Jane Goodall - Marc Bekoff: Az utolsó pillanat

- 15
Jane Goodall - Marc Bekoff: Az utolsó pillanatJane Goodall - Marc Bekoff: Az utolsó pillanat

Jane Goodall Marc Bekkoff közreműködésével állította össze az "élővilág tízparancsolatát", melyet bolygónk gondnokaiként tiszteletben kell tartanunk. Szenvedélyesen és meggyőzően érvelnek amellett, hogy ha működtetjük e parancsolatokat életünkben, akkor a Föld és valamennyi lakosa képes lesz harmonikusan együtt élni.

Származás: Magyarország
Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Nem rendelhető
kedvencekhez
Ár: 1 690 Ft (1 610 Ft + áfa)
Eredeti ár: 1 990 Ft Egységár: 1 690 Ft/1 db
Értesítést kérek amint a termék újra elérhető lesz!
Termékleírás

A két világhírű viselkedéskutató, Jane Goodall és Marc Bekoff összeállította azt a tíz parancsolatot, amelyet a bolygó gondnokaiként tiszteletben kell tartanunk. Szenvedélyesen és meggyőzően érvelnek amellett, hogy ha működtetjük e parancsolatokat az életünkben, akkor a Föld és valamennyi lakosa képes lesz harmonikusan együtt élni. Az utolsó pillanat kiterjeszti az állatokkal együtt élő ember kötelezettségeit – hiszen természetesen mi, emberek is az állatvilág részei vagyunk –, mert arra szólít fel, hogy tiszteljük az élőlények közötti kapcsolatrendszert, amikor az élőlényekkel való törődést tanuljuk, és becsüljünk meg minden fajt.

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Kiadja: GABO könyvkiadó
Kötés: Kötött
ISBN: 9789639526235
Kiadási év: 2003
Oldalszám: 230

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Itt az első Tudatos Vásárló Piaci Jelentés

Itt az első Tudatos Vásárló Piaci Jelentés

Itt a bizonyíték, hogy a pénzünk szavazat. A 2017-ben először megjelenő Európában egyedülálló Tudatos Vásárló Piaci Jelentés azoknak a naponta meghozott vásárlói döntéseknek a piaci értékét becsüli meg, amelyekkel a fogyasztók egy fenntarthatóbb és méltányosabb világra szavaznak.