Vrábel Krisztina: Főzd magad!

- 13
Vrábel Krisztina: Főzd magad!Vrábel Krisztina: Főzd magad!

Házi finomságok

Hétköznapokra, ünnepekre és ajándékba
adalékok, mesterséges aromák és színezékek nélkül.

Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Nem rendelhető
kedvencekhez
Ár: 3 890 Ft (3 705 Ft + áfa)
Eredeti ár: 4 450 Ft Egységár: 3 890 Ft/1 db
Értesítést kérek amint a termék újra elérhető lesz!
Termékleírás

Kriszta évek óta harcol az ipari adalékanyagoktól és mesterséges aromáktól hemzsegő készételek ellen. Jelszava: készíts el inkább mindent saját magad! Főzd magad! című, gyönyörű képekkel illusztrált könyvében megmutatja mennyire egyszerűen készíthetjük el azokat az ételeket, amelyeket eddig a boltok polcairól pakoltunk a bevásárlókocsinkba.


„A legfrappánsabban és legegyszerűbben ennyit tudok mondani: szerelem első látásra. ... Csodálatos fotók, tömör, de tökéletes receptleírások – mint ahogy ezt már Dolce Vitától megszoktuk. De kézben tartani, lapozni, belefeledkezni egészen más, mint a monitor képernyőjén látni.‟

http://szellemafazekban.blogspot.com/

 

„... én vele tartok ezen az úton, hiszen magam akarom megfőzni az egészségemet.‟

Boros Nóra (http://konyvmindenkinek.blogspot.com/)

 

A könyvet elismerő oklevéllel díjazták a Szép Magyar Könyv 2011 versenyen. Tervezte: Kaiser György, fotó: Vrábel Krisztina és Kaunitz Tamás.


Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Kiadja: Alinea Kiadó
Kiadás éve: 2011
Oldalszám: 192
Kötés típusa: füles puhatábla
ISBN:    978-963-9659-79-7

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Kezdetét vette a „Szedd magad!” eperszezon

Kezdetét vette a „Szedd magad!” eperszezon

Elsőként az eperföldek nyitották meg kapuikat. Egészen pontosan még nem az összes, de már vannak olyan kertek, amelyek fogadják a vásárolni vágyókat. Következzen egy összeállítás, hogy idén hol is lehet „Szedd magad!” akció keretében epret szedni.
Klímabarát és felelős élelmiszerfogyasztás

Klímabarát és felelős élelmiszerfogyasztás

Hogyan zöldíthejük étkezési szokásainkat? Mi köze az élelmiszernek a környezetvédelemhez? Hogyan tarhatjuk szem előtt az energiatudatosságot és a társadalmilag felelős hozzáállást az asztalnál is? Ötletek és tanácsok a GreenDependent Egyesülettől.
Michael Pollan: Életadó ételeink

Michael Pollan: Életadó ételeink

Túlélõkönyv fogyasztóknak "Fogyasszon ételeket! Ne túl sokat. Fõleg növényeket." - foglalja össze Michael Pollan a helyes táplálkozás legfontosabb szabályait. Kiadó: Nyitottkönyv Mûhely (2010 Budapest) Fordította: Kelemen László