezért a legtöbb kozmetikumnak és folyékony tisztítószernek fontos alkotórésze. A vegyület a természetben is megtalálható, de ez nem jelenti azt, hogy ne lenne káros az emberi szervezetre.

Az SLAS-el kapcsolatban az egyik legfontosabb probléma, hogy  használata kockázattal jár. A gyártás során karcinogén anyagok kerülhetnek a vegyületbe (ez egyébként nagyon sok termékről elmondható: műanyag játékok, margarinok, stb.). Erről a non-profit www.cosmeticsdatabase.com oldalon lehet bővebben olvasni, ahol a kockázatot a vegyi anyagokra vonatkozó egyéb környezetegészségügyi kockázatokat is figyelembe véve rangsorolják. Az SLAS a 10-es skálán 4-est kapott. 

A Tulasi SLAS mentes samponok egy, az  SLAS-hez hasonló, ám kisebb kockázatú (a cosmeticsdatabase alapján 3-as) habzóanyagot tartalmaznak.


Az SLAS használatát úgy tudjuk teljesen elkerülni, ha sampon, tusfürdő és mosogatószer helyett szappant, samponszappant vagy tisztításhoz mosószódát veszünk. Ezek csomagolásukban is környezetbarátabbak, mint a legtöbb hagyományos kozmetikum és tisztítószer.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Összetétel (INCI):

Natúr: Aqua, Sodium Laureth-7-Carboxilate, Glycereth-2-Cocoate, PEG-4 Rapeseedamide, Methyl-Chloro-Thiazoline, Methil-Cloro-Isothiazoline

Citromfű: Aqua, Sodium Laureth-7-Carboxilate, Glycereth-2-Cocoate, PEG-4 Rapeseedamide, Melissa officinalis, Citral, Limonene, Methyl-Chloro-Thiazoline, Methil-Cloro-Isothiazoline

Teafa: Aqua, Sodium Laureth-7-Carboxilate, Glycereth-2-Cocoate, PEG-4 Rapeseedamide, Melalauca Alternifolia, Phenylpropanol

Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasznosítható PP műanyag flakon. Használat után kérjük dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Magyarországon készült, természetes összetevőket tartalmazó kozmetikum, ami mentes kőolajszármazékoktól és parabénektől.

Címkék
Zsíros hajra, Száraz hajra, Normál hajra
Ajánljuk még Neked