E-vitamin (tokoferol acetát)

E-vitamin (tokoferol acetát)E-vitamin (tokoferol acetát)

Tiszta E-vitamin, Tocopheryl acetate.

Erős antioxidáns hatású kozmetikai alapanyag.

Kozmetikumokban, szappanokban remekül használható az olajok, vajak avasadásának megelőzésére.

Gyártó: MosóMami
Származás: EU
Kiszerelés: 30 ml, üvegben
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
Házhozszállítás
szállítás 1-2 nap
Csomagpont
szállítás 1-3 nap
Budapesti bolt
átvehető
Veszprémi bolt
átvehető
kedvencekhez
Ár: 1 695 Ft (1 335 Ft + áfa)
Egységár: 56,5 Ft/1 ml
kosárba
Termékleírás

Előállítása tokoferol és ecetsav észterifikációja révén. A tokoferolnál stabilabb, jobban eltartható anyag.

ECOCERT tanusítvánnyal rendelkező alapanyag.

Az antioxidánsok fontos szerepet töltenek be a bőrápolásban, segítik a napsugárzás, környezeti hatások és természetes öregedés során keletkező ún. szabad gyökök megkötését, melyek a bőr károsodásáért felelősek, s rosszabb esetben bőrbetegséget is előidézhetnek. Az E-vitamin acetát segít eloszlatni a hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeiben és hosszú távon is védi a környezeti hatásoktól bőrünket.

A kozmetikumok eltarthatóságát úgy segítik, hogy az olajfázis  avasodásáért, oxidációáért felelős szabad gyököket kötik meg a termékben. A csak zsírfázist tartalmazó kozmetikumokban elegendő "csupán" antioxidáns alkalmazása, hogy megőrizzük a termék frisseségét.
 

ALKALMAZÁSA: min 0.5% (max.elvileg nincs, de 2% nál több nem ). Olajfázisban oldódik. Melegítés hatására bomlik, ezért a már kézmelegre hűlt készítményekbe keverjük, soha ne melegítsük a zsírokkal együtt. Antioxidáns hatását a bőrvédelemben már 0,1%-1%-os koncentrációban is kifejti. Napvédő készítményekben hatásos adagolása 3-5% E-vitamin vagy 2,5% E-vitamin 5% C-vitaminnal kombinációban.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

INCI: Tocopheryl acetate

Külsőleg! Kozmetikai alapanyag.

Környezeti információ

Csomagolása:

Újrahasználható és újrahasznosítható üveg. Kérjük használat után dobd szelektív hulladékgyűjtőbe!

Elsődleges környezeti előnye:

Hozzávaló házilag készített natúrkozmetikumokhoz.
A házi kozmetikumkészítéssel természetes alapanyagú, kőolajszármazékoktól, szintetikus illatanyagoktól és tartósítószerektől mentes bőrápoló krémek készíthetőek.

Ajánljuk még Neked