Selymes Orsolya: Hogyan NE szokjunk le a dohányzásról?

- 40
Selymes Orsolya: Hogyan NE szokjunk le a dohányzásról?Selymes Orsolya: Hogyan NE szokjunk le a dohányzásról?

Ez a könyv Önnek is szól, ha... szeretné élvezni a szabadságot... még nem adta fel, hogy leszokjon... csak egyszer akar próbálkozni, de véglegesen... nem szeretne meghízni vagy idegeskedni a leszokás után... az egyszerű módszerekben hisz... pótcselekvés és visszaesés nélkül akar megszabadulni a cigarettától... nem kedveli sem az önmegtartóztatást, sem a kínlódást... érzi, hogy egyedül nem megy!

Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
Házhozszállítás
szállítás 1-2 nap
Csomagpont
szállítás 1-3 nap
Budapesti bolt
átvehető 5 nap
Veszprémi bolt
átvehető
kedvencekhez
Ár: 1 751 Ft (1 668 Ft + áfa)
Eredeti ár: 2 940 Ft Egységár: 1 751 Ft/db
kosárba
Termékleírás
Kedves dohányos! (Kedves érdeklődő nemdohányos!) Kérlek, olvasás közben akkor se felejts el dohányozni (illetve nemdohányozni), ha nem sikerül felidegesítenem téged! Dőlj hátra, és engedd szabadjára a fantáziádat! A következő oldalakon a dohányzással kapcsolatos újdonságokról és érdekességekről olvashatsz. Meg fogod érteni, miért tetted jól, hogy eddig meg sem próbáltál leszokni a cigiről (esetleg rászokni a cigire), illetve ha próbálkozotad is, miért nem tudtál, továbbá, miért is olyan hihetetlen, hogy a megfelelő segítséggel ez valójában nem esne cseppet sem nehezedre.

Ez a könyv Neked is szól, ha... szeretnéd élvezni a szabadságot... még nem adtad fel, hogy leszokj... csak egyszer akarsz próbálkozni, de véglegesen... nem szeretnél meghízni vagy idegeskedni a leszokás után... az egyszerű módszerekben hiszel... pótcselekvés és visszaesés nélkül akarsz megszabadulni a cigarettától... nem kedveled sem az önmegtartóztatást, sem a kínlódást... érzed, hogy egyedül nem megy!

SELYMES ORSOLYA, aki pszichológusként évek óta tanulmányozza a függőség jelenségét, könyvében bemutatja a dohányos személyiségével kapcsolatos hiedelmeket, a cigarettától függő ember valódi lélektani helyzetét, a dohányzás igazi természetét, valamint a megszabadulás élményével kapcsolatos saját tapasztalatait is. Megismerhetjük azokat az elkerülhetetlen akadályokat, amelyek a dohányos útjába állnak, amikor nekikezd élete legnagyobb feladatának: vagyis annak a hősies és embert próbáló küzdelemnek, amit leszokásnak szokás nevezni.
Értékelések (1)
Zöldbolt vásárló - 2012.01.25. 17:51
Egy picit vontatottan indul, de tényleg más a nézõpontja, mint az eddig dohányzással foglalkozó könyveknek, cikkeknek, amit olvastam. Én életemben egy slukkot sem szívtam, de ennek a könyvnek a segítségével könnyebb megértenem a bagósokat, és azt, hogy nem olyan egyszerû leszokni. Viszont a könyvben benne van a "titok" hozzá. :-)
Bővebb leírás

Kiadja: Jaffa kiadó (2010)
Oldalszám: 190 
Kötésmód: Ragasztott, puhatáblás
Méret:140 x 200 x 15 mm

Ajánljuk még Neked