Emilla mosható női intimbetétek

Emilla mosható női intimbetétekEmilla mosható női intimbetétek
Emilla mosható női intimbetétekEmilla mosható női intimbetétek

Új, környezetbarát és egészséges alternatíva azokra a bizonyos napokra! :)

Magyar gyártású mosható betéteinkkel kizárhatod életedből a mérgező anyagokkal teli eldobható betéteket.

Nagyanyáink kényelmes praktikái modern kivitelben. Bőrbarát, Ökotex alapanyagból.

Folyamatosan változó, "meglepetés" mintákkal! (Mintás, egyszínű, színes, fekete vagy hófehér - webes rendelésnél ezek közül BÁRMELYIK szín, vagy minta kerülhet a csomagodba.)*

A betét kis, közepes és nagy méretben is elérhető, méretekről ide kattintva, vagy lejjebb görgetve a leírásban találsz több információt.

A betéteket csomagolásmentesen áruljuk. 

Gyártó: Emilla
Származás: Magyarország
Kiszerelés: 1 db
Értékelések: 4.13/5   16 értékelés alapján »
Termékváltozatok
Afrodité (S) közepes vastagságúAfrodité (S) széles., vékonyAfrodité (S) vékonyAfrodité (S) vékony - TANGAAthéné (L) vastagGaia (XXL)Niké (M) vastagPénelopé (M) közepes vastagságúPénelopé (M) széles., közepes vastagságúPénelopé (M) széles., vastagPénelopé (M) széles., vékonyPénelopé (M) vastagPénelopé (M) vékonySzeléné (XL)Írisz (XS) vékony
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 1 599 Ft (1 259 Ft + áfa)
Egységár: 1 599 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Tisztasági betétek: Írisz, Afrodité
Közepes méret: Niké, Pénelopé
Nagy méret: Athéné
Tangákhoz: Afrodité Tanga változat (szűkítő patettal elátott)
Éjszakai: Szeléné
Erős vérzésnél, illetve szülés utáni (post partum) használatra: Gaia

A betétek különböző szélességben és vastagságban elérhetőek. A termékváltozatok fül alatt tudsz válogatni a különböző méretek között, pontos méreteket és a méretválasztáshoz segítséget ITT, vagy lejjebb görgetve találsz.


MIRŐL IS VAN SZÓ?


A menstruációról! Nem szükséges, hogy ez a havonta ismétlődő esemény kellemetlen, sőt fájdalmas legyen. Vegyük nagyanyáink módszerét és fűszerezzük meg egy csipetnyi dizájnnal! Legyél akár tinédzser, akár idősebb, mi azon dolgozunk, hogy megváltoztassuk a Te és környezeted életét, pozitív irányba!

ÚJ DIVAT!

Zárjuk ki életünkkből a mérgező anyagokkal teli, eldobható betéteket és tampononat! Ehelyett óvjuk egészségünket és Földünket 100% pamutból és bambuszból készült, foltmentesen mosható intimpárnácskáinkkal!


NEM JÓ AZ ELDOBHATÓ?!

Akárhogyan is nézzük, az eldobható betétek és tamponok egészségtelenek és szennyezik a környezetet. Egy nő életében nagyjából 10 000 tampont és betétet dob ki, aminek a nagy hányada le sem bomlik vagy nagyjából 500 év kell hozzá, hiszen műanyagból is van, nem is beszélve arról, hogy a tamponokat és betéteket klórozással fehérítik, és a zseléről, ami kőolajszármazék, jobb esetben a búzában található keményítőből állítják elő. Sajnos nem minden országban írják rá az eldobható betétekre, tamponokra, hogy valójában miből is készítik őket, így például hazánkban sem kötelező. Mindenképpen rosszat tesz a szervezetünknek, mert a zselékristályok által “bezárt” folyadékban nagy eséllyel fordulhatnak elő és szaporodhatnak tovább a baktériumok, nem is beszélve az emiatt eléggé kellemetlen szagokról és ezek a betétek még csak nem is kényelmesek!
Az Emilla termékcsaládban minden bőrt érő felület 100% pamutból és bambuszból készül puha, kényelmes és lélegző anyag. Viselése közben alig észrevehető, hiszen fehérnemünkkel azonos textíliából készülnek többféle méretben és vastagságban.
Imádni fogjátok őket!

MOSHATÓ BETÉTEK?!

Igen! Mit szólnátok ahhoz, ha ahelyett, hogy minden hónapban a boltban töltenétek el az értékes időtöket sorban állva újra és újra drága és egészségtelen betéteket vásárolva, inkább kényelmesen betennétek azokat a mosógépbe, ugyanúgy, mint a fehérneműiteket és az elkövetkezendő öt évben nem lenne gondotok új intimpárnácskák vagy tisztaságibetétkék beszerzésére? Ugye, hogy jól hangzik? Nos, ez korántsem lehetetlen! Sok éves tesztelés és tapasztalatszerzés során kifejlesztettük a legkényelmesebb modelleket, kiválasztottuk a legszebb mintákat nektek, kipróbáltunk sok természetes mosóport és a végeredmény egy egészséges, pénztárcabarát megoldás lett!
Egyszerűen tökéletes!

HOGYAN HASZNÁLJUK?

Intimpárnácskáinkat a szárnyakon lévő patent segítségével a fehérnemű alatt rögzítsük.
A címke a vízzáró rétegen van, ez segít felismerni, hogy milyen irányban kell felhelyezni a betétet: A lényeg hogy a címke mindig a bugyi felőli oldalon legyen, nem pedig a bőröd felé (hiszen ez amúgy sem lenne kényelmes).
Használat után cseppmentesen zárható egy apró hajtással, úgy, hogy a vízzáró réteg kerül felülre.

MENNYIT VEGYEK? MENNYIBE KERÜL?!

A betétekből cikustól és a megoldható mosási gyakoriságtól függ. Elsőre érdemes pár darabbal kezdeni, hogy kitapasztald a méreteket. Ehhez lejjebb görgetve az EMILLA MOSHATÓ BETÉT KISOKOSban találsz segítséget. Egy teljes készlet elsőre nagyobb összegnek tűnik, azonban ezek a betétek átlagosan 5 évig használhatóak, drágább eldobható betétek árával számolva is egy éven belül megtérül a beruházás. Tehát az ezt követő 4 év pedig "ingyen" van. :) ...és mindig van otthon, egészségesebb, kényelmesebb és környezetkímélő!
... aki pedig inkább kisebb beruházáson gondolkodik, kezdje pár darabbal és hónapról hónapra bővítgesse a készletét.

 

MÉRETEK

Tisztasági betétek: Írisz, Afrodité
Közepes méret: Niké, Pénelopé
Nagy méret: Athéné
Tangákhoz: Afrodité Tanga változat (szűkítő patettal elátott)
Éjszakai: Szeléné
Erős vérzésnél, illetve szülés utáni (post partum) használatra: Gaia


A három alapmérethez: Afrodité, Pénelopé és Athéné három különböző vastagságot lehet választani.
Holdsarló (vékony): Gyengébb vérzés esetén, illetve tisztasági betétnek ajánljuk a legvékonyabbat
Félhold (közepes vastagságú): Normál, átlagos menstruáció idején
Telihold (vastag): Erős vérzéskor a legoptimálisabb

Bizonyos betétekből elérhető normál és szélesített változat is. A szélesített változat hossza és vastagsága megegyezik de maga a betét szélesebb.

 

TISZTÍTÁS

A tesztelés során sokféle mosási technika fejlődött ki, sőt, volt olyan lány is, akit nem különösebben zavart, ha maradt folt a párnácskáján. Vannak ugyanis olyan mintáink, amik direkt kamuflázs-szerűen "elrejtik" a foltot.
Amennyiben mégis szeretnénk néhány jó tippet, íme az, ami nekünk biztosan bevált: 

 

A használat után azonnal, vagy amint hazaérünk, öblítsük, nyomkodjuk ki hideg vízben a párnácskát, dörzsöljük be lágyan a mosószappannal, öblítsünk újra, majd ha még marad folt, ismételjük meg a szappanozást és hagyjuk 10 percig hatni a hatóanyagokat. Aztán öblítsük ki és tegyük egy nem légmentesen záró vödörbe, szennyestartóba majd a ciklusunk végén, amikor már nincs szükségünk a párnákra, áztassuk őket be. Tehetünk az áztató vízhez egy kupak ecetet is, de van, aki külön egy fél deci melegvízbe belereszel egy keveset a mosószappanból és ha az feloldódott, hozzáönti a hideg vízhez, amiben a betétek áznak majd.

A teljes áztatás kihagyható, tapasztalataink szerint enélkül is foltmentesen tisztíthatóak párnácskáink, de akinek igazán világos mintái vannak, kipróbálhatja a biztos siker érdekében.

Ez után kézzel is ki lehet mosni, illetve mosógépben 30 fokon. Mosózsákot nem kötelező hozzá használni, a zsák használatának az előnye annyi, hogy kíméletesebben tisztíthatóak így a termékeink, illetve a mosás után, ha más szennyes ruhadarabbal, fehérneművel is összemossuk, nem keveredik el egy-egy betét a többi textil közé.
Szárítani lehet alacsonyabb hőfokon gépben is, de a legjobb a textileknek az, ha fellógatva a napon száradhatnak!

Kérdésed maradt? EMILLA MOSHATÓ BETÉT KISOKOSban találsz még segítséget!

Termékeink között szerepelnek még a speciális vízzáró réteggel rendelkező táskák is, amikben könnyedén tárolni lehet az új és használt párnácskáinkat. Ide kattintva tudod megnézni >>> Emilla vízhatlan nesszeszer mosható betétekhez

*MINTÁK

Webes rendelésnél mindig folyamatosan változó, "meglepetés" mintát küldünk a betétekből. A készletünkön lévő betétek között akad mintás, egyszínű, színes, fekete, fehér, webes rendelésnél ezek közül bármelyik szín, vagy minta kerülhet a csomagodba. Boltjainkban vásárláskor kiválaszthatod a neked tetsző mintát az aktuális készletből.

ELÁLLÁSI JOG ÉS TERMÉK VISSZAVÉTEL

FONTOS! A hagyományos elállási jog mosható intimbetét, intimkehely és egyéb intimhigiéniai termékekre NEM vonatkozik!

Menstruációs fehérnemű, valamint intimbetét, intimkehely termékek higiéniai okok miatt, valamint a 45/2014. (II.26.) számú 14. bekezdés 29-es paragrafus, 2014-től hatályba lépő kormányrendelet alapján ezen termékek sajátos használatukból adódóan kizárólag bontatlan csomagolásban* cserélhetőek.

*bontatlan csomagolás: 

1) csomagolásmentes termékek esetén: ezeket a termékeket kizárólag akkor tudjuk visszavenni, ha a teljes rendelés, a feladáskor lezárt, eredeti, bontatlan dobozában kerül vissza elállás esetén. Kérjük, amennyiben elállnál a terméktől, NE BONTSD KI a csomagot!

2) önállóan csomagolt, matricával, hegesztéssel, egyéb módon lezárt termékek esetén: ezeket a termékeket abban az esetben tudjuk visszavenni, ha a termék csomagolása sértetlen, a lezáró matrica, hegesztés, vagy egyéb záróelem sértetlen, bontatlan állapotú, a termék gyárilag lezárt állapotában kerül vissza.

Kérünk, hogy a feljebb látható mérettáblázatot és más a termék méreteire vonatkozó adatokat, segítséget figyelembe véve válassz.

Amennyiben további kérdésed volna a választás előtt, lépj velünk kapcsolatba emailben! 

Cégünktől kizárólag új, nem használt, nem próbált intimhigiénés termékeket kapnak a vásárlók.

EMILLA MOSHATÓ BETÉT KISOKOS

Gyakran Ismételt Kérdések

Hogyan válasszunk méretet? 

Minden mosható betétnek van egy patentolt szélessége és egy hossza. 

Kétféle módon választhatjuk ki a hozzánk leginkább passzoló méretet:

1. Mérjük le az eddig használt eldobható betét hosszát és középen a szélességét.
2. Mérjük le a fehérneműnk ülepének a szélességét középen.

Ezeket a méreteket vessük össze a mosható betétek méreteivel és a hozzá legközelebbit válasszuk.

Extra tipp: Ha pont két méret között vagyunk szélességben, válasszuk a keskenyebbet, ha pedig hosszban, válasszuk a hosszabbikat! 

Fontos: Laza, régi, kinyúlt fehérneműkben elmozoghatnak a mosható betétek, válasszunk passzentos, kényelmes alsóneműt!

Melyik oldala van felül? 

Mindig a mintás/pamutos oldala ér a bőrünkhöz, és az, ahol a címke található, van a fehérnemű felé. 

Új termék:

A betéteket minden esetben ki kell mosni az első használat előtt mosógépben, 30 fokon. 

Pont úgy, ahogy bármilyen új ruhaneművel tennénk a vásárlás után. 

Tisztítás: 

A használt betétet először mindig hideg vízben öblítsük, mert ha a vérfoltot meleg vagy forró víz éri, maradandó foltot hagyhat a szöveten. 

Ha nagyon világos mintájú betétet választottunk, érdemes kezelni a foltot folttisztító szappannal, vagy folttisztító sóval. 

Ha makacs a folt: 

Kezeljük a fenti tisztítószerek egyikével a foltot, dörzsöljük be és hagyjuk rajta hatni 15 percig. Aztán öblítsük ki hideg, vagy kézmeleg vízben. Ezt a folyamatot ismételhetjük, majd tegyük félre a betétet mosásig. (Pl. egy külön erre kialakított szennyesbe, esetleg betét tartó neszesszerbe.) 

Fontos, hogy a nedves betéteket sose tároljuk a levegőtől elzárva.

Majd mossuk ki őket kézzel, vagy gépben 30-40 fokon.

Bírja a magasabb hőfokot is mosásnál? 

Igen, sőt ki is főzhető a betét, ám azt tanácsoljuk, hogy minél ritkábban mossuk azt nagyon forró hőfokon, hogy minél tovább használhassuk a terméket. 

Mivel mossuk ki őket (mosógépben)? 

Mi elsősorban a természetes mosószereket ajánljuk, pl. a mosószódát és öblítő helyett az ecetes vizet. 2dl vízben egy-két kupaknyi ecet elég egy mosáshoz. Mellé használhatunk illóolajat vagy mosóparfümöt, ha szeretnénk. 

Bolti mosószerekkel nem is lehet őket mosni? 

De igen. Ha a bőrünk nem allergiás a mosószerünkre, azzal is moshatóak. Ám az öblítőt azért nem ajánljuk, mert az a textil felületén egy vékony filmréteggel vonja be a pamutszálakat és így az évek során veszíthetnek a betétek a nedvszívóképességükből. 

Vasalni lehet? 

Tapasztalataink szerint nem szükséges, de lehet. Gőzölős vasalóval vasalhatóak, a pamut felőli oldallal felfelé. Ha nincs ilyenünk, akkor vékonyan permetezzük be a betét felületét vízzel, mielőtt kivasalnánk. 

Szárítógépbe tehetőek?

Igen, alacsony hőfokon szárítógépben is száríthatóak. 

Miből készülnek?

A Zöldboltban kapható betétek felső rétege pamutból készül. 

Ha nem tisztasági betétről beszélünk, mindig van egy extra nedvszívómag bennük, amelyek a nedvszívás erősségétől függetlenül szintén 100% pamutból készülnek. A nedvességzáró anyag pedig egy speciális lélegző textil, amit a legtöbbször búvárruhákhoz használnak. Ez gátolja meg azt, hogy a betét átázzon. 

Minden textil ökotex standard 100 vagy GOTS (bio) tanúsítvánnyal rendelkezik, ez azt jelenti, hogy kíméletes, bőrbarát és allergénmentes anyagokból készül. 

A patentok is nikkelmentes fémpatentok, eredetileg babaholmikhoz használják őket. Fémallergia esetén sem okoz irritációt.

Meddig használhatunk egy betétet? 

Egy betét általában öt évig, vagy kb. 60 mosásig használható, ha megfelelően tisztítjuk őket, de nem ritka, hogy ennél sokkal tovább is jók maradnak. 

 

Nagyjából hány darabra van szükségünk egy menstruációkor? 

Ez sok dologtól függ, emiatt változó lehet mindenkinél ez a szám. 

Elsősorban függ a menstruáció erősségétől, és attól, hogy hány napig tart a vérzés. Továbbá attól, hogy milyen vastagságú betéteket vásárolunk (tisztasági betétet, közepes erősségű vérzéshez vagy erős vérzéshez valót.)

Átlagosan 14-20db betét elegendő, de azt tanácsoljuk, hogy inkább csak 3-4 betétet szerezzünk be, és tapasztaljuk ki, hogy mennyi ideig elegendőek és mennyire van még szükségünk. Könnyű kimosni őket és hamar száradnak, így egy ciklus alatt akár többször is használhatjuk ugyanazt a betétet.

Az Emilla betétek története

Az alapötletet a 90 éves nagymamám adta, mikor elmesélte, hogy a háború alatt hogyan és miből varrták a nők maguknak ezeket a betéteket. 100%-ig természetes anyagokból készültek már akkor is és egy kellemes női programnak számított, amikor a nők, a kis zala megyei falu asszonyai összegyűltek és együtt elkészítették ezeket a párnácskákat.

Annyira szöget ütött a fejembe ez a módszer, hogy elkezdtem interneten, külföldi fórumokon utánanézni, hogy létezik-e ilyen mostanság is. Meglepetésemre szinte csak pozitív véleményekre, visszajelzésekre találtam, ami viszont szembeötlő volt az az, hogy ez Magyarországon még nem terjedt el.

Egészen mostanáig.

Értékelések (41)
Noémi - 2022.05.10. 19:08
Biztosan ízlések és pofonok kérdése, de nekem ez a termék nagyon nem jött be. Egyrészt mivel nem választható a szín, csalódott voltam, amikor egy világos babarózsaszín, alvó mikiegeres változatot kaptam (nekem amúgy is perverz a vérben úszó kis cuki figurák látványa). Hordva eléggé lehet érezni, vékony nadrágon átüt, de a legrosszabb számomra a tisztítása. Biztos én csinálok valamit rosszul, de egyre fájóbb ujjakkal mosogattam, dörgöltem jéghideg vízben, majd folttisztító szappannal, még így is gusztustalan foltos lett. :( Maradok a bevált tölcsérnél.
Ildikó - 2021.06.19. 16:00
A terméket rendben megkaptam, nagyjából így is képzeltem el. Ami pozitívum , és kellemes meglepetés: hagyományos betét sokszor úgy bebüdösödik, hogy kínosan feszengem át a napot, mikozben még jól át is izzadom egyszerűen gusztustalan. Ez a mosható viszont még ebben a nyári melegben is szagtalan maradt és egyáltalán nem izzadtam bele a bugyimba. Az első 2 napon a legerőteljesebb a vérzésem, de becsületére váljon 9 órát kibírt a betét. Könnyen mosható, nem vesz el annyi időt a reggelemből, mint gondoltam de kicsit lassan szárad ha csak kézzel nyomom ki. Egy hátrányt tudnék kiemelni, feszülős ruha alá nem lehet felvenni, mert nagyon átlátszik a formája. Talán egy alakformáló feszesebb bugyi föléhúzva megoldja, de azt még nem próbáltam.
Szirmay Katalin - ZÖLDBOLT - 2021.05.17. 10:30
Kedves Adrienn! Még annyit tennék hozzá a korábbiakhoz, hogy esetleg érdemes menstruációs bugyit is kipróbálni, ott egyáltalán nem áll fenn az elcsúszás veszélye. Itt találja a termékeket: https://www.zoldbolt.hu/szepseg-es-egeszseg/higienia/noi-higienia?normal_tags=254
Szirmay Katalin - Zöldbolt - 2021.05.17. 10:26
Kedves Adrienn! Köszönjük a visszajelzést! Lehetséges, hogy a fehérnemű szélességével, vagy anyagával van a gond. Nagyon szívesen segítünk (a gyártóval folyamatos egyeztetéssel) a méretek összehangolásában, felvesszük Önnel emailben a kapcsolatot, hogy megtaláljuk a megoldást.
Adrienn - 2021.04.17. 11:10
Nagy reményekkel vártam a terméket. Mivel ez az első mosható betétem, a fehérneműimet is centire lemérve, azért a biztonság kedvéért elsőre 3 különböző méretet vettem. Sajnos mindegyik elcsúszik, rém kellemetlen egész nap igazítgatni őket. Nem adtam fel, nagyon akartam ezeket a betéteket, ezért vettem új fehérneműt is. De nincs az a “passzentos” fehérnemű, amit kényelmesen el tudok magamon viselni ÉS ott tartaná ezeket a betéteket. Mellette szól, hogy könnyen tisztítható, hamar szárad, tehát zseniális termék lehet mindazoknak a szerencséseknek, akiknek a helyén marad.
Szirmay Katalin - ZÖLDBOLT - 2020.10.30. 12:28
Kedves Zsuzsanna! Ugyanazok a termékek találhatóak nálunk is, mint az emilla.me oldalon, csak nálunk meglepetés mintájúak a vásárolt betétek. Ugyanaz a gyártó, ugyanaz a minőség. :)
Szirmay Katalin - ZÖLDBOLT - 2020.10.30. 12:26
Kedves Dorottya! 1. Megkérdeztük a gyártót. Elképzelhető, hogy nem megfelelő méretű betétet választott. A fehérnemű ne legyen túl bő, legyen inkább passzentos, és a fehérnemű szélességéhez legyen megfelelő a betét szélessége (akár ugyanaz a betét az egyik fehérneművel jó, a másikhoz viszont keskenyebb vagy szélesebb szükséges). Ha esetleg használat során meggyűrődik, összenyomódik a betét, akkor valószínű, hogy ez okozta a problémát. Lépjen velünk kapcsolatba az info@zoldbolt.hu emailcímen, ott meg tudjuk beszélni a részleteket, és esetleg további tanácsokkal tudunk szolgálni, vagy akár a gyártóval is tudunk egyeztetni. 2) Sajnos a kézi öblítés és marhaepeszappanos bedörzsölés az esetek többségében elkerülhetetlen. Mindenkinek egyéni a kémiája, ezért vannak olyan szerencsések, akiknek erre nincs szüksége. Minden mosással, öblítéssel kapcsolatos további kérdésre szívesen válaszolunk az info@zoldbolt.hu emailcímen.
Zsuzsanna - 2020.10.27. 18:10
Kedves Zöldbolt! Lehet furcsa a kérdésem, de biztosan ugyan azok a termékek találhatóak itt, mint az emilla.me oldalon? Ugyanis az árban vélek különbséget felfedezni. Vagy ez csak az miatt van, mert nincs lehetőség választani?
Dorottya - 2020.09.03. 17:16
1. az Írisz méretben sajnos a meglévők közül 2-3 esetében is olyan a szárnyak kialakítása, hogy összekapcsolt állapotban (tehát viselés közben) a külső szárny csücske kidörzsöli azt a bőrfelületet, ahová hozzáér a combom tövében. Az egyik napom mászkálósra sikerült, és mire hazaértem, véresre dörzsölt. :( A probléma nem állna fent, ha nem lenne ilyen nagy rész hagyva a patenten túl teljesen feleslegesen - a patent kerülhetne a szárnyak legvégéhez. Emiatt csak 4-est tudok adni. 2. Szupercukik és/vagy szépek a minták, de mivel ökomosószert használok, bizony foltosak maradnak a betétek, ha nem mosom ki őket előtte kézzel. Ha tehetném, vennék belőlük fekete színben.
Szirmay Katalin - ZÖLDBOLT - 2020.05.19. 09:47
Kedves Tábita! Sajnáljuk a csalódást. Sajnos néha csak 1-2 minta áll a rendelkezésünkre egy adott méretű betétből. Elolvastuk a megjegyzést, de most csak ilyet tudtunk beletenni a csomagba, mert csak ezek a minták voltak készleten. Reméljük, idővel enyhül a csalódás, és beválnak a betétek.
Tábita - 2020.05.15. 16:37
Nagyon vártam a terméküket, mert évek óta fontolgatom a kipróbálásukat, és itt végre találtam egy részletes tájékoztatót, ami alapján szimpatikus lett az oldal. Viszont amennyire vártam, akkora csalódás lett: rendeléskor a 'Megjegyzések' részhez (mivel tudom, hogy véletlenszerűek a minták és színek), azt az egyet kértem, hogy a rózsaszín és lila színeket MELLŐZZÉK, amennyiben van rá mód, mert nem tudom elviselni magamon. Hát természetesen rózsaszín és lila betéteket kaptam. Lehet, hogy butaságnak tűnik, de én rendkívül csalódott vagyok.
Edit - 2020.05.08. 13:45
Aphrodité tanga betétet próbáltam. Nagyon bevált kényelmes nem mozdul el. Még biztos fogok rendelni.
Szirmay Katalin - ZÖLDBOLT - 2020.04.20. 19:02
Kedves Ilona! Az Afrodité betét hossza 20 cm, szélessége 5 cm összepantentolva. A bugyi szélességét megmérve valószínűleg sikerül eldönteni a kérdést, de ha bizonytalan, akkor utólag még mindig beszerezhető a szélesítő. Illetve ajánlom több bugyival is végigpróbálni, ha elsőre túl keskeny. Azért nehéz erre látatlanban válaszolni, mert leginkább a bugyi anyagától és fazonjától függ a szélessége és a rugalmassága, nem a mérettől.
Adrienn - 2020.04.09. 22:13
Tini koromban alig vártam, hogy végre lehessen kapni a modern, eldobható betéteket. 30 év után magam is meglepődtem, hogy belevágtam a mosható betétek világába. És örülök, nagyon elégedett vagyok. Soha nem hittem, hogy ezt mondom, de kényelmesebb, jobb, és nem macera a tisztán tartásuk. Ráadásul a környezetet is kevésbé terhelem.
Evelin - 2020.04.06. 08:18
Az elmúlt pár hónapban már csak ezeket használom. Nekem teljes mértékben bevált. Nem mozdul el, nem ázik át, könnyen tisztítható, kézzel ki lehet mosni belőle minden foltot. Használat közben szinte észre sem vehető, kényelmes, szellőzik. Jobban bevált, mint az eldobható társai. Csak ajánlani tudom!
Ilona - 2020.03.16. 16:37
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni a méret és a fazon kiválasztásához. Csak tanga formában gondolkodok,de elég széles vagy alulról (40 es nadrágot hordok, bugyiból M et). Kell e hozá vennem majd szélesítőt? Előre is köszönöm a segítséget. :)
Szirmay Katalin - ZÖLDBOLT - 2020.02.27. 09:58
Kedves Tímea! Változatos mintájú a kínálatunk. Néha van készleten fekete színű, de nem tudjuk garantálni. Boltjainkban tudod megtekinteni az épp aktuális kínálatot, vagy közvetlenül a gyártótól tudsz rendelni általad kiválasztott mintájú betétet.
Tünde - 2020.02.10. 11:22
Még nem volt alkalmam "élesben" kipróbálni, de nagyon szépek és puhák! Rendben ment a kiszállítás is. Később tudok írni véleményt, milyen a használata. Addig is szeretnék érdeklődni, hogy a közeljövőben menstruációs bugyi kapható lesz e? Szívesen kipróbálnám azt is. Köszönöm a választ!
Timea - 2020.02.02. 19:10
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy teljesen fekete színűt lehet-e kapni nálatok a betétekből?
Anett - 2019.12.10. 11:20
Eddig egyet vettem teszt jelleggel a méret miatt, és mivel bevált, hamarosan vásárolok még több darabot. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Szirmay Katalin - ZÖLDBOLT - 2019.10.08. 16:45
Kedves Dorottya! Sajnáljuk, hogy nem voltál elégedett a termékkel. Az egyes betétek szélessége adott szélességű fehérneműhöz passzol. Ha nem szeretnéd kipróbálni a szárnyszélesítőt, akkor esetleg adj még egy esélyt az Emilla betétnek egy keskenyített ülepű fehérneművel. Szélesebb ülepű fehérneműhöz a szárnyszélesítőt, vagy az eleve szélesített méretű betéteket javasoljuk. Reméljük, megtalálod az ideális betétet! :)
Gyopárka - 2019.10.01. 06:52
Imádom! Pár napja próbáltam őket előszőr, és teljes a szerelem! Mivel nekem rövid és nem valami bő a vérzésem, az első napra Penelope szelesitett- második napra penelope keskenyitett verziót választottam, harmat harmat mindkettőből, a fennmaradó csepegtetos napokra meg Aphrodité tisztasági méretűt vásároltam. Szuper elégedett vagyok, nem is értem, hogy nem tudtam én ezekről korábban, biztosan nem hasznaltam volna azokat az undorító es egészségtelen eldobható beteteket soha. Emillas beteteim egyszer sem szivárogtak, ez volt az elso hónap, hogy egy ruhámat sem pecseteltem össze, annyira kényelmesek, hogy szinte nem is érzem őket, nagyon nagyon természetes érzés velük a menstruáció, végre nem mint undorító terhet elem meg ezeket a napokat! Csak ajánlani tudom, mindenképp próbáljátok ki! Nekem a halvany szinueket is sikerült kézzel teljesen foltmentesre kimosnom, de ha diszkrét látványt szeretnetek azokon a napokon, javaslom, hogy sötétebb darabokat válasszatok. Meg fogotok lepődni mennyire egyszerű használni es mennyire csodasak!
Anita - 2019.09.17. 20:41
Viselet szempontjabol kenyelmes, konnyen hasznalhato, moshato, nem "csuszkal".
Dorottya - 2019.09.04. 15:27
Sajnos nem jött be. Nagyon nem. Többféle márkatól van mosható betétem és sajnos azt kell mondjam, Emilla a leggyengébb. Főleg a szárnyak szélességével van a probléma, annyira keskeny, hogy használatatlan. Értem, hogy van külön megvehető szélesítő, de az megint csak plusz pénz, macera stb.
Szirmay Katalin - ZÖLDBOLT - 2019.08.29. 11:41
Kedves Zsófia! Megkérdeztük a gyártót a csúszkálással kapcsolatban, reméljük, a válasza segítségedre lesz! "Fontos az, hogy viszonylag passzos bugyival hordjuk, továbbá a betét patentolt szélessége is fontos, hiszen ha a fehérnemű ülepétől sokkal keskenyebb vagy sokkal szélesebb betétet választunk, akkor sajnos az csúszkálni fog. Mert rossz a méret. Afroditéból például emiatt készítünk kétféle szélességűt."
Zöldike - 2019.08.03. 12:32
Tökéletesen működik, tisztasági betétnek használom az xs tanga verziót. Kényelmes, légáteresztő, nekem nem csúszik el. Biztos számít a fehérnemű fazonja. Először csak kettőt vettem, azóta még 3 db-ot. Csak ajánlani tudom.
Zsófia - 2019.07.17. 10:03
Jó lenne, de a kicsik nekem is folyton elcsúsznak, minden lépésnél egyre hátrébb...Kár érte, jó lenne.
Tóth Balázs - ZÖLDBOLT - 2019.06.24. 10:02
Kedves Tünde! Vegyesen vannak a betétek között világos és sötétebb hátlappal rendelkező modellek!
Tünde - 2019.06.15. 19:22
Kedves Zöldbolt! Azt szeretném kérdezni, hogy léteznek világos hátlappal rendelkező modellek is? Félek hogy átsejlik a fehér ruhán. Köszönettel!
Katalin - ZÖLDBOLT - 2019.03.07. 17:25
Kedves Anonimus! Saját tapasztalatom szerint az Athéné méret körülbelül az eldobható betétek közül a 4 cseppel jelölt szárnyas betétek nedvszívó képességének felel meg (annál kicsit még erősebb is). A vérzésed erősségétől függően kb. annyi darabra lesz szükséged belőle, mint az említett fajtából. A vastag Penelopé betétek a 3 cseppel jelölt szárnyatlan betétek nedvszívó képességével egyenértékű. Ebből normál és szélesített méretet is találsz. Ha bizonytalan vagy, első körben rendelj csak néhány darabot, és kombináld a még meglévő betétjeiddel, hogy ki tudd tapasztalni és a tapasztalataid alapján felépíteni a készletet. Az univerzálisan használható vékony Penelopé betét (tisztasági, vagy ciklus végi), vagy egy Írisz tisztasági betét szerintem jó lehet kezdésnek. Az Írisz mellé elképzelhető, hogy egy szárnyszélesítő is jól jön! ;) Remélem, tudtam segíteni! :)
Anonimus - 2019.02.20. 22:15
Kezdő vagyok a témában, de szeretnék beruházni mosható betétekre. Olyan kérdésem lenne, hogy egy erősebb napra mennyi betétet kellene rendelnem? Illetve milyet ajánlotok első körben rendelni?
Dóra - 2018.12.23. 10:45
Nagyon szép meglepetés mintákat kaptam, gondolom törekedtek erre. A betétek használatkor nem eresztettek, és igényesen vannak megvarrva.
Katalin Csilla - 2018.10.09. 06:19
Kedves Zöldbolt! Érdeklődnék, a leírás szerint van Penelope közepesen vastag, illetve Afrodité vékony betét is. Tervezik ezek forgalmazását is?
Zerényi Kata - ZÖLDBOLT - 2016.12.14. 14:58
Kedves Judit! Igen! Sőt, jobban bírják, mint a műanyagpatentos betétek! Annyi, hogy alacsony hőfokon, vagy beállításon javasoljuk (angolul "Low setting" van a gépeken).
Judit - 2016.12.13. 14:05
Szeretném megkérdezni, hogy szárítógépbe rakhatóak-e a betétek?
Anita - 2016.02.01. 12:05
Kényelmes viselet valóban, de a kisebb méretek folyton "elcsúsznak" a helyükről (konkrétan néha olyan érzés, mintha pelenkázva lennék, annyira hátracsúsznak..)...másnál nem?
Judit - 2016.01.30. 10:17
Nagyon kényelmes, kellemes viselet. Egészségügyi szempontból is jobb választás, mint az eldobható változatok.
Tóth Balázs - ZÖLDBOLT - 2016.01.20. 15:40
Kedves Anita, felkerült ez a két méret is! :)
Anita - 2015.12.13. 15:42
Igazából mindkettőből szeretnék legalább 3-3 db-ot, tesztelném, melyik a jobb. :) Van rá esély ezek szerint? :)
Tóth Balázs - ZÖLDBOLT - 2015.10.01. 14:35
Kedves Anita! Melyik méretet szeretnéd? Természetesen igény esetén bővítjük további méretekkel is majd kínálatunkat.
Anita - 2015.10.01. 13:06
Kérdés: Szeléné és Gaia nem lesz? A leírásban ezek is szerepelnek. Köszi előre is!
Bővebb leírás

Anyaguk:

Felső réteg: 100% pamutvászon
Alsó réteg: 100% PES+TPU

Patent: Nikkelmentes baby patent

Környezeti információ

Csomagolása:

Csomagolásmentes termék.

Elsődleges környezeti előnye:

Magyarországon készülő hulladékszegény, hosszú élettartamú termék, az eldobható betétek és tamponok környezetbarát alternatívája.

Kapcsolódó termékek
Zöldbolt mosószappan
Zöldbolt mosószappanBruttó ár: 519 Ft
kosárba
Natracare BIO pamut intim törlőkendő
Natracare BIO pamut intim törlőkendőBruttó ár: 1 039 Ft
kosárba
SensEco Marhaepeszappan 140g
SensEco Marhaepeszappan 140gBruttó ár: 1 039 Ft
kosárba
Zöldbolt Mosószóda
Zöldbolt MosószódaBruttó ár: 1 090 Ft
kosárba
EcoNut mosódiós vegán mosószappan
EcoNut mosódiós vegán mosószappanBruttó ár: 1 209 Ft
kosárba
Olivia sheavajas intim mosakodó szappan - 90 g
Olivia sheavajas intim mosakodó szappan - 90 gBruttó ár: 1 290 Ft
kosárba
Orosházi mosószappan
Orosházi mosószappanBruttó ár: 1 390 Ft
kosárba
Kate Turner: Zero waste konyha
Kate Turner: Zero waste konyhaBruttó ár: 2 784 Ft
kosárba
Bea Johnson: Zero Waste Otthon
Bea Johnson: Zero Waste OtthonBruttó ár: 3 290 Ft
kosárba
Fleurcup intimkehely
Fleurcup intimkehelyBruttó ár: 5 490 Ft
kosárba
Emilla menstruációs bugyi - Mintás
Emilla menstruációs bugyi - MintásBruttó ár: 6 290 Ft
kosárba
Emilla menstruációs bugyi - Fekete
Emilla menstruációs bugyi - FeketeBruttó ár: 6 290 Ft
kosárba
Merula Intimkehely - eper XL (Strawberry)
Merula Intimkehely - eper XL (Strawberry)Bruttó ár: 9 190 Ft
kosárba
LaliCup intimtölcsér (Wine Emilla edition)
LaliCup intimtölcsér (Wine Emilla edition)Bruttó ár: 9 699 Ft
kosárba
100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Vajon meddig él tovább a szeméttelepen a kedvenc pulcsid a halála után?

Vajon meddig él tovább a szeméttelepen a kedvenc pulcsid a halála után?

Tudtad, hogy a műanyag fogkefében lévő nylonnak ötszáz évre van szüksége, hogy lebomoljon a természetben? Szerintünk ijesztő belegondolni, hogy életünk során hány fogkefét vagy épp borotvát használunk el. Szeretjük vagy nem, a legnagyobb környezeti terhelés maga az ember. Cikkünkben végig vettük, mi az ami 2 millió nap év és mi az ami 40 nap alatt bomlik le.
Hogyan kerül a tampon a komposztba?

Hogyan kerül a tampon a komposztba?

Figyelem, felkavaró téma következik! ;) Tudtad, hogy a tampon komposztálható? És igen, itt a használt tamponokról beszélünk! Lehet, hogy nem jut eszedbe azonnal a komposztra dobni, de a menstruációs vér remek hozzáadott érték lehet a komposztban. Persze ez csak a természetes összetételű tamponokra igaz.
Unikornisok a bugyidban, avagy így szeresd meg a menstruációd

Unikornisok a bugyidban, avagy így szeresd meg a menstruációd

Az Emilla mosható betétek évek óta nagy kedvenceitek a Zöldboltos kínálatban. Mi magunk is imádjuk őket, mert tartósak, gyönyörűek és praktikusak. Hogyan született és fejlődött a márka? Most elmeséljük Nektek! Inspiráló Nők rovatunk következik. Nőktől-Nőknek, feketén-fehéren, zölden :)
Környezetbarát menstruáció?

Környezetbarát menstruáció?

Milyen egészségesebb és "zöldebb" alternatívák léteznek a bolti tampon és egészségügyi betét kiváltására? És miért jó ez a nőknek?