Rózsa Ildikó: Ünnep gyomorgörcs nélkül

- 15
Rózsa Ildikó: Ünnep gyomorgörcs nélkülRózsa Ildikó: Ünnep gyomorgörcs nélkül

Játék- és ajándék ötletek családoknak, barátoknak, felnőtteknek, gyerekeknek, iskolai és drámacsoportoknak.
Azoknak készült ez a könyv, akiknek igényük van arra, hogy tartalmasabbá és emlékezetesebbé tegyék az ünnepnapokat családjuk, barátaik és saját maguk számára. A könyv ötleteket kínál ahhoz, hogy tudatosabban készüljünk fel e fontos alkalmakra, éljük meg azokat, majd feltöltődve tudjunk visszatérni a hétköznapokhoz. 

Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
Házhozszállítás
szállítás 1-2 nap
Csomagpont
szállítás 1-3 nap
Budapesti bolt
átvehető 5 nap
Veszprémi bolt
átvehető
kedvencekhez
Ár: 1 680 Ft (1 600 Ft + áfa)
Eredeti ár: 1 980 Ft Egységár: 1 680 Ft/db
kosárba
Termékleírás

"Még egy történet. Csak akkor mesélem, ha tudom, hogy olyanok hallgatnak, akik hisznek nekem. Ugyanis nem biztos, hogy én elhinném, ha mástól hallom. Egy továbbképzés alkalmával egy résztvevő a játék bemutatása után elfehéredett arccal kivonult a játékból. Annyit mondott: "Én ezt nem." Természetesen nem firtattuk a miérteket, nincs ott a helye ennek. Viszont a játék során - bár ő nem üzent - sok cetlit kapott, hiszen a többieknek nem lehetett megtiltani, hogy felé forduljanak. Választani és felolvasni nem szeretett volna, ami az előzmények ismeretében érthető. Másnap elkésett, én biztosra vettem hogy nem jön. Tévedtem. Bejött és elmesélte, hogy otthon nehéz pillanatai voltak. A sok üzenet meghatotta, de a kontraszt, hogy ő nem adott, valamiféle katartikus állapotba vitte. Próbálta felidézni, mi lehetett a gát, honnan a törés. Erre sejtései voltak csupán, de azt tudta, hogy tennie kell valamit. Kitalálta. Hogy majd otthon üzen. A fiára esett a választása. Megírta az üzenetet és eltervezte, a bonbonos dobozba teszi: <> Eddig nagyszerű az ötlet, főleg, hogy komoly belső munka eredménye. Azám! De a dobozban már volt valami. Egy üzenet: <> Ekkor a csoport értetlenül ült. Csodálkozva kérdeztük: <> Azt válaszolta: <>

Pedig tudjuk, hogy sok minden csak szokás kérdése. Például az, hogy életünkben az ünnep gyomorgörccsel jár-e együtt. Ebben a könyvben a szerző - aki tanító néniként, drámapedagógusként, továbbképzés-vezetőként, tanananyagfejlesztőként, módszertani mentorként számos játékot ismer és kipróbált - lehetőségeket gyűjtött össze. Lehetőségeket a közös játékra, az ünnep az összetartozás megélésére. Mert a lehetőségekkel játszani mindig megéri. És nem csak ünnepekkor. Bármikor. Hiszen azt  mondják, naponta 40 jó szóra, 40 érintésre van szükségünk ahhoz, hogy jól érezzük magunkat. Ha a könyvben leírt tevékenységeket, játékokat, ötleteket kipróbáljuk és szokássá válnak életünkben, ez a "napi adag" saját magunknak és szeretteinknek is biztosítva lesz....

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Kiadó: Rózsa ésa Bt., 2010.

Oldalszám: 52

Ajánljuk még Neked
Kreatív karácsony – zöld megoldások

Kreatív karácsony – zöld megoldások

Lassan itt az év vége, s vele együtt a karácsony. Kicsik és nagyok egyaránt készülődnek már, lassan otthonaink is ünnepi díszbe öltöznek. Két tipp, hogyan tehetjük kicsivel zöldebbé az ünnepet.
Amikor a piros tojás zöld - tojásfestés természetesen

Amikor a piros tojás zöld - tojásfestés természetesen

A húsvéti tojások festése minden évben visszatérõ program. Ha szívünkhöz közel áll a környezetvédelem, az idei tojásfestéskor kipróbálhatjuk a természetes anyagokat. Összegyûjtöttünk néhány hatékony módszert, melyet nagyanyáink is használtak.