Cibi bélelt kenyeres zsák - korall

Cibi bélelt kenyeres zsák - korallCibi bélelt kenyeres zsák - korall
Cibi bélelt kenyeres zsák - korallCibi bélelt kenyeres zsák - korallCibi bélelt kenyeres zsák - korallCibi bélelt kenyeres zsák - korall

Hulladékmentes tárolási megoldás a bolti egyszerhasználatos nylon/papírtasakok helyett. A kenyerek, pékáruk a PUL belsővel készült kenyeres zsákban frissen tarthatók. 

Kézzel készült Magyarországon, kis szériában, etikusan előállított termék.

Kívül 100% pamut, belül élelmiszerbiztos PUL, zsinórral záródó zsák.

Gyártó: Cibi
Származás: Magyarország
Értékelések: 1/5   1 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 4 990 Ft (3 929 Ft + áfa)
Egységár: 4 990 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Ideális kenyér, zsömle, kifli, pékáru tárolására. A zsinórral könnyen összezárható és akár fel is akasztható.

Vidd magaddal a vásárláshoz és kérd vagy tedd egyenesen a textilzsákba a kenyeret, zsömlét, vagy bármilyen pékárut. 

Ha a pékáru nem tölti ki a zsákot, akkor simítsd ki belőle a levegőt, húzd össze a zsinórt és egyszerűen csak tekerd a kenyér köré a zsákot.

Mérete: 29 x 50 cm

Tisztítása: kifordítva nedves ruhával könnyedén le lehet törölni! Szükség esetén kézzel a mosogatóban, vagy mosógépben, 30°C-on mosható.

Értékelések (2)
Tóth Balázs - ZÖLDBOLT - 2022.01.10. 17:09
Kedves Dóra! Sajnáljuk, hogy elégedetlen a termékkel. Ezt a kenyereszsákot mi magunk is használjuk otthon, így saját tapasztalatunk is az, hogy a kenyereszsák jól használható a céljára, normál használat mellett, amíg a kenyér meg nem romlik, jól ellátja funkcióját. Nagy ritkán előfordult, hogy benne felejtettünk akár közel egy hétre úgy pékárut, hogy elutaztunk, ki sem nyitottuk, ilyenkor mi is tapasztaltunk penészedést a kenyéren. Ilyenkor az étel természetes folyamata a penészedés elindulhat, a kenyérben található élesztőgombáknak köszönhetően. Ezt tökéletesen nem tudja kiküszöbölni a termék, a mindennapi használat során, amikor egy héten belül elfogy a napi fogyasztású péksütemény azonban jól használható. Ha ezek ellenére elégedetlen a termékkel a gyártó felajánlotta a termék visszavételét, kérjük ha szeretne ezzel élni, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben! Köszönjük!
Dóra - 2021.12.19. 22:05
Pont úgy berohad benne a kenyér mint a zacskóban, teljesen rossz a koncepció sajnos. Inkább száradjon ki, mert akkor ehető marad, minthogy ebben penészes legyen.
Környezeti információ

Csomagolása:

Csomagolás nélküli termék.

Elsődleges környezeti előnye:

Hulladékmentes megoldás, amivel kiküszöbölhető kenyérhez használt nejlonfólia, ám a kenyér, pékáru mégsem szárad ki. Ezzel rengeteg szemetet előzhetünk meg.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked