Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen

- 15
Otthoni tartósítás erjesztéssel - természetesenOtthoni tartósítás erjesztéssel - természetesen

Napjainkban újra felfedeztük a fermentálást, amellyel a savanyú káposzta, a kimcsi, a miszo, a ketchup, a sajt és a sonka otthon is elkészíthető, a sörfőzés és a kenyérsütés házilag is megoldható a tejsav-, az élesztő- és egyéb baktériumok segítségével.

Az élelmiszerek fermentálása, azaz erjesztése ősrégi módszer, sokféle étel előállítása és tartósítása csak így volt lehetséges.A fermentált ételek egészségesek, könnyen emészthetők, emésztést elősegítő és immunrendszer-erősítő tulajdonságúak, de elsősorban páratlanul finomak!

Értékelések: 0/5   0 értékelés alapján »
Raktárinformáció
Raktáron
kedvencekhez
Ár: 2 390 Ft (2 276 Ft + áfa)
Eredeti ár: 2 800 Ft Egységár: 2 390 Ft/1 db
kosárba
Termékleírás

 - sóban tartósítás és tejsavas erjesztés

 - tejtermékek, sajtok, szalámik és szójaételek készítése

 - különleges kenyerek, péksütemények

 - ecet és bor készítése házilag


Győződjünk meg a fermentálás előnyeiről a több, mint 250 recept segítségével!

Szerző: Cosima Bellersen Quirini

Értékelések (0)
Ezt a terméket még nem értékelték, legyen Ön az első aki értékeli a terméket
Bővebb leírás

Kiadja: Sziget Kiadó
Megjelent:     2017
Oldalszám:     128
Méret (mm):     165 x 235 x 7
ISBN:     978 615 5178 98 6

100% válogatott öko termékek Rugalmas kiszállítás A termékek 99%-a raktárról Személyes átvétel 30 napos pénzvisszafizetési garancia Törzsvásárlói program
Ajánljuk még Neked
Betegségmegelőzés és immunerősítés természetesen

Betegségmegelőzés és immunerősítés természetesen

Hogyan őrizzük meg egészségünket és támogassuk immunrendszerünket természetes megoldásokkal? Milyen praktikái voltak akár már nagyszüleinknek is, melyekkel elkerülhetjük a betegségeket? Alábbi cikkünkben összegyűjtöttünk pár könnyen kivitelezhető ötletet.
Mi az a fermentálás, és miért jó nekünk?

Mi az a fermentálás, és miért jó nekünk?

Fermentálj otthon magadnak zöldséget, mert egy izgalmas, ízekben gazdag és rendkívül egészséges világ nyílhat ki előtted. Valószínűleg mindened megvan otthon hozzá már most is, amire szükséged lehet, így akár már ma bele is vághatsz. De miért is jó a fermentálás? Cikkünkből kiderül!