Old Blue Bevásárló táska, újrahasznosított farmerből és ponyvából

Old Blue Bevásárló táska, újrahasznosított farmerből és ponyvábólOld Blue Bevásárló táska, újrahasznosított farmerből és ponyvából
Old Blue Bevásárló táska, újrahasznosított farmerből és ponyvábólOld Blue Bevásárló táska, újrahasznosított farmerből és ponyvából

Újrahasznosított farmerből és újrahasznosított reklám ponyvából készült bevásárló táska.

Farmer ruházat 100 %-os újrahasznosítása.

Gyártó: Old Blue
Származás: Magyarország
Értékelések: 5/5   1 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 2 090 Ft (1 646 Ft + áfa)
Egységár: 2 090 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

Ha bevásárló táskának használod, akkor irtó erős. Ha strandtáskának, akkor nagyon trendi! Így is-úgy is meg fogja nézni mindenki! :)

A felhasznált ponyva új, tiszta ponyva, melyek egy ponyvákat gyártó cégnél keletkező gyártási hulladékok. Újrafelhasználás nélkül szemétlerakóba kerülnének.

A termék eredetéből fakadóan a képtől némileg eltérő megjelenésű lehet! A ponyva színe változó.

Méretei: 44x40 cm

"Évente kb. egymilliárd farmernadrágot dobnak ki a világon. Az a célunk, hogy ebből minél nagyobb mennyiség újrahasznosításra kerüljön."

Értékelések (1)
Lajos - 2016.09.16. 21:10
Klassz, végre egy jó táska. A méret megfelelő, külön tetszik, hogy oldalzsebek vannak a táska oldalán, még azt is kreatívan lehet felhasználni. Egyedüli amit hiányolok, egy nagy fül mellyel vállon át lehetne venni, s háton felfektetve kényelmesen cipelni. Remélem lesz ilyen változat is.
Környezeti információ

Csomagolása:

Csomagolás nélküli termék.

Elsődleges környezeti előnye:

Farmer ruházat 100 %-os újrahasznosítása, egy veszprémi cég által.

A már kidobásra szánt, elhasználódott farmerek új életre kelnek. Különösen fontos ez, tudva hogy a textilelőállítás rengeteg vizet és energiát igényel. Az újrahasznosított farmer termékek használatával ezt az ökológiai lábnyomot tudjuk csökkenteni.

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Chile az első amerikai ország, amely megtiltja a műanyag zacskókat

Chile az első amerikai ország, amely megtiltja a műanyag zacskókat

Történelmi döntést hozott a chilei Képviselőház, mivel tilalmat rendeltek el a nejlonszatyrok használatára az ország területén működő boltokban. A döntéssel Chile lett az első olyan ország az amerikai kontinensen, ahol tiltást vezettek be az egyszer használatos zacskókra.