Az esszenciális élet - Az esszenciális olajok legátfogóbb kézikönyve (Total Wellness Publishing)

- 10
Az esszenciális élet - Az esszenciális olajok legátfogóbb kézikönyve (Total Wellness Publishing)Az esszenciális élet - Az esszenciális olajok legátfogóbb kézikönyve (Total Wellness Publishing)

Az ESSZENCIÁLIS élet visszatér az évezredek óta jól bevált természetes, növényi gyógymódokhoz. Ajánljuk azoknak, akik szeretnék a növények, gyógynövények hatóanyagait minél alaposabban megismerni. 

A komoly szakmai alapokon nyugvó könyv részletesen kiterjed az esszenciális olajokkal kapcsolatos tudnivalók tudományos hátterére.  Inspirációt nyújt, hogyan építhetjük be az illóolajok használatát a mindennapi életünkbe.

Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 10 790 Ft (10 276 Ft + áfa)
Eredeti ár: 11 990 Ft Egységár: 10 790 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

A Gyors referencia komplex táblázata több mint 500 egészségügyi panaszra ajánl olajokat, könnyen értelmezhető szimbólumai szemléletesen mutatják a felhasználás ajánlott módját.

A Természetes megoldások c. rész részletes leírást ad az egyes olajok és olajkeverékek eredetéről, tulajdonságairól, legfőbb felhasználási területeiről.

A Szervrendszerek és célterületek c. rész holisztikus megközelítése a megelőző gondolkodásra helyezi a hangsúlyt. A tünetekből kiindulva a problémák gyökerét célozza meg, külön kiemelve az érzelmek szerepét.

A természetes élet receptjei c. rész bemutatja, hogyan segítenek az olajok a családi élet minden területén, az intimitásban, a gyerekek gondozásában, az otthon tisztán tartásában, a főzésben, a kerti munkában, házi kedvenceink ápolásában és szabadidős tevékenységeink során. Tegyen érte, hogy minden olajozottan működjön az életében!

A könyv 257. és 90. oldalát itt tudod letölteni: 

javított 257. oldal

javított 90. oldal

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Kiadja: Bioenergetic Kft. (2019)

Oldalszám: 495
Kötésmód: flexl

ISBN: 9789632915609

Kapcsolódó termékek
100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked